counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Παρασκευή παιδιά! Την περιμένετε κι εσείς αυτή την ημέρα; Εγώ πολύ, ειδικά τη συγκεκριμένη γιατί το Σαββατοκύριακό μου θα είναι κάπως διαφορετικό. Πριν σας πω το λόγο, όμως, ας δούμε πρώτα τα Likes και τα Dislikes των ημερών Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Like στα ερωτευμένα ζευγάρια. Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και το επιβεβαίωσαν με φωτογραφία στο Instagram. Σαν χτες θυμάμαι πάντως που η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε σε συναυλία στον Λυκαβηττό με φουσκωμένη κοιλίτσα, έγκυος στη Μελίνα, λίγο πριν μετακομίσει με τον Ντέμη στη Μαδρίτη. Και ερχόμαστε στο σήμερα με τη Μελίνα να έχει γίνει μια όμορφη κοπέλα και απασχολεί πλέον με την προσωπική της ζωή. Πολλά τα "κλικαρίσματα" σας λέω!

  • Η Μαρία Χατζηστεφανή είναι μία εκ των 5 Dragons' του επιχειρηματικού show που έρχεται στον ΑΝΤ1... Οι εμφανίσεις της μία και μία, γιατί εκτός από όμορφη γυναίκα είναι και υπερστυλάτη.

  • Ο "Εκατομμυριούχος" του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει πιστό κοινό και γι΄ αυτό σημειώνει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Επίσης, ο Γρηγόρης ότι και να κάνει είναι επιτυχημένο. Η διαχρονικότητά του δεν είναι τυχαία, όπως και κανενός επαγγελματία σε αυτό τον χώρο!
  • Ο Νίκος Γεωργιάδης δίνει πόντους με τις γνώσεις και το ρεπορτάζ του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
  • Ο Δεκέμβριος σύμφωνα με την αστρολόγο μας Τριανταφυλλιά Νικολαΐδου (που μου έχει βρει κατά καιρούς απίστευτα πράγματα) θα είναι ερωτικός. Μακάρι!
  • Την Αθήνα την αγαπούσα από παλιά και θα την αγαπώ πάντα και κυρίως το κέντρο της πόλης. Από χτες βράδυ είναι ακόμα πιο όμορφο, στολισμένο και λαμπερό. Την εκδήλωση της φωταγώγησης παρουσίασαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το πιο νεοσύστατο δίδυμο στην ελληνική τηλεόραση, δυο άνθρωποι, με παιδεία, χιούμορ και όρεξη για δουλειά. Δείτε στο ακόλουθο βίντεο του Θανάση Κακαβούλα πως ήταν χτες το κέντρο από ψηλά...

Dislikes

  • Ο Γιάννης Στάνκογλου σύμφωνα με το ProtoThema κατήγγειλε ότι οδηγός ταξί τον χτύπησε και τον απείλησε με όπλο στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής. Όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός μπήκε σφήνα στη λωρίδα στην οποία κινείτο με το αυτοκίνητό του ο ηθοποιός, στη συνέχεια υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσά τους κι όταν ο Στάνκογλου πήγε να καταγράψει την πινακίδα του, υποστήριξε ότι χτυπήθηκε και δέχτηκε την απειλή. Μωρέ πάμε καλά;
  • Πολύ άσχημο να ανακοινώνεται ξαφνικά σε έναν εργαζόμενο ότι απομακρύνεται από τη δουλειά του και μάλιστα στη περίπτωση των δημοσιογράφων και των παρουσιαστών, λίγο μετά την αρχή της σεζόν. Η Ντόρα Κουτροκόη αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου στον ΣΚΑΙ. Ναι μεν οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι επιχειρήσεις, αλλά πρέπει να είμαστε και άνθρωποι. Της εύχομαι να βρεθεί άμεσα κάτι καλό που θα της παρέχει ασφάλεια και θα την κάνει χαρούμενη.

  • Η Άννα Μαρία Βέλλη κατά την διάρκεια της ομιλίας της στο TEDx περιέγραψε ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης που βίωσε με πρώην σύντροφό της.

"Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα". Το Dislike πραγματικά είναι λίγο... Θλίψη.

  • Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε το πρωί στην "Super Κατερίνα". Κατά την είσοδό του και για αρκετά λεπτά δεν άφησε άνθρωπο να ολοκληρώσει πρόταση. Μιλούσε ακατάπαυστα και επάνω στους συνεργάτες της εκπομπής.
  • Η Κάλλια Καστάνη είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος με δυνατή πένα. Τη διάβαζα παλαιότερα στα περιοδικά και τα τελευταία αρκετά χρόνια παρακολουθώ πάντα με προσοχή τα αφιερώματα που κάνει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Χτες εντόπισε άρθρο που είχε γράψει παλαιότερα σε ιστοσελίδα, να αναδημοσιεύεται αυτούσιο σε άλλο site, χωρίς καμία αναφορά στην πηγή. Με το που το ανέφερε ως συμβάν η ίδια στο Facebook και σχολιάστηκε από πολλούς δημοσιογράφους, το άρθρο κατέβηκε! Αχ Κάλλια μου, τα έχει αυτά η δουλειά μας και κάποιοι το έχουν κάνει σύστημα, δυστυχώς. Που να δεις πως μας "ανάβουν τα λαμπάκια" όταν παίρνουν τα αποκλειστικά, έτσι για πλάκα, χωρίς πηγή βεβαίως βεβαίως.

Αυτά για σήμερα! Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού! Όσοι βρίσκεστε στη βόρεια Ελλάδα, σας περιμένω στη Δράμα. Την Κυριακή στις 19:00 η Γιώτα Τσιμπρικίδου κι εγώ θα παρουσιάσουμε την έναρξη της "Ονειρούπολης", ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) αναλαμβάνει το μουσικό μέρος!

Πολλά φιλιά και ευχές για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο από την Cherī up cosmetics κι από εμένα.

Χρήστος

Instagram: @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR