counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Λίγο πριν καλωσορίσουμε τον Δεκέμβρη, υποδεχτήκαμε το χειμώνα αφού η θερμοκρασία έπεσε (!) και αυτό θα αργήσει να αλλάξει. Έγινε και σεισμός, έρχεται κακοκαιρία, έγιναν συναντήσεις, ατυχείς δηλώσεις, βρέθηκε και ο νέος πράκτωρ 007, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε μέσα από τα Likes και Dislikes των ημερών Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η έκπληξη ήταν τεράστια και για εμάς τους ελάχιστους που το γνωρίζαμε κάποια 24ωρα πριν και για όσους έμαθαν μέσα από το Δελτίο Τύπου του ALPHA λίγο πριν τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού. Τεράστια επιτυχία της παρουσιάστριας που ο πρωθυπουργός της χώρας επέλεξε την ίδια για ζωντανή συνέντευξη στο πλατώ της εκπομπής της. Η Ναταλία παραδέχτηκε ότι είχε άγχος, κάτι που δεν φάνηκε εξαιτίας της μεγάλης εμπειρίας της. Στα Studios της Green Pixel στην Παλλήνη υπήρχαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας από νωρίς το πρωί, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός με όλο τον κόσμο και φωτογραφήθηκε με όσους εργαζόμενους τον πλησίασαν. Λίγες ώρες μετά βρέθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο.
  • Και για όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, η Ναταλία αποκάλυψε μέσα από απάντηση σε χρήστες του Twitter, ότι έχει καλέσει εδώ και κάποιες εβδομάδες τον Αρχηγό της Αξιωματικής Aντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

  • Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη που έδωσε τέλος στη φημολογούμενη κόντρα των δύο γυναικών, είδαμε να "σβήνει" και η κόντρα που διαβάζαμε ότι υπήρχε ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και στον Φοίβο, αφού έκαναν κοινές δηλώσεις και κάθισαν και μαζί στην πρεμιέρα του "Γεια - The Musical", που είναι εμπνευσμένο από το άλμπουμ τους που σάρωσε τα βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. "Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε" είπε η Δέσποινα Βανδή.
  • Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Χάρη Λεμπιδάκη για το "Καλύτερα δε γίνεται" αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι όσο δουλεύει στην τηλεόραση δεν έχει κλείσει κανένα κεφάλαιο για τον ίδιο, ούτε το "πρωινό". Το λέω χρόνια ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έκανε ξανά και με τα νέα δεδομένα της τηλεόρασης πάρα πολύ καλή πρωινή εκπομπή. Κι επειδή τις καθημερινές κάνει ραδιόφωνο, κατά την άποψή μου, θα ήταν σούπερ σε ζωντανό πρωινό στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο! 
  • Οι ποδοσφαιρόφιλοι είναι πολλοί και αν κρίνω και από τα νούμερα τηλεθέασης του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1, αυξάνονται συνεχώς.
  • Like στα χριστουγεννιάτικα χωριά που υπάρχουν στην Αττική και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Τα προηγούμενα χρόνια έχω επισκεφθεί κάποια από αυτά, έχω φωταγωγήσει αρκετά δέντρα κι έχω παρουσιάσει τις τελετές έναρξής τους. Κάτι τέτοιο θα ζήσουμε ξανά μαζί και φέτος στην Ονειρούπολη της Δράμας, αλλά και στο Greek Santa's Village στα θέατρα βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.

Dislikes

  • Εσείς κουνηθήκατε; Τυχαία ξύπνησα στις 6:00 σήμερα, οπότε στις 6:30 τον κατάλαβα το σεισμό για τα καλά. Εύχομαι να μην ζήσουμε άλλον.
  • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Τζένη Μπότση απάντησε με αυτό τον τρόπο σε δημοσιογράφο που την αποκάλεσε... "Μανούλα". Δεν το πήρατε χαμπάρι; "Μανούλα δεν είμαι. Είμαι μαμά. Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι νούλα σε καμία περίπτωση, είμαι μάνα" είπε χαρακτηριστικά και μας άφησε άφωνους και με την απορία να μας βασανίζει.
  • Dislike σε όποιον ονόμασε την κακοκαιρία που έρχεται "Άριελ" που παραπέμπει στη μικρή κοκκινομάλλα γοργόνα. Η πρόταση της ομάδας τους FTHIS.GR ήταν ομόφωνα "Ούρσουλα".
  • Άδικα κατηγορήθηκε μέσα από δημοσίευμα η Καίτη Γαρμπή ότι έχει φορολογικές εκκρεμότητες. Ο δικηγόρος της Πέτρος Καϊμακάμης κοινοποίησε στα Μέσα την απόφαση του ΣτΕ, που ξεκαθαρίζει ότι η τραγουδίστρια δικαιώνεται.
  • Δεν είμαι ο μόνος που δεν ενθουσιάστηκε με την επιλογή του Aaron Taylor-Johnson για το ρόλο του νέου James Bond, αλλά για να τον επέλεξαν μετά από πολλά castings κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμάς οι παραγωγοί του 007 που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβρη.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ραντεβού την Πέμπτη με τα Likes και τα Dislikes, Powered by Cherī up.

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR