counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/11) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/11) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/11) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Εύχομαι να είστε καλά και ήρεμοι γιατί βλέπω ότι εκεί εξώ υπάρχει μια αναστάτωση. Όχι μόνο στην τηλεόραση γενικά...

Είστε έτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics ; Δικά σας... 

Likes

  • Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Θάνο Καλλίρη είναι ζηλευτή. Μπορεί να υπήρξαν πριν πολλά χρόνια ζευγάρι, αλλά πλέον είναι στενοί φίλοι, οικογένεια θα έλεγα. Απολαυστικά και όσα μαθαίνουμε κατά καιρούς για την τότε σχέση τους. Η ωραιότερη και πιο πρόσφατη πληροφορία είναι ότι στο κινητό του τραγουδιστή, στις αρχές της δεκαετίας του '90 υπήρχαν επαφές όπως... "Σουζάνα κόκκινο κολάν Αυτοκίνηση". Τρελό γέλιο η περιγραφή της Ναταλίας στο τέλος του βίντεο.

 

  • Το «Σωτέ» η νέα κωμική σειρά έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου στον ΑΝΤ1+ με πρωταγωνίστρια τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Πρόκειται για μια ιστορία κωμικοτραγικών καταστάσεων με φόντο τη γυναικεία, τηλεοπτική και γαστρονομική πραγματικότητα. Από το λίγων δευτερολέπτων τρέιλερ καταλαβαίνω ότι θα δούμε κάτι δυνατό… και επιτέλους χιουμοριστικό. Άλλωστε η Λαμπρόγιαννη δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ!

 

Dislikes

  • Η Ζήνα Κουτσελίνη όταν μιλάει... μιλάει. Είναι ειλικρινής, τα λέει με την καρδιά της και φυσικά έξω από τα δόντια. Θυμάμαι έντονα εκείνη την περίοδο όπως και το περιστατικό που περιέγραψε. Είχε στεναχωρηθεί, είχε πληγωθεί και για να το αναφέρει ξανά, δεν είναι κάτι που ξεπέρασε γιατί έχει να κάνει με το παιδί της. Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν πράγματι ειρωνική τότε, αλλά το παιδί, προς Θεού, δεν το έβρισε. Από την άλλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Ζήνα έχουν μιλήσει εδώ και χρόνια, τα έχουν βρει τους έχω δει με τα μάτια μου να κάνουν πλάκα μεταξύ τους με τις σχέσεις τους να έχουν αποκατασταθεί.

 

  • Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό. "Πολύ κακή διπλωματία" γράφουν οι Άγγλοι στα social media, ενώ κάποιοι του ζητούν ακόμα και να παραιτηθεί, αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίες με τα γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.
  • Συμφωνώ απόλυτα με τη Φαίη Σκορδά που δεν θέλει να δει παλιούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης στο νέο Survivor. Προσωπικά δεν νομίζω να το παρακολουθώ. Κουράστηκα πια με τα ίδια και τα ίδια. Αλλά αν βάλουν και παλιούς παίκτες θεωρώ ότι δεν θα το παρακολουθεί ούτε ο υπόλοιπος κόσμος. Μπουχτήσαμε με το αναμάσημα…
  • Υπέκυψες κι εσύ Μπιγιονσέ στο ντεκαπάζ; Dislike στην κατάξανθη εκδοχή σου.
  • Η Χριστίνα Μπόμπα λέει δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό. Ελπίζω να μην κάνεις influence και σε αυτό και το υιοθετήσουν κι άλλοι.
  • Σοκαριστικό το περιστατικό που περιέγραψε ο Κώστας Τσουρός στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Night out. Ο δημοσιογράφος την περίοδο που παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων είχε εκφωνήσει δολοφονία και στη συνέχεια μέσα από το ρεπορτάζ ανακάλυψε ότι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν η θεία του.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου για σήμερα.

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας να έχετε κι εμείς θα τα ξαναπούμε στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR