counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up

Τρίτη σήμερα, των Αρχαγγέλων και μην ξεχάσετε να ευχηθείτε σε όσους γιορτάζουν - δεν είναι και λίγοι!

Γι' αυτό το λόγο, λίγο πριν δείτε τα "Likes και τα Dislikes" των ημερών, ας ταξιδέψουμε νοερά μέχρι τη Σύμη, με ένα μικρό βίντεο που τράβηξα το καλοκαίρι του 2021 απ΄ το λιμάνι της, λίγο πριν επισκεφθούμε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον Πανορμίτη του νησιού.

Likes

  • Πολλά τα Likes για το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν λίγο, είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα δούμε στο Netflix από τις αρχές του 2023. Προσεγμένη δουλειά, με καταπληκτικούς ηθοποιούς. Το ελληνικό ταλέντο και οι ομορφιές των Παξών θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.
  • Αγαπώ την "καθαρόαιμη" ψυχαγωγία και την έχουμε και ανάγκη μέσα στις τόσες ειδήσεις που μας γκριζάρουν την ψυχολογία. Η Ζέτα Μακρυπούλια την υπηρετεί πιστά. Το καθημερινό "Rouk Zouk" αλλά και η Special εκδοχή του είναι απόλαυση! Ακόμα και όταν δεν σχολιάζει κάτι, τα βλέμματα και οι εκφράσεις της Ζέτας... λένε πολλά.

  • Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα κινηματογραφική ταινία του Στράτου Μαρκίδη, "Μερικοί τον προτιμούν νεκρό". Αγαπάω τον ελληνικό κινηματογράφο και μου αρέσει να γίνονται νέες παραγωγές. Το καστ είναι δυνατό, αφού σε αυτό θα δούμε τη Ναταλία Δραγούμη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Ελένη Καστάνη, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Κατερίνα Τσάβαλου, την Κατερίνα Στικούδη, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Στράτο Λύκο και άλλους υπέροχους ηθοποιούς.

  • Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στην τηλεόραση όπως έπρεπε. Το "σπίτι με το Mega" είναι ένα project που της ταιριάζει και αξίζει στην σπουδαία καριέρα της. Εξαιρετικά σωστή κίνηση και επικοινωνιακά για το κανάλι να έχει στην οικογένειά του την παρουσιάστρια που έγραψε ιστορία και έζησε στιγμές δόξας στο Mega. Επίσης, το γεγονός ότι μία από τις πιο διάσημες Ελληνίδες τα τελευταία 30 χρόνια, συστήθηκε στο κοινό, είναι κάτι τόσο όμορφο και γλυκό, έδειξε ότι δεν θεωρεί τίποτε δεδομένο, ούτε πως τα πολύ νέα παιδιά την γνωρίζουν. Μπράβο Ρούλα.

 

  • Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με την Έλενα Ακρίτα οφείλεις να αναγνωρίσεις ότι είναι από τις καλύτερες καλεσμένες σε εκπομπές. Έχει πάντα κάτι να πει και σε κρατάει με τον λόγο της. Το Σάββατο την είδα στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και η ατάκα που έγραψε στο μυαλό μου έχει να κάνει με το σχόλιό της για τα πάρα πολλά σίριαλ που υπάρχουν φέτος στην ελληνική τηλεόραση. "Δεν πειράζει που έχουμε 36 σίριαλ. Εγώ βλέπω ηθοποιούς να ζουν από τη δουλειά τους". Πόσο σωστό ειδικά αν σκεφτούμε ότι οι ηθοποιοί είναι αυτοί που πέρασαν πολύ δύσκολα και τα χρόνια της κρίσης και τις περιόδους της καραντίνας.

 

  • Like στον Ορέστη Τζιόβα που μίλησε ανοιχτά για τις ερωτικές του εμπειρίες και με τα δύο φύλα. Ομολογώ ότι δεν είχα ακούσει κάτι -και δεν είμαι ο μόνος- και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην αποκάλυψή του, κατά την ταπεινή μου άποψη. Όπως είδαμε το πρωί της Τρίτης, δήλωσε στην Άννα Ζηρδέλη και στην εκπομπή της Ελεονώρας, ότι το έκανε για να βάλει ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα και να βοηθήσει και άτομα που πιθανόν να ζούνε σε ένα ψέμα...

 

 

Dislikes

  • Το μεσημέρι της Κυριακής διαβάσαμε για τον "θάνατο" της Μίνας Αδαμάκη σε ένα site και στη συνέχεια είδαμε να το αναπαράγουν και κάποια ακόμα. Το dislike είναι λίγο. Ντροπή.
  • Είδα τη Δευτέρα τη συνέντευξη της Ίνας Λαζοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη. Γιατί τόσες αγγλικές λέξεις βρε Ίνα; Την "έκαψες" και την Ελένη. Δεν ζούσες από πάντα στα εξωτερικά για να ξεχάσεις τη μητρική σου γλώσσα.
  • Dislike στην έκλειψη σελήνης στον Ταύρο. Δεν ξέρω πολλά πολλά, αλλά με αγχώνει γιατί λένε ότι είναι στο Ζώδιό μου. Δείτε τι λέει η Φυλλιώ Νικολαΐδου για αυτή την εβδομάδα που πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα

Αυτά για σήμερα!

Η Cheri Up κι εγώ, ανανεώνουμε μαζί σας το ραντεβού μας για την Παρασκευή με τα Likes και τα Dislikes των ημερών

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR