counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/3) - Powered by Cherī up

Τρίτη και όπως ενημερώθηκα πριν λίγο, σήμερα είναι η αστρολογική Πρωτοχρονιά και η νέα Σελήνη φέρνει καινούρια ξεκινήματα. Δεν ξέρω περισσότερα να σας πω, αστρολόγος δεν είμαι, αλλά η πληροφορία αυτή μου ακούστηκε πολύ αισιόδοξη και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας. Με θετικά vibes λοιπόν, καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε τα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Το βράδυ της Δευτέρας περάσαμε υπέροχα στην εκδήλωση για την απονομή των πλατινένιων και χρυσών επιτυχιών του Ηλία Βρεττού. Παρόντες εκτός από τους γονείς, τον αδερφό και τη σύζυγό του πολλοί φίλοι και συνάδελφοί του οι οποίοι μάλιστα τραγούδησαν για να τιμήσουν τον τραγουδιστή. Ανάμεσα σε αυτούς ο Γιώργος Σαρρής (Ζικ Ζακ), η Έλλη Κοκκίνου, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Πέτρος Πυλαρινός (Alcatrash), o Νίκος Απέργης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Χρήστος Σαντικάι, η Χριστίνα Σάλτη κ.α.
  • Ο Αναστάσιος Ράμμος στην ίδια εκδήλωση μας έκανε να γελάμε ασταμάτητα με τις ατάκες του καθώς σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς πεταγόταν και σχολίαζε... τα πάντα, δυνατά, με χιούμορ και με τρέλα. Σκεφτόμουν ότι το Total Black Out που παρουσίαζε πέρσι τον περιόριζε και δεν του άφησε τα περιθώρια να φανερώσει στους τηλεθεατές τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα.

  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέρασε πολύ ωραία στο ταξίδι της και φαίνεται ότι έκανε πολύ... σεεερφ" σχολίασε όλο νόημα η Έλενα Χριστοπούλου στο "Πρωινό μας". Καλό!
  • Το Dragons' Den πήρε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1! Επιχειρηματίες όλων των ηλικιών με καινοτόμες ιδέες και φιλόδοξα επιχειρηματικά πλάνα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους στους Έλληνες DRAGONS και να κλείσουν τη συμφωνία της ζωής τους.  
  • Στο χτεσινό επεισόδιο των "Παγιδευμένων" ο δικαστής αποφάσισε την προφυλάκιση της Άννας, όμως εμφανίστηκε ο Ανδρέας και με έγγραφα που παρέδωσε την έσωσε...Το twitter τον δόξασε! Ο ταλαντούχος Πέτρος Λαγούτης υποδύεται τον ωραιότερο ρόλο της καριέρας του.
  • Ο Βασίλης Μπισμίκης βιώνει την πιο εξωστρεφή του περίοδο αφού βλέπω ότι τελευταία έχει δώσει διάφορες συνεντεύξεις. Σε μία από αυτές ερωτήθηκε αν τον ενόχλησε η "στολή Μπισμπίκης" με το μαύρο t-shirt και απάντησε χαλαρά και όμορφα ότι αντίθετα γέλασε.
  • Η Sonia Marac μου φτιάχνει τη διάθεση με τα εκατομμύρια κολάν της και το χαρακτηριστικό χορό της στο Tik Tok.
@soniamarac116

 

♬ Ameyatchi - Mathey
  • Μπορεί να πρώτα δευτερόλεπτα να κάηκαν κάποια από τα εγκεφαλικά κύτταρα που μου έχουν απομείνει, αλλά γέλασα πολύ με την πλάκα που μου έκανε το (dream) team του "Καλύτερα δε γίνεται" με τον Παύλο Πολάκη. Απολαυστικότατα και τα σχόλια που ακολούθησαν στα social media. Σε μία δουλειά το ωραίο κλίμα είναι πολύ σημαντικό!

 

Dislikes

  • Μην πυροβολείτε την Ελίνα Παπίλα και την παρέα της.

  • "Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι... Οι άνθρωποι πάνε και ξοδεύουν τα λεφτά που δεν έχουν και ρίχνουν λουλούδια. Πότε αγοράζουν λουλούδια στο σπίτι τους" αυτά δήλωσε ο Γεράσιμος Γεννατάς ο οποίος τα έβαλε και με τα λαϊκά τραγούδια. Από όσα συμβαίνουν στη χώρα τα μπουζούκια που μέσα από αυτά ζουν τόσες οικογένειες σε πείραξαν... Αλήθεια;
  • Μέτρησα 1.685 "ναιιι" από τη Τζο Μαριδάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον Νίκο Μουτσινά.
  • Η Φαίη Σκορδά γιατί "αγρίεψε" τόσο με τις δηλώσεις και την αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου; Ότι πήρε το μικρόφωνο και αντέστρεψε την ερώτηση δεν το βρήκα τόσο κακό όσο το παρουσίασαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

 

  • Κι εκεί που λες δεν υπάρχει πιο κάτω, σκάει η είδηση ότι τρεις άντρες έπαιρναν 14χρονη από ίδρυμα στην Αθήνα και την εξέδιδαν.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους κι εμείς θα τα πούμε ξανά την Παρασκευή με τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR