counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/2) - Powered by Cherī up

Γεια σας και χαρά σας! Τρίτη σήμερα με μια έντονη αίσθηση "Δευτέρας" αφού είναι η πρώτη εργάσιμη της εβδομάδας για τον περισσότερο κόσμο. Εύχομαι να απολαύσατε το τριήμερο ή όσες μέρες καταφέρατε να κατεβάσετε διακόπτες από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας. Προσωπικά ξεκουράστηκα μόνο την Καθαρά Δευτέρα, αλλά και μέσα στο Σαββατοκύριακο ξέκλεψα στιγμές ώστε να περάσω όμορφα... Βγήκα, συνάντησα φίλους, γνωστούς και φυσικά είδα τηλεόραση και κάπως έτσι προέκυψαν και τα σημερινά Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Διαφωνώ σε πολλά με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά παραδέχομαι ότι με έκανε και γέλασα πάρα πολύ με το σχόλιό της μετά την αποκάλυψη ότι ο Μάριος έχει συνευρεθεί με διάφορες παίκτριες του Survivor... "Έλα Χριστέ και Παναγιά! Μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος. Πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την …. και με την Ελευθερία. Μπράβο ταπεραμέντο! Μπράβο σεξουαλικότητα! Τι να πω;" είπε η Ευρυδίκη. Μετά τον Σπαλιάρα και τον Τατσόπουλο (όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις τους) έχουμε τον Μάριο!
  • Όσες φορές και να μπήκα από προχτές στο Tik Tok πεταγόταν βίντεο με τον Σάββα Πούμπουρα στο Καρναβάλι της Ιεράπετρας "μεταμφιεσμένο" σε... Βασίλη Μπισμπίκη. Ο παρουσιαστής φόρεσε το γνωστό μαύρο t-shirt, χόρεψε ζεμπέκικο ενώ υπήρχε και "Βανδή" εκεί τριγύρω. Ο Σάββας έχει χιούμορ και τα κάνει όλα καλοπροαίρετα και μέσα από την καρδιά του.
  • Η Ελεονώρα Μελέτη ξεχώρισε απ΄ την αρχή που τη γνωρίσαμε για τον δυναμισμό της. Στη συνέντευξή στη "Μεγάλη Εικόνα" αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της και όσα άκουσε από παρουσιάστρια της ενημέρωσης. "Έχω ακούσει από γυναίκα παρουσιάστρια το εξής. "Άκου να δεις, κοριτσάκι μου, εδώ που ήρθες εγώ είμαι πάρα πολλά χρόνια και αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι είσαι γελασμένη. Θα παραμείνεις ένα μικρό, ταπεινό ποντικάκι που θα δουλεύει για εμάς". Σήμερα δεν υπάρχει στον χώρο". "Απάντησα όμως και εγώ! "Όντως είσαστε πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν τον χώρο, απλά ελπίζω μετά από τόσα χρόνια να μην είμαι στο ίδιο σημείο που είστε και εσείς στάσιμη". Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη στην ενημέρωση όταν συνέβη αυτό", κατέληξε η Ελεωνόρα Μελέτη. Πάντως εγώ από την Ελεονώρα θα ήθελα να πει και το όνομα αυτής της..."ευγενικής" κυρίας.
  • Στο ίδιο μοτίβο και η Μαρία Μπακοδήμου που αναφέρθηκε στην "κουτσουκέλα" που της έκανε ο ΣΚΑΪ κι ενώ είχε υπογράψει για καθημερινή εκπομπή, με την έλευση της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου την μετέφεραν στο Σαββατοκύριακο που λογικό είναι να την ενόχλησε. "Ωραίο δεν ήταν το πρώτο σχέδιο; Να είστε εσείς και να είμαι εγώ μετά; Αυτό ήταν το σωστό, αλλά τέλος πάντων. Γίνονται". Θα βάζω πάντα Like στους ανθρώπους που δε φοβούνται να μιλήσουν όταν αδικούνται.
  • Όπως όλα δείχνουν, όλοι οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με πολλά νέα ξεκινήματα! Σας έγραφα για την εκπομπή του στον easy 97,2 που τελικά ανακοινώθηκε ότι θα την ακούμε κάθε Σάββατο 21:00-00:00 από τις 4 Μαρτίου, αλλά προηγήθηκε ανακοίνωση μου μας εντυπωσίασε όλους, ότι αναλαμβάνει Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου! Καλή αρχή.

  • Την Κυριακή βρέθηκα στη συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη και του Γιώργου Λιβάνη στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Δύο καλά παιδιά που τους εκτιμώ χρόνια τώρα, αλλά και υπέροχοι καλλιτέχνες. Εκεί βρισκόταν και η αδερφή του Πέτρου, η Μορφούλα που κάνει τη δική της διαδρομή και είναι το ίδιο ταλαντούχα και το ίδιο σεμνή με τον αδερφό της.

 

Dislikes

  • Αγαπητή Shakira σταμάτα να ασχολείσαι με την Κιάρα που γνωρίσαμε την ύπαρξή της επειδή χώρισε ένα ζευγάρι. Πετάς τη μία μπηχτή μετά την άλλη και καταντάει εμμονή που φυσικά δεν ταιριάζει σε μια παγκόσμια σταρ όπως είσαι εσύ. «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» είναι η πρόσφατη ατάκα της, μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.
  • Στέλιος Χανταμπάκης is back! Εκεί που δεν τον βλέπαμε καν σε πλάνα επειδή... στόμα είχε και μιλιά δεν είχε στο All Star, μαθαίνουμε ότι αποκαλεί δυο συμπαίκτες του "σκουπίδια" και η μανούρα ξεκινά, όπως το ένδοξο 2017.
  • Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθαργιά χώρισαν μετά από 9 μόλις μήνες γάμου. Τον Οκτώβριο μέσα από τη στήλη αυτή θυμάμαι ότι είχα εκφράσει την έκπληξή μου όταν ο ίδιος φώναζε πολύ έντονα "ξύπνα ρε, ξύπνα ρε" στην τότε σύζυγό του κατά τη διάρκεια δοκιμασίας του Asia Express... Ξαφνιάζομαι πάντα όταν ακούω για τέτοιους γάμους που διαρκούν λίγους μήνες από την άλλη όμως τους προτιμώ από γάμους πολυετείς που δεν τραβάνε. Εύχομαι τα καλύτερα και για τους δύο.
  • Η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror είναι «εμμονική με τα χρήματα και εν τέλει απογοητευμένη όταν συνειδητοποίησε πόσα λίγα έχει ο πρίγκιπας Χάρι». Ο πρίγκιπας, παραιτήθηκε από πρίγκιπας, έφερε τα πάνω κάτω κι αυτή σοκαρίστηκε που δεν είναι δισεκατομμυριούχος; Ε τη λες και αχάριστη.
  • Ας μιλήσουμε λίγο και για τρίχες... Το μαλλί της Φαίης Σκορδά στο "The Voice" και η κόκκινη περούκα της Κατερίνας Στικούδη στο J2US δεν ήταν το καλύτερό μου. 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Με το καλό να υποδεχτούμε τον Μάρτη! Ραντεβού την Παρασκευή με τα Likes & Dislikes των ημερών, από την αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών Cherī up που όσες φίλες τα δοκιμάζετε μου σχολιάζετε την εξαιρετική τους ποιότητα!

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR