counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (25/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (25/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (25/4) - Powered by Cherī up

Γεια σας και χαρά σας! Είναι Τρίτη, στο Μαρούσι αυτή τη στιγμή έχουμε 22 βαθμούς που σημαίνει ότι ο καιρός αποφάσισε να συμμορφωθεί και να εναρμονιστεί με την εποχή... Κάποιοι πάλι δεν θέλουν να δεχτούν ότι έχουμε 2023 και ανασύρουν συνεντεύξεις που στην πραγματικότητα δόθηκαν... 11 χρόνια πριν...! Γι' αυτό καθήστε κάπου αναπαυτικά και διαβάστε από το κινητό, το pc ή το tablet σας, τα νέα Likes & Dislikes -  Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Οι "Προδότες", το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, έρχεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν χτες κι εμείς θα το παρακολουθήσουμε λίγο πριν το τέλος αυτής της σεζόν! "Χαίρομαι πάρα πολύ που θα κάνω τους Προδότες. Όταν μου το πρότειναν και το είδα και κατάλαβα τι είναι, ενθουσιάστηκα.  Χρειάζεται στρατηγική, ευφυΐα, να ξέρεις από πριν ότι θα πρέπει να μαχαιρώσεις πισώπλατα για να μη μαχαιρωθείς και ότι αυτό θα το κάνεις με απόλυτη έλλειψη ενοχής...Πρέπει να ευχαριστήσω την Ζέτα Μακρυπούλια που δεν μπορούσε να το κάνει" δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Πρωινού.
  • Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ήταν καλεσμένος στο "Καλύτερα δε γίνεται" το Σάββατο. Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, έκανε δώρο στη Ναταλία, κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο όχι μόνο για την κόρη του αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού, αλλά για όλους. Οι θρυλικές εκπομπές που παρουσίασε στην ΕΡΤ, βρίσκονται σε ψηφιακή μορφή πλέον στα χέρια της. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανεβούν σύντομα και στο ETFLIX, ώστε να έχουμε πρόσβαση όλοι σε αυτές. Μπράβο στον κύριο Ζούλα και για την κρατική τηλεόραση που μας αξίζει. Τα προηγούμενα χρόνια, κακά τα ψέματα, οι άνθρωποι της γενιάς μου και όχι μόνο προσπερνούσαμε στο ζάπινγκ τα κρατικά κανάλια και τα παρακολουθούσαμε μόνο λόγω Eurovision ή λόγω κάποιων αγώνων, ενώ πλέον έχουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με σειρές αριστουργήματα και εκπομπές όχι μόνο ποιοτικές αλλά και με απίστευτο ενδιαφέρον.
  • Ο υπέροχος και καταπληκτικός σε όλα, όσα χρόνια τον γνωρίζουμε, Φώτης Σεργουλόπουλος, θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής Κριτικής Επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της 67ης Eurovision που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 13 Μαΐου 2023.
  • Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ερωτευμένη εδώ και έναν χρόνο και γνώρισε τον σύντροφό της Πάνο όταν πήγε στα Γιάννενα για μια παρουσίαση όπου ήταν ομιλητές και οι δύο και έτσι όμορφα και αβίαστα έγιναν ζευγάρι. Αυτό που μ' αρέσει ακόμα περισσότερο είναι ότι ο καλύτερός της φίλος είναι ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις και με τον Πάνο!
  • Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια και οικοδέσποινα και προσαρμόζεται πάντα επιτυχώς ανάλογα με τον καλεσμένο της. Το ίδιο συνέβη και σήμερα που είχε στο "Happy Day" καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα.
  • "Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τηλεόραση και ούτε έχω σκοπό να καταθέσω κάποια, αν θέλανε θα με παίρνανε" είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, μια περίοδο που όλοι αναφέρουν ότι έχουν αμέτρητες προτάσεις. Εγώ πάντως αν ήμουν διευθυντής προγράμματος σε κανάλι θα έβαζα οπωσδήποτε τον Πέτρο να παρουσιάσει late night show. Δεν παίζεται στη συνέντευξη, όλοι το ξέρουμε αυτό.
  • Η Σοφία Φαραζή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για να γυρίσματα των "Παγιδευμένων" ή και στα διαλείμματα μοιράζεται μαζί μας πολλές φωτογραφίες με την ίδια και τους συμπρωταγωνιστές της. Σε μία από αυτές βλέπουμε να τη μακιγιάρουν. Τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν στη σειρά του ΑΝΤ1 είναι Cherī up βεβαίως βεβαίως!

Dislikes

  • Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αυτοαποκαλέστηκε ιερέας και θα πάει στο Άγιος Όρος... Για πόσο καιρό, ακόμα δεν ξέρει ούτε ο ίδιος και αναρωτήθηκε στον αέρα της "Super Κατερίνας". Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πολύ σωστά του είπε ότι δεν είναι ταξίδι αναψυχής... Καταλήγω ότι φταίμε εμείς που δίνουμε βήμα. Δε λέω άλλα, δείτε το απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
  • Ότι παίρνουν δήλωση της Άννας Βίσση για τον Γιώργο Νταλάρα από το 2012 και το περιοδικό "Psychologies" και την αναπαράγουν εφημερίδες και sites σαν να έγινε τώρα, το λες και τραγικό.
  • Ο Νικόλας Αγόρου τραγούδησε Φίλιππο Πλιάτσικα στο πάρτυ ένωσης του "Survivor All Star". Λέτε μετά από αυτή την... ιδιαίτερη εκτέλεση, να πραγματοποιήσουν όντως την τελευταία τους συναυλία οι Πυξ Λαξ;
  • Όσοι είναι single, βάζουν στο bio τους στο instagram, emoji με αχλάδι. Μα αχλάδι; Κάτι πιο εμπνευσμένο θα ήθελα.
  • Ο Russell Crowe σε συνέντευξή του στο Vanity Fair αποκάλυψε ότι παραλίγο να αποχωρήσει από τα γυρίσματα για τον "Μονομάχο", πριν καν ολοκληρωθούν, γιατί διαφωνούσε επειδή σύμφωνα με το αρχικό σενάριο οι μονομάχοι ανέβαιναν σε άρματα με τοποθέτηση προϊόντων κάτι που ο ίδιος πίστευε ότι θα προκαλούσε σύγχυση στο κοινό. Ε ναι, θα ήταν κάπως σε μία τέτοια υπερπαραγωγή εποχής να βλέπεις διαφημίσεις επάνω στα άρματα.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού την Παρασκευή με τα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR