counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cherī up

Τρίτη σήμερα και είχα... μπόλικα ερεθίσματα για τα σημερινά Likes και Dislikes. Εννοείται Powered by Cherī up Cosmetics. Δεν λέω άλλα στην εισαγωγή για να μπείτε κατευθείαν στο ψητό... Δικά σας

Likes

  • 30 χρόνια Ζήνα Κουτσελίνη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δεν γίνεται να μην σέβεται κάποιος τη Ζήνα, να μην αναγνωρίζει την αξία της, ότι είναι μαχήτρια της ζωής και της τηλεόρασης και πως έχει επιλέξει τους σωστούς ανθρώπους και τους έκανε παρουσιαστές με διάρκεια στο χρόνο. Στο πάρτυ της που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας ήταν όλοι εκεί. Γιατί Ζήνα είναι μόνο μία. Πρότυπο ως στέλεχος στο παρελθόν και πλέον ως παρουσιάστρια.

  • Στο οποίο πάρτυ της Ζήνας, η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η προσωπικότητα που πολιορκήθηκε από πάρα πολλούς ρεπόρτερς και αρχισυντάκτες. Όχι μόνο για να κάνει εκεί, επί τόπου δηλώσεις, αλλά για να πάει καλεσμένη στις εκπομπές τους. Η ίδια, πλέον, επιλέγει να μην μιλάει και θα το κάνει μόνο όταν έχει να ανακοινώσει κάτι. Σοφό.
  • Δεν ξέρω αν η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τα βρήκανε (λογικά όχι απόλυτα) αλλά σήμερα την ώρα της στήλης του αυτό που είδαμε ως τηλεθεατές ήταν επιτέλους κάτι ευχάριστο με την παρουσιάστρια να συμμετέχει, να γελάει, να αντιδρά. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε για να περνάει ευχάριστα η ώρα μας. Την αμηχανία των προηγούμενων ημερών εύχομαι να μην τη ξαναδούμε.

 

  • Η Έλενα Γαλύφα παραδέχτηκε στον Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark ότι η ίδια κάλεσε την παραγωγή του GNTM και ζήτησε συνεργασία. Εκεί που όλοι δηλώνουν περιζήτητοι η fashion expert είπε δημόσια ότι το ήθελε και το κυνήγησε μόνη της.

 

  • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχεται τον Σάκη Ρουβά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και γίνεται το αδιαχώρητο. Λογικό. Δύο super stars μαζί. Το ίδιο συμβαίνει και στο σχήμα της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Κακοσαίου και στου Γιώργου Τσαλίκη και του Γιώργου Γιαννιά, αλλά και στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νικηφόρος. Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας ζωντάνεψε ξανά.
  • Έχουν γραφτεί διάφορα ονόματα για την παρουσίαση του "My Style Rocks" το δικό μου το αυτί πάντως άκουσε ότι σκέφτονται πολύ σοβαρά στον ΣΚΑΪ την Ευαγγελία Αραβανή που το παρουσίασε και στο παρελθόν με επιτυχία.
  • Το "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού κάθε Σαββατοκύριακο είναι η αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών και φαίνεται ξεκάθαρα στα νούμερα τηλεθέασης. Τελευταία ανοδική είναι η τηλεθέαση του πρωινού "Open Weekend" με την Ελένη Τσολάκη κι αυτό το βρίσκω πολύ θετικό και θα χαρώ να ανεβεί περισσότερο γιατί είναι μια εκπομπή με βάση της την ψυχαγωγία.
  • Η Ρίτσα Μπιζόγλη είναι από τις καλύτερες anchorwomen της ελληνικής τηλεόρασης. Άμεση, φιλική και με πολύ ωραίο λόγο. Υπέροχη στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα.
  • Εξαιρετική επιλογή της Αλεξάνδρας Μαρτίνου για τη θέση της προέδρου στην "Κιβωτού του κόσμου".

Dislike

  • Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτά που ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες για την "Κιβωτό" είναι πάντως όλα πολύ λυπηρά. Περιμένουμε να δούμε τι θα αποφανθούν οι αρχές.
  • Έμαθα σήμερα το πρωί ότι κόβεται καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή. Μετά από λίγη ώρα ήρθε και η ανακοίνωση οπότε μπορώ να αναφέρω ανοιχτά ότι κόβεται το "Εμείς" με την Ίνα Ταράντου. Η ερχόμενη Παρασκευή θα είναι η τελευταία της μέρα. Μακάρι να απορροφηθούν οι αξιόλογοι συνάδελφοι σε άλλα projects του καναλιού.

  • Δημοσιογράφος "ενημέρωσε" τη Μαρία Μπεκατώρου ότι ακούγεται το όνομά της για την παρουσίαση του "My Style Rocks" και φυσικά απόρησε και η ίδια αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι στον ΣΚΑΪ και ίδια ανήκει στο MEGA και με εκπομπή που "τρέχει". Δεν ξέρω ποιος ρώτησε αλλά μας "έστειλε" όλους.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Η Cherī up κι εγώ ανανεώνουμε μαζί σας το ραντεβού για την Παρασκευή με τα Likes και τα Dislikes των ημερών.

Χρήστος

Instagram: @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR