counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/5) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/5) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/5) - Powered by Cherī up

Γεια σας και χαρά σας. Είστε έτοιμοι για τα ολόφρεσκα και τελευταία Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics του Μαΐου ;

Likes

  • Πάνος Μουζουράκης με Μαριλού Κόζαρη, Άννα Πρέλεβιτς με Νικήτα Νομικό, Πέτρος Συρίγος με Ρένα Θωμά και Ελίνα Κέφι με Πάνο Μιχαλόπουλο ήταν τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο και μας απασχόλησαν όλους αρκετά αν κρίνω από τις αναπαραγωγές και τα... κλικαρίσματα. Να ζήσουν, το ίδιο και εσείς για να μας διαβάζετε!
  • Ένα τεράστιο Like στη Ματίνα Νικολάου, στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στον Νικόλα Ράπτη και σε όσους καλεσμένους στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη που δεν έκαναν ούτε μία ανάρτηση από το μυστήριο. Για να λέμε και αλήθειες, τη συγκίνηση, τις προσωπικές στιγμές και όλα αυτά που ήθελε να προστατεύσει ο καλλιτέχνης, όπως ήταν αναμενόμενο δεν τα είδαμε έξω από την εκκλησία που τελικά βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι, αλλά μέσα από τα instagram stories των καλεσμένων που είδαμε τα πάντα!
  • Η Ελένη Μενεγάκη στην επίδειξη μόδας των MiRo μαζί με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο. Τελευταία στιγμή δεν πήγα λόγω έκτακτης υποχρέωσης, αλλά όσοι βρέθηκαν εκεί μου μετέφεραν ότι ο Άγγελος ήταν πολύ προστατευτικός με τη μητέρα του. Να σας πω ότι τον βλέπω στο γυμναστήριο και τα έχουμε πει 2-3 φορές. Είναι πολύ ωραίος τύπος με αρχές, ήθος και προσωπικότητα.
  • Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι παντού! Δε θα ήταν στην ορκωμοσία της Βουλής;

  • Έβλεπα το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο youtube και ένα live που έκανε μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και συνειδητοποίησα πως η αλήθεια της και η αμεσότητά της την έχουν κάνει τόσο αγαπητή σε εσάς. Μου αρέσει.

  • Η Μαρία Μενούνος λατρεύει την Ελλάδα και φαίνεται εκτός, των άλλων, σε κάθε της ινσταγκραμική ανάρτηση.

Dislikes

  • Το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη σύμφωνα με τα λεγόμενα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" στην Αίγινα ανάμεσα σε δημοσιογράφους ας μην το σχολιάσω καλύτερα.
  • Κάπως αιχμηρή και κατά την άποψή μου άδικη η δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα ήταν καλό να μην παίξει στο "Μαέστρο" γιατί δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους ηθοποιούς.
  • Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μπήκε στο J2US ως secret ζευγάρι με ανάδρομο. Αυτό θα πω μόνο.
  • Εκτός προγράμματος το "Καλό Μεσημεράκι" λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νίκου Μουτσινά, όπως ανέφερε και η ανάρτηση του λογαριασμού της εκπομπής. Σιδερένιος!
  • Κάταγμα στον αστράγαλο για τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες του συγκροτήματός του.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας και τα λέμε ξανά την Παρασκευή με τα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος                                                                          

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR