counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (9/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (9/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (9/2) - Powered by Cherī up

Λίγο πριν υποδεχτούμε -επιτέλους- το σαββατοκύριακο, πάμε να δούμε τα ολόφρεσκα και σπαρτατιστά Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Podcast της Ζoe Pre αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έστειλε μήνυμα στον Σάκη Ρουβά και του ζήτησε να φιλοξενήσει κάποιες κότες. Από τα ωραιότερα που άκουσα αυτές τις ημέρες και μου έφτιαξαν τη διάθεση.
  • Χαμός γίνεται στα δημοσιογραφικά γραφεία με τα ονόματα των συμμετεχόντων στο J2US. Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, αλλά και «ζευγαρώματα». Ισχύουν όμως; Την αλήθεια θα τη μάθουμε μόνο το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην πρεμιέρα.
  • Η Ελεονώρα Μελέτη πάντα ήταν εξαιρετική στις συνεντεύξεις. Το σκέφτηκα για πολλοστή φορά σήμερα το πρωί που την παρακολούθησα στη συνέντευξη με τη Δώρα Χρυσικού. Αν ισχύουν οι φήμες ότι την επόμενη σεζόν θα τη δούμε σε βραδινή εκπομπή τύπου «Μετά τα Μεσάνυχτα» που παρουσίασε με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, θα είναι κατά την άποψή μου ό,τι καλύτερο.

 

  • Και η Δώρα Χρυσικού όμως, ήταν καθηλωτική σε όλα όσα είπε, αλλά θα αναφέρω μόνο το ακόλουθο κομμάτι που μου έκανε εντύπωση και το βρήκα σπουδαίο αφού είναι βοηθητικό για άλλους ανθρώπους. “Mε ένα τρόπο δημιούργησα έναν ’’πρακτικό χάρτη’’. Εμένα με αγχώνανε τα πρακτικά ζητήματα, όπως το πού να φτιάξω μία περούκα που δεν θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι,  πού να κάνω tattoo στο φρύδι, πού να βρω ένα τουρμπάνι, τι χαρτιά πρέπει να έχω για να βγάλω ένα πιστοποιητικό αναπηρίας… Όλα αυτά, για έναν άνθρωπο που έχει  να διαχειριστεί τη νόσο, φαίνονται βουνό. Το να δώσεις μικρά πρακτικά tips σε ένα άνθρωπο που κάνει χημειοθεραπείες είναι σημαντικό”.
  • Γονείς έγιναν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Να σας ζήσει η πριγκίπισσά σας η οποία θα έχει γενέθλια ίδια μέρα με τη Φαίη Σκορδά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Λάουρα Λάτσιου. Επίσης, το αξιοσημείωτο είναι ότι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου η οποία έφυγε από τη ζωή τη βραδιά του γάμου του, είχε γεννηθεί σαν σήμερα! Την ημέρα δηλαδή που ήρθε στη ζωή και η εγγονή της. Απίστευτο;
  • Και Έλληνες νικητές στα φετινά Grammy! Ο λόγος για τον Alex Antaeus και τον Αντρέα Γιατράκο, οι οποίοι βραβεύτηκαν ως παραγωγοί του Julian Marley που είναι γιος του θρύλου Bob Marley!
  • Είδα την Αθηνά Αφαλίδου στον Γρηγόρη προχτές. Πόσο ωραία μιλούσε, με αλήθεια και σεβασμό για όλα και για όλους. Πρόπερσι, όταν είχε πρωτοξεκινήσει τη συνεργασία της με την Μπέττυ Μαγγίρα την είδα σε μαγαζί στο κέντρο να κάνει stand up comedy και ήταν καταπληκτική! Γελούσαμε με την καρδιά μας σε όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της. 

 

  • Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και υπέροχος ηθοποιός που φέτος τον βλέπουμε στην Ηλέκτρα στην ΕΡΤ και ξεχωρίζει.

  • Το πλατό του Αντώνη Κανάκη για το Boomers πολύ "friendly" και καλόγουστο κι έγινε και viral στα social media.

Dislikes

  • Η παράσταση της Μαρινέλας & της Μπέττυς Μαγγίρα ακυρώθηκε την Τετάρτη εξαιτίας μικρής κάκωσης στο γόνατο που είχε η σπουδαία ερμηνεύτρια. Σιδερένια.
  • Η Άντζελα Δημητρίου πρωταγωνιστεί σε πολλές εκπομπές για όλη αυτή τη θλιβερή ιστορία με την κόρη και τον γαμπρό της, κάτι που έκανε έξαλλο τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος πάντα λέει πολύ to the point ατάκες. «Θα μαλώσω εγώ με το παιδί μου και θα το κρεμάσω στα μανταλάκια;» ... Από την άλλη για να φτάσει σε αυτό το σημείο η Άντζελα σκεφτείτε τι μπορεί να έχει γίνει που εμείς να μην ξέρουμε ή να έχουμε ακούσει και να μην μπορούμε να πούμε εφόσον δεν το λένε οι άμεσα εμπλεκόμενοι.  Πάντως στις εκπομπές βαρέθηκα πραγματικά να βλέπω κουμπάρους, δικηγόρους και συνεργάτες νυν και πρώην να σχολιάζουν.
  • Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στο Ντουμπάι και στα social media τη βρίζουν χυδαία γι΄αυτό. Get a life παιδιά. Εσείς τις κάνετε τα έξοδα;
  • Έξαλλος ο Έλον Μασκ (ναι αυτός ο… ανήσυχος επιχειρηματίας του X/Twitter) σχετικά με τη φερόμενη κίνηση της Disney να αντικαταστήσει τον Τζόνι Ντεπ με την ηθοποιό Άγιο Εντέμπιρι. Κι εμένα μου κάνει κάπως  περίεργο το γεγονός ότι θα δούμε γυναίκα στη θέση του Τζόνι Ντεπ, αλλά έξαλλος δεν γίνομαι. Εύχομαι οι λόγοι που τάραξαν τον Έλον να μην έχουν να κάνουν με το χρώμα της κοπέλας όπως τον κατηγορούν.
  • Αυτό που στο “My Style Rocks” βάζουν τις παίκτριες σε “παράθυρο” να κάνουν τα παράπονά τους όταν δεν τους αρέσει η βαθμολογία ή κάποιο σχόλιο των άλλων κοριστιών μού κάνει πολύ “Οικογενειακές ιστορίες”.
  • Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έπαιξε λέει σε «βλακεία σίριαλ» για οικονομικούς λόγους. Εντάξει δεν μου άρεσε. Γιατί για να το έκανε τότε, πήρε χρήματα οπότε αυτό το σίριαλ τον βοήθησε σε μια περίοδο που απ΄ ότι φαίνεται είχε ανάγκη. Δεν ξέρω που αναφέρεται ο ηθοποιός, πάντως σίγουρα τώρα που πρωταγωνιστεί στις «Ψυχοκόρες» κάνει έναν από τους ωραιότερους ρόλους της καριέρας του.

 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Να περάσετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο κι εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics την Τρίτη.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR