counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (6/6) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (6/6) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (6/6) - Powered by Cherī up

Γεια και χαρά σε όλους! Είτε επιστρέψατε από τριήμερο, είτε πήρατε παράταση και λείπετε ακόμα... Όπου κι αν είστε ήρθε η ώρα να διαβάσετε τα σημερινά Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Είναι η χρονιά της Δέσποινας Βανδή, αφού και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά είναι στα καλύτερά της. Ανυπομονώ να τη δω και στο Colourday στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιουνίου που όπως έμαθα θα κάνει super εμφάνιση ως lead act της διοργάνωσης.
  • Η Rihanna, η Taylor Swift, η Beyoncé, Κάιλι Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν κατέχουν κορυφαίες θέσεις στη φετινή λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής. Για να καταλάβετε για τι ποσά μιλάμε, η Rihanna έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια!
  • Η Καλομοίρα είναι ό,τι πιο λαμπερό είδαμε σε αυτό τον κύκλο του J2US. Τη συνάντησα τον Φεβρουάριο πριν ξεκινήσει το show και όταν τη ρώτησα αν θα συμμετέχει μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μείνει για μεγάλο διάστημα στην Ελλάδα. Φανταζόμουν από τότε τι θα ακολουθούσε... Η Καλομοίρα λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό μπήκε μέσα στη θέση του Beast (Χριστόφορος Ηλία) και η Λουίζα Πυριόχου έκανε την τύχη της... Μπορεί να μην γνωρίζαμε ποια είναι αλλά τώρα και την μάθαμε αφού και φωνή έχει και σκηνική παρουσία και κυρίως το πιο γερό χαρτί δίπλα της. 
  • Γελάω πάρα πολύ με την Τζένη Μελιτά στα social media. Έχει χιούμορ και απίστευτο αυτοσαρκασμό. Τζένη in Κατεχάκη VS Emily in Paris.
  • Η Τάμτα είναι αυτός ο άνθρωπος που είδαμε στο "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν". Ήρεμη, χαλαρή, ειλικρινής, cool, ταπεινή, γλυκιά και ισορροπημένη που τα έχει βρει με τον εαυτό της.
  • Η Barking well αναλαμβάνει την υλοποίηση του ψυχαγωγικού προγράμματος του Open οπότε θα έχουμε επιτέλους εξελίξεις και ανανεώσεις συμβολαίων.

Dislikes

  • Η Αφροδίτη Γραμμέλη λιποθύμησε στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό μας". Ok δεν έπεσαν διαφημίσεις αν και θα έπρεπε. Γιατί όμως αντί να βλέπουμε τη Φαίη που πήγε τρέχοντας στην κουζίνα για να συνεχίσει με τη στήλη της μαγειρικής, βλέπαμε τη δημοσιογράφο πεσμένη στο τραπέζι της εκπομπής; Έπρεπε να προστατέψουν τη συνεργάτιδά τους και να αλλάξουν έστω πλάνο. 
  • Τη συμπαράστασή μου στη Ζέτα Μακρυπούλια γιατί θυμήθηκα τα δικά μου όπου περίπου πριν 2 χρόνια βρισκόμασταν αρκετοί δημοσιογράφοι σε αποστολή στη Ρόδο. Επιστρέψαμε στο Ελ. Βενιζέλος κατά τις 12 το βράδυ και οι βαλίτσες μας ήρθαν στις 3 το πρωί γιατί δεν χωρούσαν και τις έβαλαν σε άλλο αεροπλάνο, φυσικά χωρίς να μας ενημερώσουν. Παρόλες τις αμέτρητες ερωτήσεις που κάναμε όλες τις ώρες της αναμονής δεν ήξεραν πότε θα τις παραλάβουμε.
  • Έφυγε ο Γιώργος Γεωργίου και λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου βγήκε άρθρο στο διαδίκτυο με τίτλο "Καλό σου ταξίδι κι εμείς να ζήσουμε να σε ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται"... Αν δεν είναι αυτό ντροπή τότε τι είναι;
  • Βλέπω σε αξιόλογες εκπομπές κάτι καλεσμένους και λέω "δεν μπορεί, θα τους πίεσαν για να τους προσκαλέσουν". Οι υπόλοιποι, είμαι σίγουρος ότι απλά γκουγκλάρετε. Κι όπως λέει και ένας συνεργάτης μου. "Ας καλέσουν και τη γειτόνισσά μου".
  • Παγκόσμια έλλειψη στη ροζ μπογιά λόγω της ταινίας της γνωστής κούκλας με πρωταγωνιστές την Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Απίστευτο;
  • "Μπιφ" ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και στον Δημήτρη Παπανώτα. Για να λέμε και αλήθειες, σύμφωνα με όσα βλέπω και γενικά και ειδικά, καλά τα έγραψε η μάνατζερ.

  • Σοκ με την είδηση του θανάτου του χαρισματικού Γιάννη Φλωρινιώτη. Ήταν πράγματι μεγάλη φίρμα.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου. Ελπίζω για άλλη μια φορά να συμφωνήσαμε. Ραντεβού στα επόμενα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR