counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (8/9) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (8/9) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (8/9) - Powered by Cherī up

Γεια σας! Ελπίζω να είστε καλά και κυρίως ασφαλείς.Τι να πω για τις ημέρες που διανύουμε... Δεν υπάρχουν λόγια. Ίσως είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω να γράφω και μου έρχονται στο μυαλό μόνο Dislikes... Δεν συνέβησαν και λίγα τα τελευταία 24ωρα. Αλήθεια, δεν θυμάμαι να έχω δυσκολευτεί ξανά τόσο, ώστε να έρθουν στο μυαλό μου θετικά γεγονότα και... Likes.

Για πάμε στα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • "Φωνές" όπως της Εριέττας Κούρκουλου πρέπει να υπάρχουν. Ανήκει σε μία από τις πιο ισχυρές οικογένειες της χώρας -κι όχι μόνο- και δεν κάθεται στις ανέσεις της, ούτε ζει σε ροζ συννεφάκι, αλλά έχει γνώση της πραγματικότητας, των προβλημάτων της κοινωνίας και υπογραμμίζει καταστάσεις και τα "κακώς κείμενα". Εκτός από τη φιλανθρωπική και τη φιλοζωική της δράση η Εριέττα λέει όσα πρέπει να ειπωθούν και να "φωτιστούν".
  • Στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 "Μετά τη φωτιά" θα δούμε νέα ταλαντούχα κορίτσια στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Γιατί για καινούρια πρόσωπα ακούμε και σπάνια τα βλέπουμε. Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Άλκηστις Ζιρώ και η Ελπίδα Νικολάου ή αλλιώς η Ιωάννα, η Ειρήνη και η Ανθή, σύμφωνα με το σενάριο θα βρεθούν σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση.  Εκεί, θα βιώσουν μία μοιραία πυρκαγιά, έναν εφιάλτη. Θα καταφέρουν να αφήσουν το παρελθόν τους στις στάχτες της;  Θα βρουν τη δύναμη να ξαναχτίσουν τις ζωές τους;
  • Τυχερή η Κατερίνα Καινούργιου που θα έχει τον ξάδερφό μου Πέτρο Συρίγο στην τηλεοπτική της κουζίνα και θα δοκιμάζει τις ευφάνταστες συνταγές του. Όσοι βρέθηκαν στα γενέθλιά μου τον Μάιο που τα έκανα στο μαγαζί του, ακόμα σχολιάζουν πόσο ωραία φάγαμε!

  • 20.000.000 δολάρια πήρε ο Τζόνι Ντεπ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με γνωστό γαλλικό οίκο ώστε να συνεχίσει να είναι το πρόσωπο του αρώματός τους. Αυτά είναι deals!
  • Ο 74χρονος Γκάιλς Μπράντρεθ, επιστήθιος φίλος της αείμνηστης Ελισάβετ και πρώην μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου ανέφερε, ότι η βασίλισσα, αν δεν ήταν... βασίλισσα θα ακολουθούσε καριέρα κωμικού και ίσως ήταν και... μίμος! Αυτό της είχε αποκαλύψει σε μια χαλαρή συζήτησή τους πριν κάποια χρόνια. Έκανε, μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, καλές μιμήσεις ηθοποιών, όσο ήταν ακόμη νέα. Είχε εμπνευστεί, όπως είπε επίσης στο Times Radio, από τον κωμικό Τζορτζ Φόρμπι, ο οποίος είχε επισκεφθεί το κάστρο Γουίνδσορ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  • Η Cherī up έχει γενέθλια και γιορτάζει τον Σεπτέμβριο 2 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, γι’ αυτό προσφέρει με τον κωδικό cheri30 , 30% έκπτωση σε όλα της τα προϊόντα και ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου όλοι οι κωδικοί έχουν γίνει ανάρπαστοι!

Dislikes

  • Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω; Ζούμε τραγικές στιγμές. Από τη μία ο Αντώνης που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, με τα πλάνα από τη στιγμή της φρίκης να μας σοκάρουν, να μας μαυρίζουν και να μας εκνευρίζουν με τους δύο (;) "ανθρώπους" που οδήγησαν στο θάνατο αυτό το παιδί.
  • Από την άλλη οι πλημμύρες που έχουν σκεπάσει ολόκληρα χωριά και όπως όλοι, έτσι κι εγώ φοβάμαι για όσα θα δούμε τις επόμενες ημέρες... Τρομακτικά και αυτά που βλέπουμε στο ακόλουθο βίντεο
  • Υπήρξε άνθρωπος στη Θεσσαλία που πήγε να πουλήσει το ένα μικρό μπουκαλάκι νερό 10 ευρώ... Μην πω τι πρέπει να του κάνουν, με καταλαβαίνετε...
  • Το γύρο του διαδικτύου έκανε ανάρτηση αρνητή των νέων ταυτοτήτων, με φωτογραφία της ταυτότητάς του, όπου μας δίνει "στο πιάτο" όλες τις πληροφορίες και τα προσωπικά του δεδομένα... Κατά τ' άλλα κάνει λόγο για τσιπάκι κλπ.
  • Υπέροχοι οι Imagine Dragons, αλλά κάποιο λογικό επιχείρημα που η συναυλία τους πραγματοποιήθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ ενώ παράλληλα το 112 προειδοποιούσε για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ακόμα δεν βρίσκω. 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics την Τρίτη.

Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και να προσέχετε τους εαυτούς σας.

Πολλά φιλιά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR