counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (9/5) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (9/5) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (9/5) - Powered by Cherī up

Τρίτη απόγευμα, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την στέψη του Καρόλου (και της Καμίλα φυσικά) και λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision είναι πιστεύω η κατάλληλη στιγμή για να δούμε τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Μακράν το καλύτερο βασιλικό "πάνελ" το είχε ο ΑΝΤ1 με Χριστίνα Πολίτη και Χρήστο Ζαμπούνη που το παίζουν το θέμα στα δάχτυλα.
  • Ο 5χρονος Λούης, γιος της Κέιτ και του Ουίλιαμ, έκλεψε την παράσταση με τα χασμουριτά του και τις αυθόρμητες κινήσεις του στην ενθρόνιση του παππού του. Όλους μας έκανε να χαμογελάσουμε.
  • Γούρλωσα τα μάτια μόλις είδα την Δανάη Μπάρκα να φιλοξενεί τον Αλέξη Τσίπρα! Ριψοκίνδυνο σκέφτηκα. Κι όμως, κατάφερε να κάνει μία πάρα πολύ ωραία, ανθρώπινη και χαλαρή συζήτηση με ερωτήσεις στον πρόεδρο του Σύριζα, που αφορούσαν την καθημερινότητα και την εμφάνισή του και πόσο την προσέχει, την οικογένειά του και κάποιες λίγες ερωτήσεις για τις εκλογές. Όλα με μέτρο. Μπράβο Δανάη.
  • Άδωνις Γεωργιάδης ολόγραμμα σε ομιλίες του! Ότι πιο "προχώ" έχω δει τελευταία σε σχέση με τις εκλογές. Μας έστειλε κανονικότατα!

  • "Έχω κάνει την καριέρα μου πολύ καθαρά χωρίς να την μπερδέψω με άλλα..." είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν βρέθηκε στο Πρωινό. Και είναι γεγονός. Κυρία από πάντα. Πάντως πολλές και πολλοί, μπερδεύουν τα επαγγελματικά τους με αυτά τα... "άλλα" και αργά ή γρήγορα τα μαθαίνουμε όλα.
  • Είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες από τους "Προδότες" που έρχονται σύντομα στον ΑΝΤ1, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να είναι από τις πιο elegant παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

  • Παρακολουθήσατε τη συνέντευξη του Γιώργου Τσαλίκη στον Γιώργο Λιάγκα; Εκτός των άλλων μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός αυτών των δύο εκρηκτικών ανθρώπων.
  • Η Σακίρα σε σχέση με τον Τομ Κρουζ; Αν ισχύει μ' αρέσει!

Dislikes

  • Τα τελευταία χρόνια όλοι μέσω social media έγιναν λοιμωξιολόγοι, σεισμολόγοι και πλέον και βασιλικοί συντάκτες με ύφος και έπαρση! Αυτό διαπίστωσα την Κυριακή.
  • Νιώθω άβολα αυτές τις ημέρες όταν βλέπω τον Στάθη Σχίζα, γιατί είναι ένας ευγενής άνθρωπος αλλά και πολύ αμήχανος όταν συνάδελφοι δημοσιογράφοι τού την πέφτουν για να ρωτήσουν για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Επίσης, δε θα σχολιάζω αυτούς που έσκιζαν τα πτυχία τους ότι δεν έχουν χωρίσει και τώρα κάνουν την γνωστή... τούμπα.
  • Η Ελλάδα "παγκόσμια πρωταθλήτρια" και πάλι στην παιδική παχυσαρκία σύμφωνα με νέες έρευνες.
  • Η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας για εμένα ήταν όταν είδα τον Χρήστο Ζαμπούνη στο "Στούντιο 4" να μιλάει για το χαμό της κόρης του και την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών.
  • Κι εγώ δεν θεωρώ τη φετινή μας συμμετοχή στη Eurovision δυνατή, λένε μάλιστα αυτοί που ξέρουν και ερμηνεύουν και τα στοιχήματα, ότι είναι σχεδόν ουτοπικό να περάσουμε στον τελικό... αλλά... επειδή ο εκπρόσωπός μας είναι ένα 16χρονο παιδί θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε κάπως μαζεμένοι σε αυτά που λέμε και γράφουμε δημόσια, γιατί κάποια σχόλια είδα να ξεφεύγουν.
  • Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε μπαμπάς για 7η φορά στα 79 του... Όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις εκνευρίζομαι. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα παιδιά και το μέλλον τους δεν το σκέφτεται κανείς;

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο εβδομάδας κι εμείς με το καλό θα τα πούμε την Παρασκευή με τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR