counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (31/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (31/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (31/3) - Powered by Cherī up

Πάει και ο Μάρτης. Γρήγορα πέρασε και αυτός ο μήνας. Ξεκίνησε δυστυχώς άσχημα, τραγικά και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ... Πριν υποδεχτούμε τον Απρίλη που εύχομαι να είναι ένας υπέροχος μήνας, ας δούμε τα Likes & Dislikes των τελευταίων ημερών του Μαρτίου - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Πριν από 20 περίπου χρόνια το φιλί μεταξύ δύο αντρών στο "Κλείσε τα μάτια" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είχε ως αποτέλεσμα το ΕΣΡ να επιβάλλει πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στη σειρά. Οι εποχές έχουν αλλάξει, τα μυαλά έχουν "ανοίξει" και πλέον στα ελληνικά σίριαλ βλέπουμε φιλιά ανάμεσα σε ανθρώπους του ίδιου φύλου, χωρίς πρόστιμα, αλλά με τεράστια αποδοχή του κοινού. Χτες παρακολουθήσαμε στις "Σέρρες" στον ΑΝΤ1 το φιλί του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με συμπρωταγωνιστή του, ενώ στο νέο ANT1+ Original "Ζωή" θα δούμε την Τάνια Τσανακλίδου να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην Ταμίλα Κουλίεβα όπως βλέπουμε στο τρέιλερ.

  • Ο πιο cool άνθρωπος της showbiz είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, αντικειμενικά, άσχετα με συμπάθειες, αντιπάθειες, φιλίες κλπ. Ποιος άλλος καλλιτέχνης με 25ετή επιτυχημένη καριέρα που παράλληλα είναι και αντιδήμαρχος σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας θα δεχόταν να "τσαλακωθεί" και να γίνει συνεργός σε μια τόσο ξεκαρδιστική φάρσα όπως αυτή στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για το "Night Out"; Με βασικό θέμα το "περιστέρι", μεταμφιέσεις και συνθήματα όπως "ψηφίστε με πιτσουνάκια μου" ή "το περιστέρι κάνει την ανάγκη του...δράση" μας έκανε να κλάψουμε απ΄τα γέλια.

  • Η Ελένη Τσολάκη είναι από τις παρουσιάστριες που με αργά και σταθερά βήματα, περνώντας μέσα από δυσκολίες φυσικά, με υπομονή, επιμονή και δουλειά, κατάφερε να ξεχωρίσει. Η εκπομπή της στο Open διανύει μια εξαιρετική περίοδο και αν κρίνω και από τον τρόπο που απαντάει η ίδια σε συνεντεύξεις και δηλώσεις της βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της. Στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε μεταξύ άλλων και για τις φήμες χωρισμού της που ξεκίνησαν από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου της.
  • Οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση δεν είναι απλά sold out. Ακόμα και τις Τετάρτες υπάρχει τεράστια αναμονή καθώς μέχρι τελευταία στιγμή πολλοί ελπίζουν σε πιθανή ακύρωση ώστε να βρεθεί διαθέσιμο τραπέζι.

  • Η Ιωάννα Μαλέσκου πραγματοποίησε λίγο πριν γεννήσει, τον πολιτικό της γάμο όπως ήθελε, αθόρυβα δίχως φωτογράφους και κόσμο. Στο θρησκευτικό που πιθανόν και να γίνει μαζί με τη βάφτιση απ' όσο ξέρω θα το ζήσουν διαφορετικά.
  • Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Heaven Music και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, καθώς και για πολλές εκπλήξεις! Στη φωτογραφία βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια με τον CEO της δισκογραφικής εταιρείας, Σπύρο Σταμούλη, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

  • Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια και δυο άνθρωποι απόλυτα αξιοπρεπείς. Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για τους ίδιους και τα παιδάκια τους.
  • Διάβασα ότι τα πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου είναι ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως. Οι Ταύροι τίποτα;

Dislikes

  • Dislike στον "διεστραμμένο γείτονα" της Ανθής Βούλγαρη που όταν η δημοσιογράφος έμενε στη Βούλα έκλεβε τα εσώρουχά της. "Παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία, λέω “γεια σας, μου κλέβουν τα εσώρουχα”. Έστειλαν οι άνθρωποι περιπολικό να δουν τι γίνεται. Τελικά μου τα έκλεβε ένας γείτονας κι εμένα. Είναι φρικτή εμπειρία, σοκαριστικό, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται".
  • Η Ελένη Χατζίδου περιέγραψε, επίσης, δύο δυσάρεστα περιστατικά που έζησε παλαιότερα σε νυχτερινά κέντρα. Στη μία περίπτωση συνάδελφός της την άγγιξε κάπου που δεν έπρεπε, ενώ στην άλλη θαμώνας του μαγαζιού έκανε παρόμοια κίνηση όσο βρισκόταν στο καμαρίνι της.
  • Συναντάω στο δρόμο πρώην παίκτες Survivor που είτε δεν μπήκαν στο All Star είτε αποχώρησαν νωρίς από αυτό και κάνουν τον σταυρό τους που δεν είναι μέσα. Να πω ότι δεν έχουν δίκιο; Έχουν! Οι 50 αποχρώσεις του κίτρινου και μέσα σε αυτό και λίγο έξω από αυτό...
  • Λυσσάτε να κράζετε τις νέες μαμάδες! Από την Ιωάννα Τούνη, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου... Μια χαρά προσέχουν τα παιδιά τους, δεν βλέπουμε κάθε τους κίνηση μέσα από τα social media ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη και να κουνάμε το δάχτυλο.
  • Η Lana Del Ray δέχεται bullying για τα κιλά της μέσα από τα social media. Τελικά είμαστε επιλεκτικά ευαίσθητοι, συμπονετικοί και βασικά άνθρωποι...
  • Ο Νεϊμάρ έχασε 1 εκατομμύριο ευρώ στο πόκερ... Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έγινε viral καθώς κυκλοφόρησε σχετικό βίντεο με τον ίδιο να προσποιείται ότι κλαίει μόλις το συνειδητοποίησε. Ο τζόγος όμως δεν είναι κάτι αστείο οπότε κόψτε τον μαχαίρι παιδιά....μακριά από τέτοια.

 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού κι εδώ με το καλό την Τρίτη με τα Likes & Dislikes μας, Powered by Cherī up cosmetics.

Πολλά φιλιά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR