counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (30/1) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Έτοιμοι για τα νέα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics;

Likes

  • Επέστρεψε η στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην «Ελένη». Ένα από τα πιο φρέσκα κομμάτια της εκπομπής που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σταμάτησε.
  • Εξαιρετική και η συνέντευξή του στο «Στούντιο 4». Ο Δημήτρης εκτός από μυαλό έχει και αλήθεια, είναι ανοιχτό βιβλίο κάτι που περνάει απ΄ την οθόνη στον τηλεθεατή.
  • Πώς να μην είναι περιζήτητος ο Τάσος Αρνιακός; Ικανότατος, πολύ επικοινωνιακός γοήτευσε ακόμα και τη Madonna που τον ήθελε για τις μετεωρολογικές προβλέψεις του.

 

  • Το χτεσινό “The 2Night Show” ήταν για εμένα το πιο ενδιαφέρον της σεζόν με καλεσμένους δυο ανθρώπους που εκτιμώ. Τον Κώστα Τσουρό γιατί είναι πολύ ευφυής και εργατικός και την Ιωάννα Τούνη γιατί είναι επίσης πανέξυπνη επιχειρηματίας και ξέρει πότε να μιλάει και να επικοινωνεί κάτι και... πότε να κάνει πίσω και να μην λέει κουβέντα... Τσακάλι.
  • «Φιλιούνται  - αγκαλιάζονται» όπως είχε πρωτοπεί χρόνια πριν ο Ανδρέας Μικρούτσικος… Αυτό συνέβη και χτες βράδυ με την Ζήνα Κουτσελίνη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δέκα χρόνια μετά το πολυσυζητημένο τέλος της συνεργασίας τους. «Η κακή μας στιγμή με την Κωνσταντίνα με οδήγησε στο να βγω μπροστά στην κάμερα και της το οφείλω» είπε, μεταξύ άλλων, η Ζήνα στις τηλεοπτικές κάμερες η οποία ξέρει και να συγχωρεί και να προχωράει.
  • "Κρατιόμουν" τόσο καιρό να μην πω ή γράψω κάτι για τη νέα κωμωδία που θα δούμε στον ALPHA την επόμενη σεζόν, τώρα όμως που βγήκαν οι πρώτες πληροφορίες, θα δώσω κι εγώ... πόνο, αναφέροντας και ονόματα που δεν έχουν ακουστεί... Θα ονομάζεται "Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα" και θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μεταξύ άλλων (τυχαία η σειρά) την Καίτη Κωνσταντίνου, τη Μαρία Λεκάκη, τον Τάσο Χαλκιά, τη Σοφία Βογιατζάκη, τη Χρύσα Ρώπα, την Τζένη Διαγούπη, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τον Μάνο Ιωάννου, τη Μαριέλλα Σαββίδου, τον Χάρη Χιώτη κ.α. Μιλάμε για all star cast.
  • Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε μέσα από το Breakfast@Star την πρεμιέρα του J2US που κάνει come back το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στον Alpha. Για να δούμε τι θα δούμε και φέτος... 

 

Dislikes

  • Περαστικά στην Ελένη Μενεγάκη που είχε ατύχημα στο μάτι της και αποχώρησε άρον άρον από το studio για τον γιατρό, λίγο πριν τις 13:30 που βγαίνει η εκπομπή της στον αέρα.
  • Εσείς που γκρινιάζατε ως τώρα ότι έχει πολύ καλό καιρό, μήπως αλλάξατε γνώμη; Είναι και όλοι άρρωστοι, στους δρόμους γίνεται πανικός. Άστα να πάνε…
  • Δεν είχε άδικο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Πόσες ακόμα φορές να ακούσουμε το πώς πέρασε η Μαρία Κορινθίου στο «Πρωινό»; Ότι και να λες τόσες φορές, είτε καλό είτε κακό, αποδυναμώνεται με την συχνή επανάληψη.
  • Βγήκε και η Έλενα Γκρέκου να πει πως αν δεν υπήρχαν οι κάμερες δεν θα ήταν γνωστός ο Πάνος Βλάχος. Που την ξετρυπώσατε βρε σατανάδες και την ρωτήσατε για τα της επικαιρότητας; Κι εμένα δεν μου άρεσαν οι τελευταίες -ατυχείς- δηλώσεις του, αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι κάνει τη μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία τις τελευταίες τρεις σεζόν με τον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού» που θα ολοκληρωθεί στις 28 Απριλίου.
  • Πόσες φορές ακόμα θα πέσουμε από τα σύννεφα με όσα ακούμε για ανθρώπους που αποδεδειγμένα βοηθούν τον συνάνθρωπο εδώ και χρόνια;
  • Φαίη κουράγιο και δύναμη σε εσένα και στην οικογένειά σου.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο εβδομάδας, να ντύνεστε ζεστά και να προσέχετε.

Ραντεβού την Παρασκεύη στα επόμενα  Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR