counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (3/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (3/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (3/2) - Powered by Cherī up

Παρασκευή σήμερα και τα πρώτα Likes και Dislikes του Φεβρουαρίου από την Cherī up cosmetics είναι γεγονός!

Είσαστε έτοιμοι; Φύγαμε...

Likes

  • Το λαμπατέρ που τηλεμεταφέρει το άρωμά σου μέχρι την Αμερική ηταν μία πρόταση ενός εφευρέτη που είδαμε χτες βράδυ στο Dragons' Den. Ούτε οι Dragons ενθουσιάστηκαν με τη συγκεκριμένη ιδέα ώστε να επενδύσουν, αλλά χαίρομαι που βλέπουμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ανθρώπους δημιουργικούς που κυνηγούν τα όνειρά τους και υπάρχει show για να τα διεκδικήσουν.
  • Η Μπέττυ Μαγγίρα είχε καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά και η συνέντευξη ήταν απολαυστική εξαιτίας και των δύο! Πολύ καλός καλεσμένος ο Νίκος αλλά και η Μπέττυ είναι ένα πολύτιμο πολυεργαλείο και το αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει στις ζωές μας μέσα από τα shows, τα θέατρα και τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει.
  • Ωραία και η συνύπαρξη της Ρούλας Κορομηλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πως να μην απολαύσεις μια συζήτηση μεταξύ των δύο από τους πιο σημαντικούς παρουσιαστές που έχουμε;
  • Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης πραγματοποίησε διαγωνισμό στο Instagram του κι έδωσε συνολικά 20.500 ευρώ. Μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε κοπέλα από τις Σέρρες με τον ίδιο τον influencer να ταξιδεύει ως την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας για να παραδώσει τα 15.000 ευρώ που κέρδισε, αφού δεν υπήρχε άμεση δυνατότητα να ταξιδέψει ως την Αθήνα για να τα λάβει. Μπράβο για όλα!
  • Like στον James Καφετζή ο οποίος παρόλο που δέχτηκε πρόταση από το team της Εύας Καιλή για να πολιτευτεί είχε την ωριμότητα να αρνηθεί, λέγοντας μάλιστα ότι θα ήταν κακό να το κάνει δεδομένου ότι τον σκέφτηκαν επειδή έγινε γνωστός από ριάλιτι. Νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε να το σκεφτούν πρώτα οι ίδιοι.
  • Όλοι οι ηθοποιοί, ενωμένοι σα γροθιά στη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για την υποτίμηση των πτυχίων τους. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό και οι καλλιτέχνες μας να κερδίσουν όσα τους αξίζουν.

Dislikes

  • Μπορεί να είναι δικό μου το "θέμα" και με συγχωρείτε κιόλας, αλλά ένιωσα κάπως άβολα με το Instagram Story στο οποίο η αγαπημένη Δήμητρα Αλεξανδράκη πίνει απ' το μητρικό γάλα της Ιωάννας Τούνη που προοριζόταν για τον Αλεξάνδρου Junior.
  • Μα να αποχωρήσει από το Survivor ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που είναι ένας από τους εξυπνότερους παίκτες που έχουμε δει σε reality;

  • Έχασε την ψυχραιμία του ο Γιώργος Βαρεμένος στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής "Σήμερα". Τα υπόλοιπα στο βίντεο...
  • Έρχεται η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα"  και την Κυριακή θα το στρώσει ακόμα και στη Μεσογείων; Κάτι τέτοιους τίτλους διάβασα, αν και σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό ναι μεν θα δούμε χιόνια στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα το στρώσει. Ελπίζω απλά να ρίξει λίγο χιόνι για να βγάλουμε όμορφες φωτογραφίες κι όχι να ταλαιπωρηθούμε όπως πέρσι και να παγώσουμε και εμείς και τα προγράμματά μας.
  • Την Κυριακή, επίσης, έχουμε "εκλειψάρα" όπως χαρακτηριστικά είπε η Λίτσα Πατέρα και θέλει προσοχή και εμείς πρέπει φυσικά να υπακούσουμε και να είμαστε προσεκτικοί σε όλα. 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Να περάσετε ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ στα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics 

Πολλά φιλιά, 

Χρήστος

Instagram @christoskoutras 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR