counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (5/1) - Powered by Cherī up

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές! Ελπίζω να περάσατε ωραία, να ξεκουραστήκατε, να είστε υγιείς και γιατί όχι να απολαμβάνετε ακόμα τις διακοπές σας! Τι, όχι; Εγώ πάντως είχα μια κρυφή ελπίδα τα πρώτα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics για το 2024 να είναι μόνο "Likes" αλλά τι να κάνουμε... Δεν μου βγήκε. Δεν ήταν όλα ρόδινα αυτές τις ημέρες, δυστυχώς.

Likes

  • Χτες το βράδυ περίμενα μπροστά στην τηλεόρασή μου να πάει 12 τα μεσάνυχτα για να ξεκινήσει ο β' κύκλος από τις "Ψυχοκόρες" με δύο ολοκαίνουρια επεισόδια. Η αγαπημένη μου σειρά για φέτος. Χωρίς να κάνω spoiler σε όσους δεν το παρακολουθήσατε ακόμα στο Ant1+ να σχολιάσω πως ήταν πολύ άδικα όσα συνέβησαν στη Βασιλική... Συμπονώ αφάνταστα την Φρόσω και εκνευρίζομαι πολύ με την Μάγια και τον πατέρα της... Όσο για την Νέλλα (Δήμητρα Ματσούκα) άλλος άνθρωπος. Λέτε να κρατήσει για πολύ;

  • Ελίνα Παπίλα, Μαριάντα Πιερίδη, Έλενα Χριστοπούλου για το πολυσυζητημένο πρωινό σαββατοκύριακου στο Open σύμφωνα με την Ναταλία Ανδρικοπούλου στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Δεν μου ακούγεται κακό! Αναβαθμισμένο σε σχέση με το αρχικό σχήμα που ακούγαμε και σχολιάζαμε όλους τους προηγούμενους μήνες.
  • Η Δανάη Μπάρκα έχει τσιμπήσει νούμερα και αυτό είναι ελπιδοφόρο γιατί είναι μία εκπομπή στην οποία δεν βρίσκεις καμία... απόχρωση του κίτρινου. Τις τελευταίες ημέρες είναι στο 12% , ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στην τελευταία εκπομπή του 2023 με καλεσμένο τον Γιώργο Τσαλίκη άγγιξε σε τέταρτο το 18,3%.

 

  • Η Αντελίνα Βαρθακούρη επέστρεψε στο Instagram με φωτογραφία της, μετά από 2,5 χρόνια που είχαμε να τη δούμε. Γνώριζα από την ίδια για την αλλαγή στην εμφάνισή της και όλους τους λόγους της αποχής της και της βγάζω το καπέλο. Ωραίος τρόπος σκέψης και μία πολύ καλή παρουσιάστρια που έχει λόγο ύπαρξης στην ελληνική τηλεόραση.
  • Πολύ έξυπνο να προβληθούν οι πολυσυζητημένες συνεντεύξεις που πήρε ο Γιώργος Λιάγκας από Οικονομόπουλο και Βέρτη, μεμονωμένα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1.

  • Μου εμφανίστηκε το ακόλουθο βίντεο στο Tik Tok και σκέφτηκα ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον Γιώργο Πολυχρονίου καλεσμένο της Ελένης Μενεγάκη.
@citcot_ #greece #greektiktok #greecetiktok #foryoupage #viral #tiktoker #cyprus #cyprustiktok #greektvision #viralvideo #eleni #menegaki #elenimenegaki #90s #like #follow ♬ original sound - CitCot

 

  • Μια ξαφνική εξωστρέφεια διακρίνω τελευταία. Μάθαμε για την επτάχρονη (;) σχέση του Νίκου Βέρτη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Αλεξάνδρα Νίκα κλπ κλπ…

Dislikes

  • Ο κύριος Βελόπουλος γιατί τα λέει όλα αυτά; Πόσο κύριος ο Γιώργος Καπουτζίδης πάντως... πάντα.
  • Το μυστήριο με την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από τον "Βασιλιά Ληρ" αλλά και η "εξαφάνιση" του ηθοποιού ίσως πρέπει να μας προβληματίσει λίγο παραπάνω. Έχουν να βγουν πολλά στην επιφάνεια όπως φαίνεται.
  • Τα σχόλια που γράφτηκαν για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού ήταν ό,τι χειρότερο διάβασα αυτές τις ημέρες. Ο ρατσισμός και η κακία στο μεγαλείο τους.
  • Ο Στάθης Σχίζας σχολίασε στο "Σου σου" για την Κατερίνα Δαλάκα ότι έχει γίνει επαγγελματίας παίκτρια του Survivor. Δεν έχει και άδικο. Πόσες φορές πια να πας στο ίδιο ριάλιτι;
  • Ότι δεν θα ψηφίζει το κοινό για αποχώρηση πως σας φαίνεται; Λέτε να μένουν μέσα αυτοί που δημιουργούν ίντριγκες;;; Αυτό θα έλεγε ένας πιο πονηρεμένος από εμένα...
  • Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στην αγαπημένη μου Κατερίνα Ζαρίφη για ευνόητους λόγους.
  • Έχουμε ακούσει για γάμους από οικονομικό συμφέρον, αλλά γάμους που πραγματοποιήθηκαν για να κάνει η νύφη χάρη στο γαμπρό πρώτη φορά. Η Κέλι Κλάρκσον, όπως δήλωσε στο περιοδικό People, γι' αυτό παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγό της, για να του κάνει χάρη. Ε γι΄ αυτό είναι και πρώην... Όταν δεν θέλουμε κάτι και το κάνουμε, μας πιέζει και αργά ή γρήγορα το αλλάζουμε.
  • Πολλά κρούσματα, πολλές ιώσεις, πολύ θανατικό και κακό τελευταία. Ας μην αναφερθώ σε ένα ένα ξεχωριστά. Δεν υπάρχει λόγος. Πάντως ακούμε συνεχώς για ξαφνικούς θανάτους όχι μόνο αναγνωρίσιμων ανθρώπων.
  • Αυτοί που βρίσκουν ευκαιρία και ξεπετάγονται σε κάθε θανατικό και πέρνουν σβάρνα τα κανάλια σας κουράζουν κι εσάς;

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να περάσετε ένα φανταστικό ΣΚ κι εμείς έχουμε ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη στα επόμενα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά 

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR