counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (9/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (9/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (9/1) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Ελπίζω να μην σας βρίσκω στην κίνηση γιατί μου είπαν ότι είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα σε πολλούς δρόμους, αλλά κάπου ζεστά και χαλαρά, πανέτοιμους για να διαβάσετε τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν εξαιρετική στη συνέντευξη που πήρε από τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν "ψάρωσε" λόγω της εμπειρίας και του δυναμισμού του. Δεν του χάιδεψε τα αυτιά και ρώτησε τα πάντα. Και ο ίδιος όμως είναι από τους πιο ενδιαφέροντες συνεντευξιαζόμενους.

 

  • Πάντα ειλικρινής η Μαρία Μπεκατώρου είπε αυτό που πολλές παρουσιάστριες δεν παραδέχονται, ότι δηλαδή δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί την επικαιρότητα αν παρουσίαζε μαγκαζίνο με τα τωρινά δεδομένα και πολλές φορές βλέπει παρουσιάστριες της ψυχαγωγίας που το κάνουν και εντυπωσιάζεται. Ναι, γιατί άλλο να λες δε μου αρέσει να παρουσιάζω τέτοια θέματα και άλλο να παραδέχεσαι ότι δεν θα μπορούσες.
  • Δύο ANT1 Originals, η κωμική σειρά «Σέρρες» και το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με» από 15 Οκτωβρίου στο Netflix.
  • Μόνο περηφάνια για τον Γιώργο Λάνθιμο και την "Χρυσή Σφαίρα" που απέσπασε για την ταινία του "Poor Things".
  • Το «Σάββατο με φίλους» με παρουσιαστή τον Φερεντίνο είναι άξιος διάδοχος του «Στην υγειά μας». Το είδα πολύ ευχάριστα το Σάββατο.
  • Με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία του Νίκου Κοκλώνη στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη με καλεσμένο τον Τρύφωνα Σαμαρά έχω να πω ότι μόλις βλέπω τον super star hair stylist, σκέφτομαι πως στις δυσκολίες του παραγωγού και παρουσιαστή ήταν πάντα, βράχος στο πλευρό του. Σπουδαίος ως φίλος και το λένε όλοι.

 

  • Μπράβο στον Σάκη Ρουβά για την ψυχραιμία του. Εντάξει έχει φάει με το κουτάλι τη νύχτα και είναι προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις ίσως και άλλες πραγματικά περίεργες, αλλά και πάλι. Δεν στράβωσε καν η... μούρη του, έστω λίγο για να δείξει τη δυσαρέσκειά του. Απλά χαμογέλασε και το προσπέρασε.
  • Φαντάζεστε τι βραδιές θα ζούσαμε αν γινόταν μια τέτοια συνεργασία σε πίστα της Αθήνας; Όχι ότι η Άννα Βίσση δεν κρατάει μόνη της ένα μαγαζί και χρειάζεται "ενίσχυση". Αλλά αυτό που είδα με ιντρίγκαρε πολύ.

 

Dislikes

  • Παρακολούθησα την πρεμιέρα του Survivor. Αλήθεια επιμένω ότι είναι τεράστιο λάθος που έβαλαν παίκτες που έχουμε ξαναδεί και θα το πληρώσουν σε τηλεθέαση. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουν οι σειρές και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Οι... βετεράνοι Survivors είναι διαβασμένοι, δεν υπάρχει κανένας αυθορμητισμός προς το παρόν και είναι και προβλέψιμοι. Και όπως σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, «Έχω την εντύπωση ότι το φετινό Survivor το βαριέται μέχρι και ο ίδιος ο Λιανός». Δεν νομίζω πάντως να διαφωνεί κανείς πως ο Γιώργος Λιανός είναι ο καλύτερος παρουσιαστής που θα μπορούσε να έχει το συγκεκριμένο ριάλιτι.
  • Το νέο look του διαχρονικά γοητευτικού Απόστολου Γκλέτσου στη «Γη της Ελιάς» τον αδικεί πολύ και δεν μου αρέσει. Σε ποιο επεισόδιο τον ξυρίζετε;
  • Σέβομαι και θαυμάζω τον Γιώργο Νταλάρα , αλλά με όλο το θάρρος, ας του εξηγήσει κάποιος ότι δεν είναι και τόσο εύστοχο να συγκρίνεις τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση με τον Ρουβά, τον Ρέμο και τον Αργυρό... γενικά. Και πως επίσης οι εποχές έχουν αλλάξει τόσο πολύ, που ειδικά μετά την κρίση και τον Covid κανένας μα κανένας δεν θα παρεξηγήσει ή θα απαξιώσει κάποιον που το πρωί θα διαφημίζει λουκάνικα (όπως ο ίδιος είπε) και το βράδυ θα τραγουδάει στην πίστα.
  • Πως μπορείτε και ρωτάτε ευθέως σε κάποιον αν κόβεται η εκπομπή του; Πάντως το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με την εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη "Break" και δεν τίθεται θέμα ούτε καν έχει συζητηθεί να σταματήσει η εκπομπή. Η αλλαγή ώρας έχει να κάνει με τον νέο προγραμματισμό του σταθμού για την καινούρια χρονιά, γι' αυτό άλλαξε ημέρα και ώρα προβολής μετά από χρόνια και το "Happy Traveler" και ώρα οι "Γειτονιές στο πιάτο".
  • Δύο ταινίες του James Bond το Goldfinger (1964) και το You Only Live Twice (1967) με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι απέκτησαν προειδοποιήσεις για προσβλητικό περιεχόμενο. Στην πρώτη γιατί υπάρχει σκηνή όπου ο πρωταγωνιστής επιτίθεται σεξουαλικά στην Πούσι Γκαλόρ μέσα στον αχυρώνα. Στη δεύτερη, όπως αναφέρεται από το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, ξεπέρασε τα φυλετικά στερεότυπα.

  • Βέβαια για να λέμε και αλήθειες αν πιάσουμε μία μία τις ταινίες του παρελθόντος θα βρούμε πολλά. Για παράδειγμα πέτυχα σκηνή στη «Μανταλένα» , πρόσφατα, όπου η Βουγιουκλάκη κόβει βόλτες στο νησί επάνω στο γαϊδουράκι, το φορτώνει με πολλά κιλά αλεύρι και κάποια στιγμή το χτυπάει στο σβέρκο. Δεν θα μείνει ταινία για ταινία αν τα πιάσουμε όλα από παλιά και τα ψάχνουμε σκηνή - σκηνή. Μην γινόμαστε υπερβολικοί.
  • Γυναικοκτονία. Κάτι που δεν έπρεπε να το ξέρουμε καν σαν έννοια, αντίθετα τα τελευταία χρόνια ακούμε συνεχώς απίστευτες ιστορίες φρίκης.
  • Όλοι διαβάσαμε για το νεκρό 6 μηνών βρέφος στη Βέροια, το οποίο χτύπησε η μητέρα του μέχρι θανάτου… Γι’ αυτό δεν είναι απαραίτητο πως ένα παιδί που μεγαλώνει με μαμά και μπαμπά θα είναι ευτυχισμένο. Πιστεύω ότι το αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτό.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο εβδομάδας κι εμείς θα τα ξαναπούμε στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR