counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (23/1) - Powered by Cherī up

Γεια σας και καλή εβδομάδα! Εκτάκτως τα λέμε Δευτέρα και όχι Τρίτη και ευτυχώς θα πω, γιατί τις τελευταίες ημέρες έχουν ήδη συμβεί διάφορα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας.

Για να δούμε... τι μου αρέσει και τι όχι, μέσα από τα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η Ελένη Φουρέιρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δεν μας έδειξε ποτέ ξανά γυμνή την κοιλίτσα της και το έκανε σήμερα μέσα από το υπέροχο εξώφυλλο της Vogue. Επιτυχία και για την ίδια και για το περιοδικό.
  • Ήξερα ότι υπάρχει η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor All Star που είναι και σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη, αλλά τίποτα παραπάνω. Χτες βράδυ, όμως, τη λάτρεψα! Την ώρα που στο συμβούλιο συζητήθηκε ότι η Καρολίνα και ο Μάριος Πρίαμος έχουν έρθει πολύ κοντά και χάνονται για αρκετές ώρες, πετάχτηκε η Ασημίνα και της είπε ότι θα ήθελε να είναι προσεκτική και να μην εκθέσει τον άνθρωπο με τον οποίο είναι σε σχέση εκτός παιχνιδιού. Κάπως έτσι έμαθαν όλοι εκεί ότι μιλάμε για παράλληλη σχέση. Ασημίνα έδωσες πόνο.
  • Ο Μπο πάντως που ήταν καλεσμένος το Σάββατο στο "Γεια σου" της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν ψύχραιμος και αξιοπρεπέστατος, όπως πάντα στα χρόνια που τον γνωρίζουμε. Εγώ στη θέση του μπορεί και να ακύρωνα την εμφάνιση. Σίγουρα πάντως δε θα είχα την ψυχραιμία του.
  • Like στη... συλλέκτρια πλέον Κιμ Καρντάσιαν η οποία τα τελευταία χρόνια αγοράζει μέσα από δημοπρασίες εμβληματικά κοσμήματα σπουδαίων γυναικών. Το 2011 απέκτησε ένα σετ από βραχιόλια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ για 65.000 δολάρια, ενώ το 2017 πλήρωσε 379.500 δολάρια για να αποκτήσει ρολόι της Τζάκι Κένεντι. Λίγες μέρες πριν προστέθηκε στη συλλογή της ο "Σταυρός Attallah", ένα κόσμημα που φιλοτεχνήθηκε το 1920 και φορούσε συχνά η πριγκίπισσα Νταιάνα. Το συγκεκριμένο μενταγιόν της κόστισε 197.453 δολάρια και είναι από αμέθυστο και διαμάντια.
  • Στο "Καλύτερα δε γίνεται" την Κυριακή προβλήθηκε απόσπασμα από το "Πρωνό μας" με τον Νίκο Παρτσώλη να αποκαλύπτει ότι είχε account στο Twitter μέσα από το οποίο έβριζε, πριν τρία χρόνια, τη Ναταλία Γερμανού. Εντάξει θα μου πείτε ότι κάθε παρουσιάστρια θα το έδειχνε για να το παίξει cool, αλλά και λίγο θύμα. Συμβαίνουν αυτά και τα βλέπουμε. Η απάντηση της Ναταλίας, όμως και ο τρόπος σκέψης της που τη διαφοροποίησε ακόμα μία φορά από το σύνολο ήταν "Ο Νίκος Παρτσώλης δε με έβριζε γιατί ξύπνησε ένα πρωί, έχει τους λόγους του... είχε τα δίκια του για να είμαι πιο σωστή".
  • Επιτέλους, η Λίτσα Πατέρα ανάρρωσε από τον κορονοιό και επέστρεψε υγιής στο Πρωινό του ΑΝΤ1.
  • Ο Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη. Πάντα έχουν ενδιαφέρον οι συνεντεύξεις που παίρνει, αλλά και που δίνει. Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με την ψυχαγωγία και συνεχίζει.
  • Επιτέλους επιστρέφει απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με καλεσμένους τη Μάρα Ζαχαρέα και τον Στέφανο Κορκολή.

Dislikes

  • Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα Καλύβα, πιάστηκαν να φιλιούνται σχεδόν μέσα στην... καλύβα και έχει γίνει ο κακός χαμός. Ο Μάριος στο πρώτο Survivor με είχε εκνευρίσει όταν ήταν αγενής με παίκτρια και μιλούσε απαξιωτικά λέγοντας ότι "δεν γίνεται να κερδίζει με τον κ@λον τον τόσον". Τώρα όμως ακόμα περισσότερο γιατί όπως αποκάλυψε ο Μπο του είπε ότι θα προσέχει την κοπέλα του στο παιχνίδι. Την παραπρόσεξε όμως, ενώ και ο ίδιος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου. Και κάπου εδώ θα έριχνα στο πλάνο μια Σαπφώ Νοταρά στην πιο χαρακτηριστική της σκηνή.... Μπουρλότο!

  • Τη viral φωτογραφία με το ετοιμόρροπο μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Λ. Συγγρού, φαντάζομαι ότι το έχετε δει. Το τραγικό είναι ότι μέχρι σήμερα το πρωί που μπήκε προσωρινό "λουκέτο" κι ενώ οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου, το ξενοδοχείο ήταν κανονικά ανοιχτό.

  • Ο Πικέ έκανε δώρο στην πέτρα του σκανδάλου, την Κλάρα, αισθητική επέμβαση για να φτιάξει τα χείλη της. Κανένας ρομαντισμός.
  • Έφυγε ο Νίκος Ξανθόπουλος. Πάντα μας στεναχωρεί όταν χάνουμε ανθρώπους που μέσω της τέχνης τους έχουν "μπει" στα σπίτια μας.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού κανονικά, την Παρασκευή με τα Likes και τα Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR