counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/10) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/10) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (27/10) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Λίγες ημέρες πριν υποδεχτούμε τον Νοέμβρη πάμε στα τελευταία -για τον Οκτώβρη- Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ευχαριστήθηκα πολύ την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στο "Ενώπιος Ενωπίω". Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι για δύο ώρες "φωτίστηκε" η τηλεόραση με το ωραιότερο κοντινό, είναι ότι βλέπαμε έναν κανονικό άνθρωπο να μιλάει ωραία, με σεβασμό και ηρεμία. Ο Μουτσινάς είπε ότι η Ζέτα είναι "δώρο". Έτσι την έχω κι εγώ στο μυαλό μου χρόνια τώρα ως τηλεθεατής. Αισθάνομαι ότι δεν ξέρει καν τι θα πει ίντριγκα, ότι είναι έντιμη και δίκαιη και πολύ καλή φίλη. Σε μία τηλεόραση και δουλειά όπου έχουν απομυθοποιηθεί στα μάτια μας πολλοί με το πέρασμα του χρόνου, η Ζέτα βρίσκεται ακόμα ψηλά στη συνείδησή μας.
  • Το βράδυ της Τρίτης το πέρασα στα Village σε μια ακόμα special βραδιά του Ρυθμού 94,9 με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και guest τον Mente Fuerte. Η Νατάσα στα καλύτερά της μας έκανε "δώρο" τη φωνή και τις τραγουδάρες της ανήμερα των γενεθλίων της. Στον ΑΝΤ1 και στο Μακεδονία TV θα το δείτε προσεχώς, ενώ αύριο Σάββατο στις 24:00 θα μπορέσετε να απολαύσετε τη φανταστική «Νύχτα» με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Δημήτρη Μπάση.
  • Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψαν με τον πιο γλυκό τρόπο ότι θα γίνουν γονείς. Όσοι βρεθήκαμε στο γάμο το καταλάβαμε ότι η Δήμητρα είναι σε ενδιαφέρουσα. Ειδικά όσοι μείναμε στη δεξίωση μέχρι το τέλος, τη στιγμή που χόρευε η Δήμητρα για να πετάξει την ανθοδέσμη, η κοιλίτσα έβγαζε μάτι. Δείτε το χορό στο αποκλειστικό βίντεο του FTHIS.GR.
  • Πραγματικά τιμή για την Super Κατερίνα να βγει τηλεφωνικά στην εκπομπή ο Πασχάλης Τερζής.
  • Ξεκινάει στην ΕΡΤ η νέα μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου» με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο στην παρουσίαση. Στην πρεμιέρα θα δούμε αφιέρωμα στα τραγούδια του ’40 λόγω της εθνικής μας επετείου. Σημαντική και η συνεργασία με την σπουδαία στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου.

Dislikes

  • Είχε δίκιο ο Γιώργος Λιάγκας ότι στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ανάλογα με το ποιος λέει τι. Τον ίδιο τρέχουν όλοι να τον σταυρώσουν με την πρώτη ευκαιρία, ενώ ατάκες, ενότητες, "σκετσάκια" από όλα τηλεοπτικά πρόσωπα τα προσπερνάμε. Όλοι θέλουν να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους για τον παρουσιαστή του Πρωινού, όπως έκανε και ο Νίκος Παππάς λες και σε όλη την ελληνική τηλεόραση μόνο ο Λιάγκας προβάλει τον Κασσελάκη. Το δε σχόλιο ότι το κάνει επειδή έχει άντρα σύζυγο και όχι γυναίκα, είναι ότι πιο άτοπο και την απάντηση την έδωσε ο Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του.
  • Η Πηγή Δεβετζή μπήκε ξαφνικά στο Fame Story για να γυμνάσει πρωί πρωί τους παίκτες. Τους ξύπνησε κιόλας και τους έκανε έξαλλους που έπρεπε να πάρουν τα πόδια τους με τη τσίμπλα στο μάτι.
  • Επίσης, όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο "Πρωινό" υπάρχει σκέψη να μπει στο Fame και ως σύμβουλος ψυχικής υγείας η Άννα Δρούζα. Δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα!
  • Βρήκαμε νέο ζευγάρι για να ασχολούμαστε. Πόσο "Πλεύρη - Σιακαβάρα" να αντέξουμε πια;
  • Η Σερ αποκάλυψε ότι δεν της άρεσε ποτέ η φωνή, ούτε η μουσική της. «Δεν ακούγομαι σαν άντρας, αλλά δεν ακούγομαι και σαν γυναίκα. Είμαι κάπου στο ενδιάμεσο». Γιατί τέτοια αποδόμηση του εαυτού της;
  • Αυτό με τη νέα περίπτωση μητέρας από Πάτρα που έχασε τα δύο μωρά της δεν θα ήθελα να το σχολιάσω ακόμα. Έχω διάφορα στο μυαλό μου όπως, φαντάζομαι κι εσείς.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ με τα νέα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR