counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (21/2) - Powered by Cherī up

Τρίτη σήμερα, ηλιόλουστη και σχεδόν ανοιξιάτικη. Στην ελληνική showbiz πάλι, έχουμε απ' όλα. Και ήλιο και συννεφιά και αστραπές και όλα τα... "καιρικά φαινόμενα". Ας τα συναντήσουμε στα ακόλουθα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η Φαίη Σκορδά ήταν όμορφη, εντυπωσιακή και ιδιαίτερα λαμπερή στο "The Voice". Το τρακ που είχε τα πρώτα δευτερόλεπτα μου έκανε γλυκό και ανθρώπινο. Και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σίγουρα δεν οφείλονται στην ίδια, αλλά στο γεγονός ότι έχουμε δει αμέτρητα μουσικά talent shows και ότι ο ανταγωνισμός το Σάββατο βράδυ ήταν μεγάλος. Το συγκεκριμένο project θεωρώ ότι έπρεπε να έχει "ξεκουραστεί" εδώ και καιρό...
  • Ωραία η συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στη Μαρία Μπακοδήμου το Σάββατο. Η παρουσιάστρια, εκτός των άλλων, ρώτησε για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου.
  • Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι ίσως η πιο λαμπερή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Την έχω παρακολουθήσει τα Σαββατοκύριακα και μ’ αρέσει πολύ και ο λόγος της.
  • Η Ναταλία Γερμανού με τη συνέντευξη που πήρε από την Όλγα Κεφαλογιάννη μας υπενθύμισε, άθελά της και για ακόμα μία φορά, ότι είναι η τηλεοπτική προσωπικότητα που μπορεί να σταθεί και να πάρει συνέντευξη με την ίδια μαεστρία και άνεση από παίκτες ριάλιτι, τηλεστάρς και καλλιτέχνες, μέχρι επιστήμονες, υπουργούς και... πρωθυπουργούς.
  • Ο Βασιλιάς Κάρολος ζήτησε κατά τη διάρκεια των εορτασμών της στέψης του, μεταξύ άλλων, να ακουστεί και ελληνική ορθόδοξη μουσική, στη μνήμη του πατέρα του, Φίλιππου, ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα.
  • Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι "το Survivor All Star έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες". Καλά τα λέει.
  • Παρακολουθούσα σήμερα τη συνέντευξη του Χάρη Βαφειά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. Πόσο ωραία συζήτηση, με έναν άνθρωπο που έχει διαφορετική ζωή, καθημερινότητα, τρόπο σκέψης, ενασχόληση και προσλαμβάνουσες από τους καλεσμένους που βλέπουμε συνήθως στις εκπομπές. Τον Χάρη τον γνώρισα πριν από 10 περίπου χρόνια, έχουμε μιλήσει, έχουμε διασκεδάσει μαζί και είναι ένας άνθρωπος που πέτυχε πολλά με το μυαλό του και με σκληρή δουλειά. Και στο Dragons' Den απολαυστικός. Μην τον χάσετε.

Dislikes

  • Κι εμένα μου έκανε εντύπωση ότι είδαμε για άλλη μια φορά τον Βασίλη Μπισμπίκη να εκδηλώνει τον έρωτά του και να χορεύει, αλλά δεν λύσσαξα. Προς τι τόση χολή ρε παιδιά; Πάντως κάποιους μήνες πριν, στην πρεμιέρα του προηγούμενου J2US όταν είχα τραβήξει και παρουσίασα βίντεο που το ζευγάρι φιλιόταν μπροστά σε θεατές και εργαζόμενους, υπήρχε δημοσιογράφος που είχε πάθει... αμόκ. Το είχα ξεκαθαρίσει ότι συνέβη 6-7 φορές το ίδιο βράδυ, μπροστά σε 600 περίπου άτομα, όχι σε κάποιο καμαρίνι ή απομονωμένο διάδρομο. Τελικά, φάνηκε ότι πράγματι τους ίδιους δεν τους πείραξε.
  • Η Ελευθερία Ελευθερίου κρατιόταν και απέφευγε τις κάμερες μετά τα πλάνα στην καλύβα, της... Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου, αλλά μέσα τα είπε όλα, μπροστά σε κάμερες, χωρίς να μας αφήσει με καμία απορία. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ωραία η τόση... ειλικρίνεια και αυτού του είδους τα ξεσπάσματα για την εικόνα μίας καλλιτέχνιδος.
  • Η Καρολίνα Καλύβα είπε ότι είναι καλό να έχουμε εγκράτεια... Άλλα λέει άλλα κάνει όμως.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου.

Ραντεβού την Παρασκευή με τα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR