counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/4) - Powered by Cherī up

Όταν η εβδομάδα έχει "μικρύνει" λόγω αργίας, σίγουρα, δεν έχουμε την ίδια ανυπομονησία για την Παρασκευή! Παρόλα αυτά, ελπίζω, εύχομαι και... προσεύχομαι να ανυπομονούσατε για τα νέα μας Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Ξεκινάμε! 

Likes

  • Πως να μην ανανεώσει η Ζήνα Κουτσελίνη με το Star; Είναι η παρουσιάστρια - πολυεργαλείο που όλα τα κανάλια θα ήθελαν να έχουν στο δυναμικό τους. Ένα από τα πολλά που μου αρέσουν στη Ζήνα είναι το γεγονός ότι βγαίνει και κάνει θέματα η ίδια και εκτός πλατώ.

  • Η Σοφία Αλιμπέρτη, που ακούει αποθεωτικά σχόλια για την παρουσία της στο "Ζήσε αλλιώς", σε συνέντευξή της στο ΟΚ! , μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στον οποίο την είχε τάξει η μητέρα της και επικαλείται καμιά φορά ακόμα και για να βρει... πάρκινγκ! "Το εννοώ. Του ζητάω πάρκινγκ. Δεν είναι πολύ λίγο, πολύ ασήμαντο, "αχ, να βρω μια θέση να παρκάρω…";Και βρίσκω πάντα. Αλλά γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο; Δεν είμαι καμιά τρελή που μιλάει 24 ώρες το 24ωρο με τον άγγελό της. Δηλαδή "τι λες, Αρχάγγελε; Να φάω αυτό; Να πάω εκεί;". Το σαρκάζεις τώρα. Ναι, αλλά δεν λέω αυτό η γυναίκα. Σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα, οτιδήποτε έχω ζητήσει ολόψυχα από τον άγγελό μου, με την καρδιά ανοιχτή και καθαρή, μου το έχει πραγματοποιήσει" είπε χαρακτηριστικά. Η Σοφία λέει πάντα αυτό που σκέφτεται, είναι ειλικρινής, η δήλωσή της μου έφτιαξε τη διάθεση, όπως και το ακόλουθο σχόλιο που βρήκα στα social media.

  • Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό Χάρι - Μέγκαν και ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο! Το Like μου πηγαίνει στην εθνική μας αστρολόγο Λίτσα Πατέρα η οποία έναν χρόνο πριν είχε προβλέψει, είχε γράψει στο περιοδικό και είχε πει και στην εκπομπή ότι "Η όψη του Πλούτωνα την ημέρα της γέννησής του είναι δυσαρμονική και το μόνο που του ευχόμαστε είναι να μην χαλάσει το παραμύθι το οποίο ζει, αν και υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο αυτό μπορεί να αποφευχθεί".
  • Το μαύρισμα της Ελένης Μενεγάκη και του Γιώργου Τσαλίκη από τις οικογενειακές πασχαλινές τους διακοπές, είναι ζηλευτό. Δεν είναι και οι δύο σαν να αποχώρησαν μόλις από το Survivor;

  • Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παραδέχτηκε για πρώτη φορά την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη στη Φωτεινή Πετρογιάννη και στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Τη σχέση αυτή την είχαμε αποκαλύψει πριν κάποιους μήνες στο "Καλύτερα δε γίνεται", πρώτα με κουίζ και στη συνέχεια με ονόματα. Το, επίσης, ευχάριστο είναι ότι η σειράρα που πρωταγωνιστούν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.
  • Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο "Shopping Star" μετά τη Βίκυ Καγιά ή μήπως Κάτια Ζυγούλη, Μπέττυ Μαγγίρα, Λάκης Γαβαλάς ή και Γιώργος Καράβας όπως είπε χτες και σήμερα ο Αλέξης Μίχας στο "Πάμε Δανάη"; Σε περίπτωση που με ρωτούσαν θα προτιμούσα ως νέα και ανατρεπτική πρόταση τον Καράβα. Αφήστε που αν το παρουσιάσει η Κάτια ή η Ηλιάνα, θα τις συγκρίνουν με την Καγιά όλη μέρα και όλη νύχτα. Ελπίζω επίσης να ανανεώσει τη συνεργασία του με την εκπομπή ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος που το χιούμορ και το σχόλιό του δίνουν πάρα πολλούς πόντους στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόδας.
  • Το ΑΝΤ1+ Original «Στα 4», με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Καλτσή, επιλέχθηκε ως η μοναδική ελληνική παραγωγή από το The Wit Fresh TV Fiction και παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Palais Τheater Debussy στο πλαίσιο του ετήσιου MIPTV, της παγκόσμιας διοργάνωσης για την τηλεοπτική αγορά, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Κάννες.

Dislikes

  • Σάλος μετά την επιλογή της ηθοποιού, Αντέλ Τζέιμς ως πρωταγωνίστρια στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της Κλεοπάτρας. Για παραποίηση της Ιστορίας κάνουν λόγο διακεκριμένοι επιστήμονες καθώς η βασίλισσα με καταγωγή από τη Μακεδονία έγινε… Αφρικανή. Η γνωστή πλατφόρμα μάλιστα, απενεργοποίησε τα σχόλια στο κανάλι της στο Youtube.

  • Ο Elon Musk αποφάσισε να αφαιρέσει το μπλε σύμβολο επαλήθευσης από τους λογαριασμούς στο Twitter και απαιτεί συνδρομή σε όσους θέλουν να αποκτήσουν! Είμαστε σοβαροί; Να το έχουν χάσει λογαριασμοί με 700.000 followers και πληρώνοντας να το αποκτά account με 500; Κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα και στο Instagram.

  • Η Θεοφανία Παπαθωμά προειδοποιεί ότι θα προβεί σε μηνύσεις εναντίον όσων "έπιασαν το όνομά της στο στόμα τους", αν δεν ανακαλέσουν. Η ηθοποιός να θυμίσουμε ότι έκανε ανάρτηση στήριξης στον Αλέξη Γεωργούλη.

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα!

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την εδώ με τα νέα Likes και Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR