counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/6) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/6) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/6) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Είναι η περίοδος του χρόνου που γίνονται πολλές εκδηλώσεις, ο κόσμος βγαίνει, φωτογραφίζεται είτε από επαγγελματίες φωτογράφους είτε με το κινητό για τα social media, κάνει δηλώσεις, άλλες άστοχες κι άλλες όχι και κάπως έτσι προκύπτουν και τα σημερά Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η συνύπαρξη της Ελένης Φουρέιρα και της Έλενας Παπαρίζου στο stage των Mad Awards ήταν φανταστική και θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Ερμήνευσαν μαζί επιτυχίες τους, όπως "Κάτσε καλά", "Καραμέλα" και φυσικά τα τραγούδια "My number 1" και "Fuego" που "ταρακούνησαν" όλη την Ευρώπη.
  • Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο απόλυτος star της βραδιάς για εμένα. Είδα τον καλύτερο Ρουβά των τελευταίων πολλών ετών να τραγουδάει και να χορεύει ασταμάτητα και αβίαστα τις διαχρονικές του επιτυχίες και θυμήθηκα τι θα πει πραγματικός star. Μπορείτε να δείτε τι εννοώ στο βίντεο από το instagram account του FTHIS.GR.
  • Ο Θέμης Γεωργαντάς, υπέροχος όπως πάντα, συμφωνούμε ότι είναι το απόλυτο σήμα κατατεθέν των βραβείων, ε;
  • Η Δέσποινα Βανδή έλαμψε διπλά. Την Κυριακή στο Colourday Festival και το βράδυ της Δευτέρας στα MAD.
  • Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει τεράστια εμπειρία στην παρουσίαση και φάνηκε ακόμα μία φορά στο Colourday. Στα καλύτερά του και εμφανισιακά, αφού προσέχει τη διατροφή του κι έκανε και λιποαναρρόφηση κάτι που δεν δίστασε να το σχολιάσει δημόσια στο "The 2Night Show" και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
  • O Γιώργος Πατούλης και βρέθηκε στο Colourday και το ευχαριστήθηκε και χρωματίστηκε κιόλας!

  • Ο αποχαιρετισμός της Ελίνας Παπίλα στο φινάλε του "Είμαστε μαζί" αξιοπρεπέστατος. Κυρία από την πρεμιέρα μέχρι το τέλος παρά τις δυσκολίες. "Στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα, γιατί διαφορετικά η ζωή είναι πάρα πολύ μονότονη και δεν έχει κανένα νόημα.Πήραμε το ρίσκο, το χαρήκαμε, το απολαύσαμε. Μπορεί να μη μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε. Δε μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε αλλά, είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε" είπε μεταξύ άλλων.
  • Ξεκινάει να προβάλλεται στο Open από τη Δευτέρα 26/6 η καθημερινή δραματική κυπριακή σειρά "Το μυστικό της πεταλούδας" με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Νινιό και την Ελισάβετ Μουτάφη και θα δίνει lead in στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.
  • Έχετε ακούσει ιστορίες για παρουσιάστριες, αλλά και πρωταγωνίστριες σε ταινίες, σειρές και παραστάσεις που δεν θέλουν να φορούν ούτε καν ίδιου χρώματος ρούχα οι συνεργάτες τους; Ε, η Ναταλία δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία γι΄ αυτό και φωτογραφήθηκε στο ίδιο σημείο με την ίδια πόζα και ρούχο με εμένα και (μου) χάρισε την απόλυτη viral φωτογραφία της εβδομάδας.

 

Dislikes

  • Η ζέστη μέσα στο κλειστό στάδιο Παλαιού Φαλήρου (Taek Kwon Do) ήταν αφόρητη, κάτι που δεν ενόχλησε μόνο εμένα αλλά όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε τα βραβεία.
  • Η κίνηση στην περιοχή ήταν, επίσης, απίστευτη κάτι που επηρέασε και τις απονομές. Για παράδειγμα ο Σάββας Πούμπουρας θα έδινε βραβείο μαζί με τον Γιώργο Καράβα, με το μοντέλο και coach του GNTM όμως να έχει κολλήσει στους δρόμους και να μην φτάνει στην ώρα του με αποτέλεσμα να απονείμουν τελικά βραβεία χωριστά. Στην κίνηση έμπλεξε και ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος έδωσε, λίγο αργότερα από το προγραμματισμένο, βραβείο στην Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον γιο του Φοίβο.
  • Τα βραβεία σαν διοργάνωση φέτος θεωρώ ότι βρήκαν την παλιά τους αίγλη, αλλά μου έλειψαν από το κοινό, παρουσιαστές πρώτης γραμμής και γενικά πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως συνέβαινε παλιά.
  • Στα του Survivor τώρα... Εγώ τον Βασάλο τον ήθελα νικητή γιατί έχει χιούμορ και δεν παίρνει τόσο σοβαρά τον εαυτό του όπως άλλοι παίκτες. Γιατί τον βγάζετε ρε παιδιά;

  • Η Μυρσίνη Λοΐζου ζήτησε εδώ και δύο μήνες μέσω δικηγόρου την απαγόρευση να χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ το τραγούδι του πατέρας της "Καλημέρα ήλιε" στις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Φυσικά και έχει δικαίωμα να το κάνει, αλλά μετά από τόσα χρόνια που έχει ταυτιστεί το εμβληματικό τραγούδι με το κόμμα, τι θα κερδίσει;

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ραντεβού την Παρασκευή με τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR