counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/3) - Powered by Cherī up

Εγώ τι να πω τώρα... Δύσκολες μέρες... Αυτός είναι ο λόγος που δεν τα είπαμε με Likes & Dislikes την Παρασκευή. Τι Likes να υπήρχαν άλλωστε σε μια τέτοια κατάσταση; Για τον ίδιο λόγο δεν με είδατε ούτε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" και η εκπομπή προσαρμόστηκε στην επικαιρότητα με τον πιο σωστό τρόπο, με σεβασμό δίχως να ξεπερνά κανένα μέτρο.

Πάμε να δούμε τα Likes & Dislikes των τελευταίων ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ο Γιάννης Κορδώνης είναι η περσινή ανακάλυψη της Ναταλίας Γερμανού! Άψογος στη δουλειά του, υπέροχος άνθρωπος με χιούμορ και κοφτερό μυαλό. Αυτό το Σαββατοκύριακο η θεματολογία της στήλης του, άλλαξε, προσαρμόστηκε στην επικαιρότητα και ξεχώρισε και πάλι.
  • Και ο Δημήτρης Πανόπουλος, επίσης αγαπημένος φίλος και συνεργάτης, απέδειξε πως χειρίζεται με μαεστρία την ενημέρωση. Δεν θα πω για τη Ναταλία. Το λέμε όλοι ξανά και ξανά ότι είναι η μοναδική παρουσιάστρια που μπορεί να κάνει ψυχαγωγία και ενημέρωση το ίδιο καλά και σωστά. Και χαίρομαι που αυτό το παραδέχονται όλοι, οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί κανείς να πει ότι ευλογώ τα του "σπιτιού μου".
  • Οι "Ράδιο Αρβύλα", έκαναν μία διαφορετική εκπομπή και οι τηλεθεατές ταυτίστηκαν περισσότερο από ποτέ με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.
  • Σε άλλα νέα... Είδα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Πάμελα Άντερσον στο Netflix και θυμήθηκα ότι πολλές φορές μένουμε στο περιτύλιγμα και ξεχνάμε ότι και οι stars είναι άνθρωποι με προβλήματα, ανασφάλειες και στην περίπτωση της ξανθιάς του Baywatch και με δύσκολα παιδικά χρόνια. Η ίδια εμφανίζεται εντελώς αμακιγιάριστη, πανέμορφη και όπως δείχνει με πιο ώριμη σκέψη από ποτέ. Στάθηκε όρθια απέναντι σε προκαταλήψεις και προσβολές και παράλληλα μεγάλωσε δύο υπέροχα παιδιά που αν το παρακολουθήσετε θα δείτε μιλούν και τα ίδια για τη μητέρα τους.

  • Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα κατάφερε και αύριο βγαίνει από το νοσοκομείο! Σιδερένιος.

Dislikes

  • Δεν περιμένετε από εμένα να σχολιάσω το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών... Ήταν ό,τι πιο άσχημο... Αδιανόητο... Από την παιδική μου ηλικία μέχρι και τώρα ακούω "Τέμπη" και μου έρχονται στο μυαλό διαφορετικές άσχημες καταστάσεις...
  • Πόση υποκρισία αυτές τις μέρες στην τηλεόραση βρε παιδιά. Έβλεπα ανθρώπους να κατακρίνουν τραγουδιστές που δούλεψαν το Σάββατο, ενώ οι ίδιοι κυκλοφορούσαν σε πάρτυ, σε καλέσματα, σε σπίτια με μουσικές και έκαναν στη ζωή τους ότι κάθε μέρα... Το γεγονός ότι δεν αναρτούσαν Instagram stories δε σημαίνει πως κλείστηκαν στο σπίτι τους και πενθούσαν και ότι μπορούν να κουνάνε ελεύθερα το δάχτυλο σε όσους έδωσαν το δικαίωμα στους εργαζόμενους των νυχτερινών κέντρων να εργαστούν και να βγάλουν το ψωμί τους, ούτε σε αυτούς που πήγαν να παρακολουθήσουν κωμωδία στο θέατρο, στο σινεμά ή διασκέδασαν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο... Και όπως ειπωθηκε σήμερα από πολλούς, "το πένθος ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του προσωπικό τρόπο".
  • Το φετινό Survivor θα μου ταίριαζε περισσότερο να έχει δίπλα το "Ξεκατίνιασμα Edition" κι όχι το "All Star".
  • Αν μπορούσα να επικοινωνήσω με την Ελευθερία Ελευθερίου αυτές τις μέρες θα της έλεγα να ρίξει τους τόνους, ενώ στον Μαρτίκα θα έλεγα να πατήσει mute. Κούρασε.

  • Αυτό που μεγάλα και σοβαρά ενημερωτικά sites στέλνουν ειδοποιήσεις (push notifications) με κενά άρθρα που έχουν ΜΟΝΟ τίτλο και ούτε μία γραμμή ως περιεχόμενο για να προλάβουν να "τσιμπήσουν" κλικς, είναι αστείο. Να το κοιτάξετε.

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, να βρίσκεται με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας σέβονται κι εμείς με το καλό θα τα πούμε και πάλι την Παρασκευή με τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR