counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/5) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/5) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/5) - Powered by Cherī up

Γεια σας βρε παιδιά! Ελπίζω να είστε καλά, να επιστρέψατε και όσοι ψηφίσατε εκτός Αττικής. Οι υπόλοιποι ελπίζω να ξεκλέψατε λίγο χρόνο για ξεκούραση και να είστε χαλαροί γιατί πάμε αμέσως με φόρα να δούμε τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Αντικειμενικά και δικαιολογημένα ο ΑΝΤ1 τη βραδιά των εκλογών έκλεψε την παράσταση με Νίκο Χατζηνικολάου, όλη την ομάδα των ειδήσεων και φυσικά (κίνηση ματ) τους "Ράδιο Αρβύλα" και τον Λάκη Λαζόπουλο.
  • Η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που βγήκε στον αέρα την ημέρα των εκλογών, με μεγαλύτερη διάρκεια και προσαρμοσμένη στην επικαιρότητα το, παντός καιρού, "Καλύτερα δε γίνεται" με το αποτέλεσμα να δικαιώνει για ακόμα μία φορά τη Ναταλία Γερμανού, τον Βασίλη Δρυμούση και την ομάδα τους. Κι όπως είπε και η Λώρα Ιωάννου, είναι η πρώτη εκπομπή που άνοιξε το δρόμο και έκανε όλους τους πολιτικούς να θέλουν να πηγαίνουν σε εκπομπές μη ενημερωτικές, μετά από τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στη Ναταλία. Προσοχή! Δεν ευλογώ τα γένια μου, εγώ παρέμεινα στο lifestyle κομμάτι μου, αλλά καμαρώνω για τους "χαμαιλέοντες" συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

  • Πόσο ωραία ντυμένες οι κυρίες της ενημέρωσης φέτος. Ράνια Τζίμα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Σαράφογλου, Κατερίνα Παναγοπούλου, Μάρα Ζαχαρέα, ήταν κάποιες από αυτές που κέντρισαν το ενδιαφέρον μου -και- στυλιστικά.
  • Άσχετα με κομματικές προτιμήσεις δεν γίνεται να μην χαμογελάς με τον Γιώργο Λιβάνη και το team του που παίζουν τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ στην πιο σύγχρονη version του. Σήμερα ο Γιώργος θα είναι και καλεσμένος στο “The 2Night Show”.
  • Στον "Εκατομμυριούχο" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει να αντιμετωπίσει και τέτοιους παίκτες! Έπος!
  • Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε στον τηλεοπτικό αέρα τον αριθμό του κινητού της για να έρχονται οι πολίτες σε επικοινωνία μαζί της! Τολμηρή τη βρίσκω... αλλά μπράβο της.
  • Ο Δημοσθένης Βεργής πήρε μία ψήφο! Δεν ψήφισε ούτε ο ίδιος τον εαυτό του. Προχώ!
  • Του Γιώργου Λιάγκα του έχει κάτσει στον λαιμό το ακριβό αυτοκίνητο του Αλέξη Τσίπρα. Τα έχει τα δίκια του και δεν χορταίνω να τον βλέπω να το σχολιάζει.
  • Έξυπνη η ιδέα του Βασίλη Πορφυράκη να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι που έκανε τεράστια επιτυχία στα 90s αλλά είχαμε όλοι να το ακούσουμε πάρα πολλά χρόνια. Καλοτάξιδο.

Dislikes

  • Πόσο κρίμα να είσαι τόσο σπουδαίος αθλητής, αλλά παράλληλα να βλέπουμε τόσο συχνά αγενείς συμπεριφορές από εσένα Στέφανε Τσιτσιπά.
  • Ο Victor Vernicos είπε ότι θα βαθμολογούσε το τραγούδι της Κύπρου με 2 και σχολίασε ότι "είναι και πολύ το 2"! Στη δική του συμμετοχή τι θα έβαζε άραγε; Επίσης είχε κανονισμένο από καιρό να βγει στην “Super Κατερίνα” και ακύρωσε για να βγει στο “Πάμε Δανάη”.
  • Έβλεπα κάτι ονόματα στα ψηφοδέλτια κι έλεγα... "Παναγία μου"! Πραγματικά είχε απ΄όλα ο μπαχτσές.
  • Στους εκλογικούς καταλόγους που υπήρχαν 10.000 πολίτες άνω των 115 ετών; Μια ανανέωση τη θέλει το συστηματάκι θαρρώ...
  • Ο Jude Law έφτιαξε άρωμα με μυρωδιά αίματος, κοπράνων και ιδρώτα... Κρίμα και τον είχα σε υπόληψη. Θα ήθελα να ήξερα πως πάνε οι πωλήσεις...
  • Η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με σαγιονάρα και η Ιρίνα Σάικ με εσώρουχα και άβαφη. Αν πηγαίνετε έτσι χαλαρές εκεί τι θα κάνουν οι μεγάλοι οίκοι κορίτσια; Μην γίνει συνήθεια παρακαλώ...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ελπίζω και σήμερα να συμφωνήσαμε. Αν όχι, ίσως να ταυτιστούν οι απόψεις μας την Παρασκευή στα επόμενα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR