counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up

Τρίτη σήμερα και το ραντεβού μας είναι σταθερό για άλλη μια φορά. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας αυτές τις μέρες, πολλά έχουν ακούσει τα αυτιά μας και το προσωπικό μου... "φίλτρο" τα αξιολόγησε με Likes και Dislikes φυσικά Powered by Cheri Up !

Likes

  • Η Ελένη Φουρέιρα και ο Μποτία είναι από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της showbiz. Ακόμα και ο τρόπος που ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς δεν είχε πολλά πολλά. Φωτογραφίες δύο ευτυχισμένων ανθρώπων και για λεζάντα σκέτα emoji. Η χαρά στο πρόσωπό τους τα έλεγε όμως όλα.
  • Στην εκπομπή της Μενεγάκη θα βλέπουμε πλέον και τη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Έχει τόσο καλό "έμψυχο υλικό" στο team της η Ελένη μπροστά και πίσω από τις κάμερες που σίγουρα με κάποιες μικρές αλλαγές και προσθήκες σε ενότητες θα μπορούσαμε να δούμε θαύματα. Για παράδειγμα θα ήθελα πολύ να δω ξανά τις extreme δοκιμασίες του Σάββα Πούμπουρα με τη μητέρα του, ή ακόμα καλύτερα κάτι αντίστοιχο αλλά μαζί με την Ελένη! Γενικά θέλω ως τηλεθεατής να βγαίνει η Ελένη που και που απ΄ το πλατώ.
  • Η Ντίνα Μιχαηλίδου μας έχει χαρίσει συγκλονιστικές ερμηνείες μέσα από τους "Παγιδευμένους". Το πρωί της Τρίτης ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από τον "Σασμό" αλλά νόσησε από κορονοϊό και δεν τα κατάφερε. Ευτυχώς θα πω εγώ, γιατί δεν θα μπορούσα να φανταστώ άλλη ηθοποιό στο ρόλο της χαροκαμένης μάνας της Μυρτώς Ροδίτη.

  • Η Ναταλία Γερμανού και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουν άλλο επίπεδο και το βλέπουμε συνεχώς. Η μεν Ναταλία σχολίασε στο Twitter ότι το "Γεια σου" της Μαρίας Μπακοδήμου είναι νέα εκπομπή και θα σκίζει σε λίγο καιρό, η δε Σταματίνα απάντησε στο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά πως το "Mega Καλημέρα" είναι copy paste του "Happy Day", λέγοντας ότι όλες οι εκπομπές παίρνουν ιδέες η μία από την άλλη και πως εκτιμά πολύ την Ελεονώρα Μελέτη με την οποία έχει συχνή επικοινωνία.

  • Η Έλενα Χριστοπούλου πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατό χαρτί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μ' αρέσει ο τρόπος σκέψης της, η παρουσία της, ο λόγος της.
  • Ζήσαμε να δούμε τη Βάνα Μπάρμπα στο Μέγαρο Μαξίμου και στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Αν είναι να γίνουν πράγματα... Like! Πάντως όπως ακούσαμε από τη Χριστίνα Κοραή, δεν πρόκειται να πολιτευτεί η ηθοποιός. Επίσης, γέλασα πολύ και με το story της @queenmikaela που έκανε κολάζ φωτογραφιών με διάφορα πολιτικά πρόσωπα γράφοντας τη θρυλική ατάκα του.. Μάνθου Φουστάνου "Φιόνα, μοναδική μου αγάπη".

Dislikes

  • Η Πόπη Μαλιωτάκη δήλωσε ότι σκέφτεται μαζί με το γιο της, να κάνει τη ζωή της ριάλιτι και η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της για να προστατεύσουν τη μνήμη του εκλιπόντος. Γιατί να μην συζητήσουν πρώτα οι δύο πλευρές. Κάνουν υπερωρίες οι δικηγόροι αυτό το διάστημα.

  • Dislikes στους haters. Βλέπεις ανθρώπους να ανακοινώνουν ότι θα γίνουν γονείς και υπάρχουν κάποιοι που ρίχνουν τη χολή τους με σχόλια στα social media. Τους εαυτούς μας προσβάλουμε όταν κάνουμε κάτι τέτοιο, κανέναν άλλο.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ραντεβού την Πέμπτη με την Cheri Up και τα Likes και τα Dislikes των ημερών

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR