counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/4) - Powered by Cherī up

Μία Παρασκευή που όπως παρατηρώ είναι όλοι στην... "τσίτα"! Τρέξιμο, υποχρεώσεις, νευράκια κλπ κλπ... Εννοείται ότι δεν αποτέλεσα εξαίρεση σε κάτι τέτοιο! Υπάρχουν τόσοι λόγοι άλλωστε... Ας τα αφήσουμε όλα πίσω, όμως, μαζί με τον Απρίλη που φεύγει κι ας πάρουμε βαθιές ανάσες για να δούμε τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics γιατί μπροστά μας βλέπουμε να έρχεται ένα υπέροχο τριήμερο.

Likes

  • Το 1ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που προσκάλεσε με τη σειρά της την Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν ό,τι καλύτερο! Ζήσαμε μοναδική εμπειρία με δυο από τις πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες που διαθέτουμε και σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση, η "νύχτα" μας ήταν μαγική... Μέσα στον Μάιο θα προβληθεί και τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες και πάρτε μία γεύση στα reels μας στο Instagram.
  • Η ανάρτηση που είδα και μου άρεσε είναι αυτή του super star του ποδοσφαίρου David Beckham να ποζάρει μπροστά από μία από τις πιο... διαχρονικές stars του Λούβρου, την εμβληματική Μόνα Λίζα.
  • Η Αφροδίτη Γραμμέλη με την Έλενα Χριστοπούλου μου αρέσουν πολύ και απολαμβάνω που βρίσκονται στην ίδια εκπομπή. Εκρηκτικές και οι δύο με άποψη και απίστευτο τηλεοπτικό ενδιαφέρον.
  • Η Ελίνα Παπίλα θα έχει καλεσμένο αύριο τον Κωνσταντίνο Δέδε! Τον οδοντίατρο των celebrities και συνεργάτη της Σοφίας Αλιμπέρτη στο "Ζήσε Αλλιώς" τον γνωρίζω αμέτρητα χρόνια, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση, ήταν πάντα πολυδιάστατος κι έχει απίστευτο ενδιαφέρον ως προσωπικότητα.
  • Like στον Βασίλη Καπερνάρο που πήγε στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον Γιώργο Κιμούλη με τη φωτογραφία του FTHIS!

  • Μου αρέσουν οι άνθρωποι με χιούμορ που αυτοτρολάρονται. Ντόρα! Θέλω κι εγώ σσσσσοκολατάκι.
  • Το Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη για άλλη μια φορά έδωσε υλικό για συζήτηση σε όλες τις εκπομπές.
  • Οι "Άγριες Μέλισσες" η σειρά που άλλαξε (και που έσωσε) τη μυθοπλασία στη χώρα μας, επιστρέφει στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV από την Πρωτομαγιά.

Dislikes

  • Τι πάθατε με τον Γιώργο Καράβα σήμερα όλοι; Ικανός και επικοινωνιακός είναι. Το είχαμε δει και το είχαμε παραδεχτεί άπαντες όταν παρουσίασε Live τον τελικό του GNTM. Τώρα είπε ότι αισθάνεται έτοιμος να παρουσιάσει δική του εκπομπή. Το κακό που είναι; Σχεδόν όλοι όσοι εργάζονται στην τηλεόραση, μπροστά ή πίσω από τις κάμερες θέλουν, ας μην κρυβόμαστε, να παρουσιάσουν "κάτι δικό τους" ή να κάνουν το επόμενο βήμα σε σχέση με αυτό που ήδη κάνουν, άσχετα αν έχουν τις προοπτικές. Απλά άλλοι (λίγοι) το παραδέχονται δημόσια και άλλοι όχι. Γιατί να φάμε έναν άνθρωπο που λέει την αλήθεια του δημόσια; Όσο για το "δεν έχει δημοσιογραφικό υπόβαθρο" και τα άλλα που ειπώθηκαν, αν κάνω ένα ζάπινγκ δεν θα δω μόνο δημοσιογράφους στο τιμόνι των εκπομπών! Δεν το μάθατε από εμένα...
  • Dislike στον δημοσιογράφο που με ερώτηση εξόργισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο "Greek freak" εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε αν θα χαρακτήριζε αποτυχημένη τη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς, μετά και τον αποκλεισμό της ομάδας από τους Μαϊάμι Χιτ. Πιάνοντας το κεφάλι του και δείχνοντας έτσι την ενόχληση του, θυμήθηκε ότι την ίδια ερώτηση του είχε κάνει ο ίδιος δημοσιογράφος και μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Σέλτικς στα περσινά playoffs και τόνισε πως στον αθλητισμό δεν υπάρχουν αποτυχίες, παρά μόνο βήματα για να φτάσεις στο στόχο... Εσύ στη δουλειά σου παίρνεις προαγωγή κάθε χρόνο; Είναι λάθος η ερώτηση!", απάντησε ο Γιάννης.
  • 50 διαφορετικά κόμματα υποψήφια στις εκλογές (τα λες και υπερβολικά πολλά), περίπου όσες οι σειρές που βγήκαν φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Να δούμε πόσα θα μείνουν, γιατί μετά το κόμμα του Μπογδάνου, βγήκε εκτός και της Λατινοπούλου.
  • Μετά από απαίτηση των κοριτσιών του FTHIS, dislike στον Θάνο Πετρέλη που δεν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού γιατί όπως δήλωσε είναι καλομαθημένος από τη μάνα του.
  • Στο Survivor συνεχίζουν το ξεκατίνιασμα, με σταθερούς ρυθμούς.
  • Ο Ρόμπι Ουίλιαμς αποκάλυψε ότι προτιμάει να φάει ένα μανταρίνι από το να συνευρεθεί με τη σύζυγό του. Τι να πεις...

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα. Να περάσετε υπέροχα το τριήμερο ότι κι αν κάνετε, είτε μείνετε στην πόλη, είτε είστε από τους τυχερούς που θα καταφέρετε να το συνδυάσετε με κάποιο ταξιδάκι.

Εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού κι εδώ την Τρίτη με τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR