counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/3) - Powered by Cherī up

Παρασκευή! Υπό κανονικές και κυρίως ιδανικές συνθήκες θα απολαμβάναμε κάποιο τριήμερο, αλλά όχι! Έπεσε η αργία Σάββατο και θα πω ότι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά... Καθόλου καλά, ούτε βολικά...Μαρτύρησα νωρίς το πρώτο dislike, γι' αυτό πάμε να δούμε αναλυτικά όλα τα Likes και τα Dislikes μας - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ξεκινάω με τη Βίκυ Καγιά που είναι η μόνη που δεν έχει κάνει ούτε καν μπότοξ στο πρόσωπο. Εννοείται ότι λέω "ναι" σε όποια επέμβαση ή παρέμβαση μας κάνει να νιώθουμε καλά απλά την βλέπω εδώ και καιρό και έχω εντυπωσιαστεί που αντιστέκεται. "Εγώ θα μείνω με τις ρυτίδες μου για να σας κάνω να γίνεστε έξαλλοι... μια και καλή θα κάνω lifting", είπε στην Κατερίνα Καινούργιου. 
  • Δεν κατάφερα να πάω χτες βράδυ στο "Yes I Do Catwalk" είδα όμως όλες τις φωτογραφίες και ήταν ακόμα μία εντυπωσιακή διοργάνωση από τη Μυρτώ Κάζη. Αγαπημένες μου "νύφες" η Νικολέτα Ράλλη και η Βάλια Χατζηθεοδώρου και "γαμπροί" ο Χάρης Γιακουμάτος και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

  • Το χτεσινό διπλό επεισόδιο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη "Σέρρες" άγγιξε σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό το 17,9 %. Απόψε στις 21:00 έχει καινούρια επεισόδια.

  • Ήταν δίκιο και έγινε πράξη. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος ολοκλήρωσαν επιτέλους τον έρωτά τους, κάτι που περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές του "Μαύρου Ρόδου" που έκαναν πάρτυ στο Twitter.
  • Το τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision το ακούσατε; Break A Broken Heart μας τραγουδάει ο Andrew Lamprou και αξίζει την προσοχή και το... 12άρι μας!

  • Το ιστορικό θέατρο του Λυκαβηττού ανοίγει τον Σεπτέμβρη μετά από 15 ολόκληρα χρόνια!
  • Ενδυματολόγος δεν είμαι, αλλά σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά στην πιο casual εκδοχή τους, μου άρεσαν πολύ.

  • Η Ιωάννα Μαλέσκου φωτογραφήθηκε για εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πως έμαθε ότι είναι έγκυος και άλλα πολλά. Βρεθήκαμε πριν λίγες μέρες και θα σας πω μόνο ότι είναι στα καλύτερά της και περιμένει να έρθει με το καλό το κοριτσάκι της! Φτου φτου.

Dislikes

  • Τεράστιο dislike στην 25η Μαρτίου 2023 που πέφτει Σάββατο! Χάσαμε αργία. Δεν χωνεύεται αυτό. Το ξέρω ότι ταυτίζεστε μαζί μου.
  • Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν, φαντάζομαι, κεραμίδα στο κεφάλι όχι μόνο για την κυρία Όλγα Τρέμη, αλλά και για όλους εμάς που ξυπνήσαμε το πρωί της Τετάρτης διαβάζοντας τέτοιες πληροφορίες. Υπήρξε κανείς που πίστεψε ότι ο έμπειρος Μικρούτσικος, μοιραζόταν όλα αυτά με τον δημοσιογράφο θεωρώντας ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η συνέντευξη; Δεν μιλάμε για πρωτοεμφανιζόμενο παιδάκι που ξεκίνησε χτες στην τηλεόραση, αλλά για μία από τις πιο εμβληματικές τηλεοπτικές προσωπικότητες των τελευταίων 30 ετών.
  • Δεν θέλω να αναπαράγω τους τίτλους που διάβασα σε εξώφυλλα εφημερίδων την επομένη της κυκλοφορίας του περιοδικού με τη συνέντευξη του Ανδρέα. Επιεικώς αισχροί.
  • Εγώ αν είχα γράψει το "Φεγγάρι" που πρωτοερμήνευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν θα το έδινα για διαφήμιση. Αγαπάμε "πλανητάρχη" αλλά ας έμενε στο δικό του ρεπερτόριο.
  • Ο Κώστας Παπαδόπουλος υποψήφιος στις εκλογές. Οκ ως εδώ. Να δηλώνει όμως ότι ο δήμος είναι σαν το Survivor και τα συμβούλια του νησιού; Πρέπει να το ψάξει λίγο παραπάνω.
  • Πόσο λυπηρό να βλέπεις την περιουσία σου να καίγεται. Αναφέρομαι στο γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη και στέκι πολλών διασήμων, που έγινε στάχτη τα ξημερώματα της Παρασκευής και επεκτάθηκε στην πολυκατοικία που βρίσκεται από επάνω με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελαφριά εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα.

Αυτά αγαπητοί μου! Εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, να φάτε μπακαλιάρο (σκορδαλιά με ρέγουλα) και να ξεκουραστείτε. Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη εδώ με τα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR