counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/9) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/9) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/9) - Powered by Cherī up

Γεια σας παιδιά!

Εκτάκτως τα λέμε σήμερα Πέμπτη κι όχι Παρασκευή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι όχι μόνο... Έρχεται ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με πρεμιέρες, γάμο, βαφτίσεις... Θα τα διαβάζετε στο FTHIS.GR, θα τα δείτε και στην τηλεόραση.

Πάμε να ξεκινήσουμε, όμως, με τα καινούρια μας Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics

Likes

  • Ο Θάνος Κιούσης για εμένα ήταν η έκπληξη της εβδομάδας. Περίμενα να τον δω και να τον ξαναδώ για να έχω άποψη ολοκληρωμένη και τελικά... με κέρδισε. Γιατί μπορεί ως Τόνι Σφήνος να έχει ξεχωρίσει εδώ και χρόνια, αλλά δεν ήταν δεδομένο ότι θα ενθουσιαστούμε το ίδιο και με την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν έχουμε ξαναδεί. Κι όμως το χιούμορ, η άνεση και φυσικά το ταλέντο είναι το Θάνου και όχι της περσόνας που τον έκανε διάσημο.
  • Την Γιουλίκα Σκαφιδά δεν την είχα παρακολουθήσει ως τώρα σε συνεντεύξεις της. Τις τελευταίες ημέρες την είδα και στην Ελένη και σε δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης και ο λόγος της και ο τρόπος σκέψης της με γοήτευσαν. Με το καλό να έρθει το μωράκι της.
  • Ως τώρα η Φαίη πάντως είναι η πιο καλοντυμένη παρουσιάστρια.
  • Έχω γελάσει πάρα πολύ αυτές τις ημέρες με κάποια tik tok βίντεο... ένθερμων θαυμαστών του Στέφανου Κασσελάκη.
  • Στο άκουσμα, πριν από κάποιες εβδομάδες, ότι ο Χάρης Βαφειάς βάζει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος ξαφνιάστηκα πάρα πολύ. Δεν το περίμενα ότι ένας πλοιοκτήτης αυτού του μεγέθους θα ενδιαφερόταν να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίηση. Κι όμως, σκέφτομαι ότι είναι τόσο ωραίο να ασχολούνται με τα κοινά άνθρωποι που ξέρεις ότι δεν έχουν ούτε οικονομικό όφελος ούτε θέλουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά μέσα από την όποια εκλογή τους.
  • Όμορφη διαδικτυακή στιγμή το ντουέτο της Καίτης Γαρμπή, όχι με τον Διονύση Σχοινά όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε, αλλά με το γιο της Δημήτρη.

 

Dislikes

  • Πολύ λυπηρό αυτό που μας περιέγραψε ότι έζησε η Μαριάντα Πιερίδη, χωρίς βέβαια να μας πει ξεκάθαρα τι ήταν αυτό. Δεν ήταν και πολύ δύσκολο να το καταλάβουμε όμως... Πάντως ως τηλεθεατής δε σας κρύβω ότι ένιωσα πολύ άβολα με τη συζήτηση και τη διάρκειά της.
  • Απεργία στα Μέσα Μεταφοράς και στους δρόμους το αναμενόμενο χάος.
  • Έρχεται νέα εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, το ΕΡΤ Backstage. Μαντέψτε! Και αυτή θα την παρουσιάσουν δύο ηθοποιοί. Καλή τύχη να έχουν, φυσικά, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου, αλλά δώστε για "ξεκάρφωμα" και καμία εκπομπή σε παρουσιαστή ή δημοσιογράφο.
  • Έχετε τρελαθεί να αναφέρετε σε εκπομπές ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάλεσε στο γάμο του ανθρώπους της showbiz που δεν γνωρίζει. Και που το κακό; Σε αυτό το χώρο όλοι γνωριζόμαστε εντός ή εκτός εισαγωγικών. Ο άνθρωπος θέλει να μοιραστεί τη χαρά του με ένα... "σύστημα" και ανθρώπους που είτε γνώριζε προσωπικά είτε όχι, τον στήριξε σε κάθε του κίνηση από το 2017 που μπήκε έντονα στις ζωές μας μέσα από το Survivor, μέχρι σήμερα.
  • Πρόβατα εισέβαλαν, μετά τις πλημμύρες, σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου που καλλιεργείται φαρμακευτική κάνναβη και κατανάλωσαν μια σεβαστή ποσότητα, που ξεπερνά κατά πολύ τα 100 κιλά. O ιδιοκτήτης της καλλιέργειας Γιάννης Μπουρούνης εξήγησε μέσω του Status fm ότι τα πρόβατα πηδούσαν περισσότερο από τα κατσίκια κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί...
  • Ακόμα δεν ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν και γίνεται του μαλλιοτραβήγματος.
  • Ακόμα δεν ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν και τα fake tv news βγήκαν και ήδη… ξεμπροστιάστηκαν από συναδέλφους.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού την Κυριακή στις 13:50 στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού κι εδώ, στα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά, 

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR