counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/3) - Powered by Cherī up

Τρίτη και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαΐου. Έτσι το αναφέρω γιατί τελευταία, άλλωστε, με τις... ευλογίες της Ναταλίας Γερμανού και με τον τρόπο που με αιφνιδιάζει γίνομαι και "ενημερωτικός" και πεθαίνουμε απ΄ τα γέλια.

Επειδή, όμως εσείς εδώ και μήνες στηρίζετε και "ψηφίζετε" τα Likes & τα Dislikes μας -  Powered by Cherī up cosmetics, πάμε αμέσως να τα δούμε.

Likes

  • Στις 7 Απριλίου έρχεται η νέα original σειρά του ΑΝΤ1+ με τίτλο «ΖΩΗ», με τη μοναδική Μαρία Καβογιάννη και ένα κορυφαίο cast με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική μυθοπλασία. Στους βασικούς ρόλους η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Κώστας Φιλίππογλου και ο Γιάννης Σοφολόγης. Επίσης μέσα στα δώδεκα αυτοτελή επεισόδια θα δούμε τον Τάσο Παλαντζίδη, την Κατιάνα Μπαλανίκα, την Μπέτυ Λιβανού, την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την Τάνια Τρύπη, την Τάνια Τσανακλίδου, την Ταμίλα Κουλίεβα, την Τόνια Σωτηροπούλου, τον Γιώργο Χρανιώτη, τον Γιώργο Καραμίχο, την Αναστασία Παντούση, τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Κωστή Μαραβέγια, τον Κίμωνα Κουρή και πολλούς ακόμα ηθοποιούς ως πρωταγωνιστές τον καθένα στη δική του διαφορετική ιστορία.

  • Την Έλενα Παπαρίζου δεν τη γνωρίσαμε χτες. Είναι από τους πιο καλοσυνάτους και ηθικούς ανθρώπους της ελληνικής showbiz. Σέβεται τους πάντες και βοηθάει χωρίς να το κραυγάζει. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι έκανε λάθος διατύπωση όσων ήθελε να πει, κάτι που ξεκαθάρισε στο "Καλύτερα δε γίνεται".
  • Ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε ότι η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να δώσει όλα της τα χρήματα για να γίνουν ο make up artist με τον σύντροφό του γονείς.
  • Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην ξετρελάθηκε με το IQ 160 του Star και τις ερμηνείες της Σμαράγδας Καρύδη και του Νίκου Κουρή. Κι αυτοί που έλεγαν ότι δεν "τραβάνε" φέτος οι κωμικές σειρές διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Όταν κάτι είναι καλό και ποιοτικό, ευτυχώς, τις περισσότερες φορές επιβραβεύεται.
  • Στο Star έρχεται και το Fame Story. Το αγαπώ από παλιά το συγκεκριμένο talent show και μακάρι να το δούμε με δυνατούς συντελεστές και σωστό cast παικτών.
  • Ο Νίνο με τον Νικηφόρο θα συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Έξυπνη ιδέα και μια συνταγή που πέτυχε στη Θεσσαλονίκη όπου συνεργάστηκαν τους τελευταίους μήνες.
  • Η Χριστίνα Κολέτσα είναι απολαυστική, είτε την παρακολουθήσεις σε κάποια συνέντευξη είτε βρεθείς μαζί της σε κοινή παρέα. Έχει πάντα κάτι να σου πει ή να σχολιάσει που θα σε προβληματίσει, θα σε κουφάνει ή θα σε κάνει να γελάς ασταμάτητα. Χτες το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε ένα από τα περίεργα που της έχουν συμβεί και ομολογώ ότι δεν το ήξερα.
  • Ο Νίκος Μουτσινάς μου θυμίζει εμένα στο σχολείο που μαζί με τους συμμαθητές μου ψάχναμε και περιμέναμε πως και πως τις αργίες για να χάσουμε μάθημα. Όχι ότι και τώρα κάνουμε κάτι διαφορετικό βέβαια. Σήμερα είπε στο "Καλό Μεσημεράκι" ότι "αναγκαστικά" λόγω Πάσχα θα λείψει για δύο εβδομάδες από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ.

Dislikes

  • Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκε από το Survivor για χρήση κινητού και ο Ηλίας Γκότσης γιατί έτρωγε. Κι εγώ αν πήγαινα εκεί για φαγητό θα έψαχνα 100% και θα έταζα στους locals γη και ύδωρ. Σε έρευνα που έγινε βρέθηκε επίσης χειρόγραφη λίστα με ψώνια του Γκότση γραμμένη στα αγγλικά και κατάθεση 300 δολαρίων στον Πιλίδη.
  • Ξεκατίνιασμα όχι μόνο μέσα στο Survivor αλλά και στο Twitter από πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.
  • Ήταν ξεκάθαρο ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας δεν φιλιόταν! Μόνο εγώ άκουγα στο πολυσυζητημένο βίντεο ότι η Βανδή τραγουδάει; Απλά ήταν γυρισμένη η πλάτη της και η φαντασία πολλών οργίασε.
  • Μετά τον Ανδρέα Μικρούτσικο έκανε και τη δική του αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάνης και μάλιστα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μήπως, λέω μήπως, θα έπρεπε να σταματήσει η φόρα που έχουν πάρει τελευταία διάφοροι κύριοι και μιλάνε δημόσια για το παρελθόν τους εκθέτοντας είτε ζωντανούς είτε νεκρούς ανθρώπους;

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Καλό υπόλοιπο εβδομάδας και εμείς θα τα ξαναπούμε την ερχόμενη Παρασκευή με τα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR