counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/10) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/10) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (24/10) - Powered by Cherī up

Γεια σας παιδιά! Έκατσα και σκέφτηκα τι έχει συμβεί αυτό το διάστημα στην τηλεόραση και επειδή η έκφραση που μου ήρθε στο μυαλό είναι "μαλλιά κουβάρια" προσπάθησα να αφήσω απ΄ έξω τις κόντρες που ξεπετάγονται σαν μανιτάρια, έτσι για την αλλαγή και για την πρωτοτυπία!

Πάμε λοιπόν να δούμε αν συμφωνείτε με τα νέα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Βρέθηκα στην πρεμιέρα της ταινίας "Άκου ποιος μιλάει", στα Village. Ευχάριστο story που κυλάει σαν νεράκι, Μελέτης Ηλίας στα καλύτερά του, Ξανθή Γεωργίου αποκάλυψη και στα highligts της ταινίας η εμφάνιση της Παρθένας Χοροζίδου. Θεωρώ πως από εδώ και πέρα κάθε κωμωδία που σέβεται το είδος πρέπει να έχει την Παρθένα στο cast της.

  • Καθηλωτική η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στο "Καλύτερα δε γίνεται". Μίλησε για το κίνημα Me too, για κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει ζήσει στο χώρο και έχουν επηρεάσει την υγεία της. Μίλησε τόσο σωστά, με λογικά επιχειρήματα. Να μιλάτε κι εσείς. Το οφείλετε στον εαυτό σας και σε όλους τους άλλους που έχουν βρεθεί στη θέση σας. Ας βάλουμε ένα φρένο για να μην τα περάσουν κι άλλοι. Εγώ το έκανα...

 

  • Σε μια τηλεόραση που βλέπεις τους ίδιους και τους ίδιους καλεσμένους να περιφέρονται από καναπέ σε καναπέ, είδα τον Θάνο Κιούση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ουσιαστικά τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον Τόνι Σφήνο, δεν ήξερα την ιστορία του, όπως ότι πήγε σε σχολή τσίρκου  στο Βέλγιο, έκανε show στο δρόμο ως ζογκλέρ και κόντρα στα θέλω της οικογένειάς του έκανε τα πάντα για την τέχνη που αγαπά.
  • Είδα στην "Ελένη" την Κατερίνα Παναγοπούλου. Όμορφη και ταυτόχρονα σικ και ενημερωμένη, όχι μόνο για τα θέματα του δελτίου. Μ' αρέσει πολύ.
  • Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision. Δεν σας κρύβω ότι ξαφνιάστηκα. Όχι ότι δεν μου αρέσει καλλιτεχνικά, το αντίθετο. Δίνω το Like και τη θετική μου ενέργεια, αλλά θα ευχηθώ να πάμε με ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι γιατί με τα εναλλακτικά την έχουμε πατήσει πολλές φορές στο παρελθόν.
  • Madwalk με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη.
  • Αν αντέχεις το πρωινό ξύπνημα και σου αρέσουν τα συχνά μεσημεριανά φαγοπότια πρέπει να δουλέψεις ή στο "Happy Day" ή στο "Mega Καλημέρα",  αφού οι συντελεστές των δύο εκπομπών ανεβάζουν stories από τις συχνές συναθροίσεις τους. Αυτά τα γουστάρω πάρα πολύ και βοηθάνε τις ομάδες, όχι μόνο τηλεοπτικές, να δεθούν περισσότερο.

Dislikes

  • Όταν μιλάμε για εκπομπές με μονοψήφια, είναι αστείο κατά την ταπεινή μου άποψη να γράφουμε βαρύγδουπους τίτλους και να σχολιάζουμε ότι η μία πέρασε την άλλη για μηδέν και κάτι...
  • Σας "σκάνε" κι εσάς ειδοποιήσεις ότι instagram accounts προσφέρουν συνδρομές; Αστείο πολύ.
  • Αυτό το "ανθρώποι" πόσες φορές θα το ακούσουμε; Ισοπεδώνεται η Γλώσσα και η ακοή μας.
  • Να κάνεις πρόβες γνωρίζοντας ότι θα εργάζεσαι σε συγκεκριμένη θεατρική παράσταση και ξαφνικά να μαθαίνεις ότι δε θα ανέβει και πήγαν τζάμπα οι πρόβες, οι προετοιμασίες και τα "όχι" που είπες σε άλλες αντίστοιχες προτάσεις που είχες για την τρέχουσα σεζόν. 
  • Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αγγελική Ηλιάδη: "Σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι". Μεγάλη αλήθεια. Μη σου τύχει.

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα.

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας και θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή στα επόμενα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR