counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/11) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/11) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/11) - Powered by Cherī up

Black Friday και γίνεται ένας χαμός στους δρόμους, αλλά και στα καταστήματα. Αν είστε σταματημένοι στην κίνηση, ή κάνετε διάλειμμα στη δουλειά ή αν αράζετε στο σπίτι, ήρθε η ώρα να διαβάσετε τα νέα Likes και Dislikes των ημερών  - Powered by Cherī up cosmetics για να χαλαρώσετε.

Likes

  • Στις ευχάριστες ειδήσεις της ημέρας η Γιούλικα Σκαφιδά που έγινε μαμά ενός υγιέστατου αγοριού. Την ηθοποιό που τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη δεν έχει τύχει να την παρακολουθήσω στην τηλεόραση παρά μόνο στο θέατρο. Τον τελευταίο μήνα, όμως, τη λάτρεψα μέσα από το ρόλο της δυναμικής, επιβλητικής, φεμινίστριας και ακτιβίστριας Μάγιας Αρδίτη - Στρατή στις "Ψυχοκόρες".
  • Θαυμάζω τους ανθρώπους που εξελίσσονται συνεχώς. Η Μαντώ Γαστεράτου όπως αποκάλυψε στο "Happy Day" είναι πλέον και σύμβουλος υγείας σε πρακτική εξάσκηση και ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση. Η ραδιοφωνική παραγωγός του Ρυθμού 94,9 και μανούλα δύο παιδιών βρίσκει χρόνο για να κάνει κάτι που αγαπά πολύ. Μπράβο. 
  • Ένα τεράστιο Like στον Κωνσταντίνο Βασάλο που συνεχίζει και απαντά με ψυχραιμία και χιούμορ σε όλα αυτά που ακούει…
  • Ο Μορόνε μπορεί να έκανε το χαμό του, και να σάρωσε στο Tik Tok και στο Instagram του FTHIS, αλλά αντικειμενικά ο Σάκης Ρουβάς που εμφανίστηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν από αυτόν στο Madwalk, ήταν πολύ πιο όμορφος και λαμπερός και το λέω εγώ που τους είχα στα 2 μέτρα και τους δύο.
@fthis.gr Ο @Michele Morrone καλησπερίζει στα ελληνικά το κοινό του #madwalk2023 και εύχεται… sweet dreams στην πιο sexy εκδοχή τους… ❤️‍🔥 #fthisgr #michelemorrone #liveperformance #madwalk ♬ original sound - FTHIS.GR

 

  • Επιτυχία της ΕΡΤ και της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» η αποκλειστική συνέντευξη του Μικέλε Μορόνε.

 

  • Παρακολούθησα τη συνέντευξη που πήρε ο Θανάσης Πάτρας από τον Μελέτη Ηλία για την εκπομπή της Ελεονώρας και θυμήθηκα, για άλλη μια φορά, πόσο καλός στη δουλειά του και οικείος είναι ο Πάτρας.
  • Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου, σε μουσική & στίχους του Φοίβου και συμπρωταγωνιστή στο βίντεο κλιπ το μοντέλο και φίλο μου Χάρη Συντζάκη! Απολαύστε το.

Dislikes

  • Η Χάρις Αλεξίου στην επανεκτέλεση του τραγουδιού "Πανσέληνος" άλλαξε τον στίχο και αντί να πει «τα ζήτησα όλα απ’ τη ζωή μου, τα πλήρωσα με την ψυχή μου», είπε «τα ζήτησα όλα απ’ τη ζωή μου, τα πλήρωσα με τη φωνή μου». Στενάχωρο γιατί κρύβει μέσα την αλήθεια της αφού όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η σπουδαία ερμηνεύτρια, αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι γιατί "η φωνή της δεν την υπακούει πια".
  • «Μπορεί να έχω κάνει λάθη αλλά δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δεν ξέρω τον μισθό του, αλλά ότι θα έπρεπε να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος του πάνελ το θεωρώ δεδομένο... Μπορεί και να είναι δεν γνωρίζω......! Από την άλλη εμφανίστηκε ξαφνικά στο παράθυρο του Happy Day μαζί με τον Δήμο Βερύκιο και πέταξε το υπονοούμενό του ότι δεν τον αφήνουν να μιλάει και πως τον διακόπτουν στην Super Κατερίνα. Λάδι στη φωτιά θα το πω εγώ και δεν μας χρειάζεται άλλο...
  • Το Night out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη γιατί το βάλατε Τρίτη; Καλά ήταν Πέμπτες. Μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός την Τρίτη και φοβάμαι μην καεί...
  • Αλλαγή (για άλλη μια φορά) στην ώρα έναρξης του «Mega Καλημέρα» με την εκπομπή να ξεκινάει στις 8:00. Ούτε αυτό μου άρεσε γιατί εκεί κι αν είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός.
  • Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζούντι Ντεντς αποκάλυψε ότι έκανε κλήση Facetime γυμνή… Ωπ! Να τα προσέχετε κάτι τέτοια εσείς!

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού!

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR