counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (26/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (26/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (26/1) - Powered by Cherī up

Παρασκευή και λίγο πριν υποδεχτούμε το σαββατοκύριακο ας δούμε τα Likes & Dislikes των τελευταίων ημερών - Powered by Cherī up cosmetics

Likes

  • Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στην τηλεόραση με τηλεπαιχνίδι που θα το βλέπουμε στο Open επτά ημέρες την εβδομάδα και θα ονομάζεται “Next Please”. Τώρα βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας του τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ημερομηνία πρεμιέρας.
  • Κι αφού σας γράφω για τρέιλερ, πάντα εμπνευσμένα όλα της Μπέττυς Μαγγίρα, αλλά το καινούριο είναι το αγαπημένο μου.

  • Η Αθηναίς Νέγκα κάνει το δικό της... χαμό μέσα από την εκπομπή της στο Action 24. Μπορεί το κανάλι να είναι νεοσύστατο αλλά η εκπομπή «Καλύτερα αργά» έχει ωραίους καλεσμένους και η συνεντεύξεις της βγάζουν «είδηση» και αναπαράγονται από όλα τα Μέσα. Να, αυτή είναι μία παρουσιάστρια και μία εκπομπή που θα μπορούσε να τη "τσιμπήσει" για μεταγγραφή ένας μεγαλύτερος σταθμός!
  • Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε την αρνητική στάση ορισμένων βουλευτών για το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με την ακόλουθη ατάκα. «Τι Φοβούνται οι βουλευτές; Φοβούνται το πολιτικό τους κόστος; Το ότι ας πούμε  μπορεί η εκκλησία να τους έχει βοηθήσει πολύ για να βγουν και τώρα της έχουν μία υποχρέωση»; Μεγάλες αλήθειες είπες πάλι Φώτη μου... Δείτε το στο 5:45.

 

  • Είδα κι εγώ στο «Πρωινό Σου Σου» για τη νέα σχέση της Ανθής Σαλαγκούδη με τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό. Τους έχω πετύχει δυο φορές ως τώρα μαζί στο Golden Hall. Tην πρώτη η Ανθή σαν να "κόλλησε" λίγο μόλις εμφανίστηκα μπροστά τους τώρα που το σκέφτομαι... Τους ξέρω πολλά χρόνια, έχω συνεργαστεί και με τους δύο και πρόκειται για εξαιρετικούς ανθρώπους.
  • 11 υποψηφιότητες στα Oscar ο Γιώργος Λάνθιμος, 11 και στα Bafta. Και ας λυσσάτε πολλοί που παλιά σκηνοθετούσε βίντεο κλιπ για τον Ρουβά και τη Βανδή. Μαγκιά του.
  • Αυτό που μας μπερδεύουν στα τηλέφωνα με τον Χρήστο Κούτρα των «Αταίριαστων» πολύ το απολαμβάνω. Έχει γέλιο. Για παράδειγμα πριν λίγο μίλησα στο τηλέφωνο με πασίγνωστη πολιτικό που έψαχνε τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ.
  • Χτες πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για βίντεο κλιπ γνωστού super star καλλιτέχνη, με guest συμμετοχή άλλου super star καλλιτέχνη. Και όχι δεν είναι ντουέτο! Δεν με αφήνουν να πω άλλα προς το παρόν, αλλά το αποτέλεσμα θα συζητηθεί πολύ…

Dislikes

  • Τους είδατε αγαπημένους και τους ματιάσατε εκεί στο Μπάκιγχαμ. Μετά την Κέιτ, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο Βασιλιάς Κάρολος για την προγραμματισμένη επέμβαση στον προστάτη του. Όσα είσαι βασιλιάς ακόμα και αυτό στη φόρα βγαίνει.
  • «Η δεκαετία των 30 είναι καταραμένη. Αν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά φεύγει». Έτσι είπε η Μαρία Σολωμού στο podcast της. Βαρύγδουπη λέξη το "καταραμένη".  
  • Αχόρταγες οι τηλεοπτικές εκπομπές με το θέμα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι (γενικά και ειδικά) με τους ελέγχους που γίνονται για τον χλιδάτο γάμο της. Και αν δεν υπάρχουν θέματα φοβάμαι ότι όλο το 2024 αυτό θα έχουν οι εκπομπές για "σημαία".
  • Η Γεωργία από το MasterChef αποκάλεσε τον συμπαίκτη της Σταμάτη «μεγάλο κ@@@παιδο» πιστεύοντας ότι είναι κλειστό το μικρόφωνό της. Έλα όμως που δεν ήταν...
  • Εσείς που δεν αντέχετε τα "πεσίματα" και το δηλώνετε παντού, αλλά παρόλα αυτά δεν αφήνετε κάμερα για κάμερα που να μην σχολιάσετε, ειδικά αυτή την εβδομάδα, γελάμε. Και δεν το κάνετε από ευγένεια προς τους δημοσιογράφους, από ανάγκη για προβολή το κάνετε, σας ξέρουμε....
  • Δεν αντέχω επίσης τις ενδοοικογενειακές μάχες και τσακωμούς που βγαίνουν προς τα έξω. Ειδικά το θέμα ανάμεσα στη Φιλοθέη Μωβ και στα παιδιά του Αντώνη Βαρδή Καλλιστώ και Γιάννη, έχει καταντήσει σαν τα σίριαλ πολλών σεζόν που τραβούν το σενάριο απ’ τα μαλλιά.

 

  • Ούτε αυτά που ακούστηκαν για την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της Όλγα μου άρεσαν. Και στην περίπτωση αυτή έμαθα όλα όσα συνέβησαν.
  • Την 21 ετών Ραφαέλλα την παρακολούθησα πριν από κάποιες εβδομάδες στο Tik Tok μαζί με όλα τα βίντεο που αναρτούσε κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο. Αγωνίστρια μέχρι το τέλος. Θα μας λείψεις.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου. Να περάσετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο με αγαπημένους σας ανθρώπους κι εμείς θα τα πούμε ξανά την Τρίτη στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά, 

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR