counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/2) - Powered by Cherī up

Χιονισμένες καλησπέρες από τα γραφείο του FTHIS.GR στο Μαρούσι. Μπορεί να έλιωσε το χιόνι από τους δρόμους εδώ, αλλά η χιονόπτωση συνεχίζεται, πότε σε ήπιους ρυθμούς και πότε σε πιο έντονους. Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθήκατε αυτές τις κρύες ημέρες και να ζήσατε μόνο την όμορφη πλευρά του... λευκού τοπίου.

Ας προχωρήσουμε, όμως, στα Likes & Dislikes μας - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Το πιο φρέσκο ευχάριστο γεγονός που συνέβη είναι ότι η Ελένη Φουρέιρα γέννησε πριν από λίγες ώρες! Να σας ζήσει το αγοράκι σας...

  • Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της έδειξαν για άλλη μία φορά, χτες, ότι είναι ετοιμοπόλεμοι και... παντός καιρού και μπορούν να χειριστούν και να συνδυάσουν πολύ καλά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.
  • Οι "Παγιδευμένοι" για εμένα είναι η πιο δυνατή σειρά της σεζόν, με γρήγορη πλοκή, ανατρεπτικό σενάριο, φανταστικές ερμηνείες. Την αγαπάτε, την παρακολουθείτε, γίνεται Trend στο Twitter, πηγαίνει μια χαρά και σε νούμερα απορώ, βέβαια, που δεν κάνει... 50% τηλεθέαση! Αν το δεις κολλάς. Όσο για το χτεσινό επεισόδιο που απ' ότι φάνηκε ο δολοφόνος του Άγγελου είναι γυναίκα, αλλά όχι η Άννα, έπεσα έξω γιατί πίστευα εδώ και καιρό ότι τον σκότωσε ο πατέρας του. Βέβαια ποιος ξέρει τι και ποιος κρύβεται από πίσω. Εσείς τι λέτε;
  • Ο Χάρης Ρώμας ο οποίος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Χαλάνδρι, ήταν ο χτεσινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μπορεί να δήλωσε ότι πιστεύει πως θα πεθάνει ηθοποιός, φαίνεται όμως πως όσο ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση θέλει να αφήσει έργο πίσω του. Αστειευόμενος και έχοντας στο μυαλό του τον πιο δημοφιλή ρόλο της καριέρας του, τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, είπε ότι μεταξύ άλλων θα φτιάξει και το τέλειο αποχετευτικό σύστημα στο Χαλάνδρι.
  • Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ρώτησε στον Βασίλη Κικίλια όλα όσα θέλαμε να μάθουμε για τον ίδιο, τα προσωπικά του, αν είχε δεύτερες σκέψεις όταν ξεκίνησε η σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού, τη γέννηση του γιου τους και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για τη ζωή του υπουργού Τουρισμού.
  • Είδα πολλές και όμορφες εικόνες της χιονισμένης Αθήνας χτες, κάποιες εντυπωσιακές σας δείξαμε και στο FTHIS. Το βίντεο που έγινε viral και το "μοιράστηκαν" όλοι στο διαδίκτυο, ανήκει στον Θανάση Κακαβούλα στο οποίο βλέπουμε πλάνα από drone με τον ιερό βράχο της Ακρόπολης όπως και τις γύρω περιοχές και βουνά, στα λευκά.

Dislikes

  • Πραγματικά δεν μπορώ να απαντάω σε άλλα τηλέφωνα και μηνύματα για το ποιος είναι ο DJ που φέρεται να χτύπησε το μοντέλο σύντροφό του. Αν ισχύουν όσα λέγονται ότι έγιναν, με το καλό να δημοσιευτούν τα στοιχεία του.
  • Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε χτες την εμφάνιση του τενόρου Βασίλη Κούρτη που βγήκε με skype στην εκπομπή της, εξέφρασε με χιουμοριστικό τρόπο ότι της αρέσει ως άντρας και πέσατε να τη φάτε. Δηλαδή ήμαρτον ρε παιδιά.
  • Η Φαίη Σκορδά έδωσε "πάσα" στην Αφροδίτη Γραμμέλη, ώστε να μιλήσει για το τηλεοπτικό μέλλον του Σάββα Πούμπουρα. Την ώρα που ξεκινάει, τη διακόπτει η Φαίη για να πει "Τώρα μου λες για τον Σάββα και όχι για τον Δημήτρη (Ουγγαρέζο) βέβαια, όχι ότι συγκρίνω αλλά σαν πορεία και σαν τηλεοπτικό brand ο Δημήτρης είναι...". Παίρνει τότε την απάντηση από την έκπληκτη Αφροδίτη ότι ο Δημήτρης δεν είναι στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Προσπαθούν όλοι να το σώσουνε λέγοντας ότι έχει κάνει πολλά πράγματα και μόνος του ο Σάββας, κλπ κλπ. Ειλικρινά κι εγώ απόρησα με όλο αυτό... Για την ιστορία πάντως, πράγματι ο Πούμπουρας έχει εργαστεί σε πολλές εκπομπές ως μέλος ομάδας και ως κεντρικός παρουσιαστής σε Ελλάδα και Κύπρο με επιτυχία, με τις φάρσες του κυρίως να γίνονται viral και απ΄όσο θυμάμαι, πάντα με τα πολυπόθητα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
  • Η πρόσφατη πανσέληνος στον Λέοντα, που επηρέασε τα σταθερά Ζώδια οπότε και τον Ταύρο, όπως μου είπε η Τριανταφυλλιά Νικολαΐδου, με τρέλανε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Και να μην θέλεις να τα πιστέψεις στα ζώδια, τα βρίσκεις μπροστά σου. Ανατροπή στην ανατροπή και άλλα πολλά που θα σας τα πω εν καιρώ...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Ραντεβού την Παρασκευή με τα Likes & Dislikes των ημερών από την Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR