counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (26/9) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (26/9) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (26/9) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Τρίτη σήμερα με το όλο mood να είναι περίεργο. Δεν είναι μόνο δική μου αίσθηση. Το ακούω από πολλούς ότι είναι "κάπως"... Αισιόδοξη σκέψη όμως για να προσελκύσουμε το "καλό" και φύγαμε αμέσως στα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics

Likes

  • Η "Μάγισσα" ήρθε στη ζωή μας, με εικόνα κινηματογραφική, σκηνές δυνατές, ατμοσφαιρικές και έντονες, αξιοζήλευτες, από αυτές που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Η εποχή αποτυπώνεται άψογα μέσα από τους διαλόγους, το λεξιλόγιο, τα σκηνικά και τα κοστούμια. Σίγουρα είναι νωρίς γιατί η ιστορία τώρα ξεκινά, αλλά από χτες το βράδυ που έκανε πρεμιέρα, είδαμε την αναβάθμιση στη μυθοπλασία. Έμαθα ότι στα επόμενα επεισόδια έχουμε να δούμε πολλά και η πλοκή θα μας... μαγέψει.
  • Εμένα δεν με εξέπληξε το γεγονός ότι η Μπέττυ Μαγγίρα άρεσε τόσο στον κόσμο. Και δεν μιλάω για τηλεθέαση που έτσι κι αλλιώς ήταν με το μέρος της, γιατί είναι νωρίς να βγουν συμπεράσματα από το πρώτο Σαββατοκύριακο. Είναι ευχάριστη, θέλεις να κάνεις παρέα μαζί της, να σχολιάσεις και να ακούσεις τις ατάκες της. Το σκηνικό της εκπομπής της, επίσης, θεωρώ ότι μέχρι αυτή τη στιγμή είναι στα top της τηλεόρασης.
  • Το Σαββατοκύριακο επέστρεψε το «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού, την παρουσιάστρια που έχει κατακτήσει την αγάπη και την εκτίμηση των τηλεθεατών όσο λίγες. Η παρέα δυναμική και έτοιμη για ακόμα μία σεζόν με καλές εκπομπές με αισθητική και σεβασμό στον τηλεθεατή.
  • Καλά μας τα έλεγαν ότι ο Ηλίας Βρεττός ήταν έκπληξη στο δοκιμαστικό και στις πρόβες. Του πηγαίνει η τηλεόραση και μας το απέδειξε από την πρώτη του εμφάνιση ως παρουσιαστής στο "Πιο μεγάλο παζάρι".
  • Μαζί με τις πρεμιέρες πήραν φωτιά και τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων (X). Όλες οι σειρές βλέπονται καλύτερα με το κινητό στο χέρι.
  • Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση ήταν τόσο ωραίος, γεμάτος αγάπη, χαρά, αλλά και συγκινητικές στιγμές.  ‘Όλα οργανωμένα ώστε να περάσουμε οι καλεσμένοι τέλεια και να απολαύσουμε τη βραδιά με καλή μουσική, νόστιμο φαγητό, ποτό, γλυκά, παγωτά, λουκουμάδες... Ο Βασίλης Κουμεντάκος ξεκίνησε με τις μουσικές του και με τη Ράνια Κωστάκη επίσης στα decks «υποδέχτηκαν» το ζευγάρι, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκίνησε με κλασικά, παραδοσιακά τραγούδια του γάμου με τον κόσμο να χορεύει ασταμάτητα και συνέχισε με ρεπερτόριο που τους ξεσήκωσε όλους. Πάρτε μία μικρή γεύση από το βίντεο που ετοίμασα για το Instagram του FTHIS.

 

Dislikes

  • Το μετά του γάμου όμως, ήταν δυσάρεστο. Η απόλυτη τραγική ειρωνεία, ο χαμός της πολυαγαπημένης μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου λίγες ώρες αργότερα. Η κατάσταση ήταν πάρα πολύ δύσκολη και το γνωρίζαμε όλοι. Και ο ίδιος δάκρυζε και κάθε φορά που την ανέφερε και σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης που σε άλλη περίπτωση θα την είχε δίπλα του. Ακόμα κι όταν χόρευε, το βλέμμα του μιλούσε από μόνο του. Κουράγιο.
  • 51χρονος διακεκριμένος ειδικός για τους κροκόδειλους στην  Αυστραλία δήλωσε ένοχος για μια σειρά από φρικιαστικές κατηγορίες κακοποίησης ζώων, που περιλαμβάνουν τον βιασμό και τον βασανισμό σκυλιών. Μάλιστα, κατέγραφε τις διαστρεμμένες πράξεις του σε βίντεο… Μιλάμε για άρρωστο μυαλό…
  • Να έρχονται δημοσιογράφοι στη χαρά σου κι εσύ μόλις τους βλέπεις να τους φωνάζεις και να τους βρίζεις εξοργισμένος. Φυσικά δεν αναφέρομαι στον Ντάνο που ήταν κύριος. Άλλη μέρα, με άλλα πρόσωπα και σε άλλο μυστήριο συνέβησαν διάφορα παρατράγουδα.
  • Η Νάντια Κοντογεώργη δήλωσε «Καλά κάνει η ΕΡΤ και επιλέγει ηθοποιούς για την παρουσίαση». Ε τι θα έλεγε; Άλλωστε υπήρξε και η ίδια παρουσιάστρια του «Φλερτ». Πιστεύω ότι πρέπει να μαζευτούμε οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές να ανεβάσουμε μια παράσταση, ένα μιούζικαλ κάτι… Σίγουρα υπάρχουν ηθοποιοί που είναι καταπληκτικοί παρουσιαστές. Το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση επιλέγει αποκλειστικά ηθοποιούς, εκεί είναι η ένστασή όλων. Και δεν έχω χρόνο να γραφτώ και σε δραματική σχολή.
  • Δύσκολα τα πράγματα για τους «Πανθέους» και είναι κρίμα γιατί παίζουν εξαιρετικοί ηθοποιοί. Το 3,1% της χτεσινής ημέρας μόνο αισιόδοξο δεν το λες. Βλέπω την αλλαγή ώρας να έρχεται.

  • Το είδατε φαντάζομαι το viral βίντεο με την θαυμάστρια να βρίσκεται on stage προσπαθώντας να φιλήσει τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Αν το έκανε άντρας σε τραγουδίστρια φαντάζεστε τι θα γινόταν ε;

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα! Να έχετε ένα φανταστικό υπόλοιπο εβδομάδας κι εμείς θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή στα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics .

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR