counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/6) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/6) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/6) - Powered by Cherī up

Γεια σας βρε παιδιά! Πέρασαν οι εκλογές με τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε κι εσείς συνεχίζετε -ευτυχώς- να "ψηφίζετε" και σταθερά και με φόρα κάθε εβδομάδα τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics. Οπότε δεν έχετε παρά να... τρέξετε να δείτε τα καινούρια!

Likes

  • Η Ράνια Τζίμα για άλλη μια φορά είπε αυθόρμητα μεγάλες αλήθειες. "Είναι μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος που μόλις μπήκε στη Βουλή να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση, φυλακισμένο για τη συνεισφορά του για την είσοδο του κόμματος αυτού στη Βουλή. Περαστικά μας, και θα πρέπει να το υποστούμε όλοι από αύριο".
  • Η Τζένη Μπαλατσινού η πιο καλοντυμένη, κατά την ταπεινή μου άποψη, σήμερα στην ορκωμοσία της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

  • "Απορίες δεν χρειάζεται να έχετε γιατί τις απαντάτε και μόνοι σας. Κάνετε τις ερωτήσεις, κάνετε και τις απαντήσεις. Άρα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο". Δεν ήταν και τόσο χαλαρή η Ελένη Μενεγάκη, αλλά για να είμαι δίκαιος, ωραία τα είπε!
  • Η Αθηνά Οικονομάκου επιτέλους επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά "Ένας από εμάς" που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν στις 21:00 στον ΑΝΤ1, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα ποιες μέρες της εβδομάδας θα τη βλέπουμε. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε επίσης τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Μάριο Αθανασίου, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τη Λένα Δροσάκη, τη Βίβιαν Κοντομάρη και τον Γιάννη Δρακόπουλο.
  • Γέλασα πάρα πολύ με όσα δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο "Πρωινό". Αν εξαιρέσεις τα Mad Awards που δεν θα ήθελα να δω άλλον να τα παρουσιάζει, σε όλα τ' άλλα συμφωνώ.
  • Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πουλάει τρελά αυτές τις ημέρες. Οι Live δηλώσεις του στον Μουτσινά και οι μαγνητοσκοπημένες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αναπαράχθηκαν πάρα πολύ και συγκέντρωσαν απίστευτα "κλικς" και τα σχόλιά του στο Instagram γίνονται θέμα. Αντικειμενικά και ο ψύχραιμα είναι ο μόνος "καθαρόαιμος" all star στο φετινό reality του ΣΚΑΙ που σίγουρα δεν είχε την αίγλη του Survivor all star που φανταζόμασταν και περιμέναμε τόσα χρόνια.
  • Ο Στέλιος Δρουμαλιάς είναι ένας από τους ρεπόρτερς που ξεχώρισαν αυτή τη σεζόν, είτε με τα θέματά του στο Breakfast@Star είτε μέσα από το Γηροκομείο του Ηλία Ψινάκη. Εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους που δεν μένουν σε μια ωραία εμφάνιση, αλλά δουλεύουν πολύ.

  • Ο Ηλίας Βρεττός ενώνει τις δυνάμεις του με τον Αναστάσιο Ράμμο και σίγουρα το πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας θα είναι φανταστικό.

  • 20 χρόνια μετά το τελευταίο τους ντουέτο "Boom Boom Boom" η 'Άννα Βίσση μαζί με τον Νίκο Καρβέλα κυκλοφορούν το "Ξανά" που πρωτογνωρίσαμε από τη φωνή του Σάκη Ρουβά και το είχε γράψει ο χαρισματικός δημιουργός με αφορμή το χωρισμό του από την... απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

Dislikes

  • Ο κόσμος καίγεται και βγαίνουν συγκεκριμένοι απ' την εκκλησία κι όχι μόνο και λυσσάνε που η Φουρέιρα αναφέρει τη φράση "Πάτερ ημών" στο νέο της τραγούδι; Μην συνεχίζουμε να χάνουμε το δάσος.
  • Αν με ρωτάτε, εγώ την πρωινή εκπομπή στο Open θα την έδινα (βάσει λογικής -μου-) στη Φελίσια Τσαλαπάτη, στη Μαρία Αντωνά και μαζί τους θα έβαζα Φοίβο Παπαδάκη και Τριαντάφυλλο σε συγκεκριμένες ενότητες. Δεν με ρωτάτε όμως!
  • Αυτό που ασχολούνται ξαφνικά όλοι με τόσο πάθος με μετακινήσεις ανθρώπων που πλαισιώνουν παρουσιάστριες δεν είναι κάπως περίεργο; Και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν...
  • Άλλοι πάλι, λένε ότι έχουν προτάσεις από πολλές εκπομπές, ενώ όλοι ξέρουμε ότι δεν έχουν! Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν και χρηματικά ποσά που τους δίνουν... Υπάρχει ειδικά μία περίπτωση για την οποία διευθυντής προγράμματος είπε σε στενούς συνεργάτες του: "Θα είχα 5.000 ευρώ να δώσω και θα τα έδινα στον συγκεκριμένο για το πάνελ αυτής της εκπομπής; Δεν τρελάθηκα ακόμα" Και όλοι γέλασαν βροντερά...
  • Ο Νίκος Ευαγγελάτος ποιο υπουργείο πήρε;

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ραντεβού την Παρασκευή με τα νέα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR