counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (20/1) - Powered by Cherī up

Ήρθε η Παρασκευή και κάπως έτσι ολοκληρώνεται μια εβδομάδα με πολλές ειδήσεις, πολλές αναρτήσεις και αλλαγές ακόμα και στον καιρό, που δείχνει σιγά σιγά να το παίρνει απόφαση ότι είναι χειμώνας.

Καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα του γραφείου ή στον καναπέ του σπιτιού σας και δείτε τα Likes και τα Dislikes των τελευταίων ημερών, powered by Cherī up Cosmetics.

Likes

  • Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε με ωραίο και ειλικρινή τρόπο, συγγνώμη για τα Survivor spoilers που είχε αποκαλύψει (και καλά έκανε) μέσα από την εκπομπή της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Φαντάζομαι μάθατε ότι ο ΣΚΑΙ έστειλε εξώδικο σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς για να τα σταματήσουν.
  • Σήμερα πάντως η εκπομπή της Ελένης ήταν ένα κανονικό πάρτυ με την ίδια να χοροπηδάει στους ρυθμούς του Πασχάλη Αρβανιτίδη και συνέχεια να την ακολουθεί όλη η ομάδα της. Τσακίρ κέφι κανονικό! Χρόνια είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο.
  • Όλα καλά με την υγεία του Στέλιου Ρόκκου ο οποίος μας τρόμαξε τις προηγούμενες ημέρες με την εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο, πρώτα στης Λήμνου και μετά με αεροδιακομιδή σε γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας. Στο πλευρό του πάντα η αγαπημένη του σύζυγος Λελέ Γκόφα. Τους έζησα για λίγο, το καλοκαίρι στο νησί τους και πρόκειται για ένα υπέροχο ζευγάρι. Το σπίτι τους, επίσης, μαγικό, με τις ξύλινες δημιουργίες του Στέλιου να πρωταγωνιστούν. Στο πίσω μέρος του κήπου, μάλιστα, έχει φτιάξει έναν πλήρως εξοπλισμένο με εργαλεία και μηχανήματα χώρο όπου φτιάχνει μόνος του από τραπεζαρίες, καρέκλες και ότι άλλο περνάει απ΄ το μυαλό σας από ξύλο.
  • Το βίντεο με την Ιωάννα Τούνη να δείχνει την κοιλιά της να μεγαλώνει σε όλες τις φάσεις της εγκυμοσύνης της και στο τέλος να έχει αγκαλιά τον γιο της, είναι ότι πιο τρυφερό είδα αυτές τις μέρες.
  • Δεν έχω δει ακόμα τον "Έρωτα φυγά" στο Open, όσοι το παρακολουθούν όμως λένε ότι πρόκειται για εξαιρετική δουλειά. Στους πίνακες τηλεθέασης ανεβαίνει συνεχώς και σίγουρα βρίσκεται πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού.
  • Απόψε επιστρέφει το Βινύλιο με αφιέρωμα στην εποχή... ΠΑΣΟΚ, μια περίοδο που έστω και χιουμοριστικά μνημονεύουν όλοι τα τελευταία χρόνια. Απόψε στις 20:00 η παρέα της Θεσσαλονίκης θα μας θυμίσει γεγονότα, τις τηλεοπτικές διαφημίσεις που χαρακτήριζαν τη χλιδή της περιόδου από το 1981 μέχρι το 1996 και άλλα πολλά.

Dislikes

  • Ο Νίκος Ευαγγελάτος... στάζει μέλι για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την οικογένειά του. Το δημοκρατικό πολίτευμα δεν απειλείται, οπότε γιατί τέτοια επίθεση καθημερινά; Ας αφήσουμε τους ανθρώπους στον πόνο τους για την απώλεια του συζύγου, πατέρα και παππού τους αντίστοιχα. Έχω άδικο; 
  • "Ηθοποιός δε σημαίνει φως. Σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο απλήρωτα" είπε ο Μάρκος Λεζές σε δηλώσεις του στο Πρωινό. Αρχικά χαμογέλασα με το έξυπνο λογοπαίγνιο αλλά μετά σκέφτηκα πόσο στενάχωρο είναι, πολλά ταλέντα αυτού του τόπου να έχουν οικονομικές δυσκολίες.
  • Δε φανταζόμουν ποτέ ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα αποχωρούσε τόσο γρήγορα από το Survivor All Star. Που εδώ που τα λέμε και δυνατή παίκτρια είναι και δεν προκαλούσε και θα εξυπηρετούσε και το ριάλιτι με το "είναι δεν είναι ακόμα ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο".
  • Κορίτσια του My Style Rocks ηρεμίστε λίγο. Καμία αλληλεγγύη μεταξύ σας. Μου μετέφεραν ότι παίκτρια είπε να προσέξουν το ρούχο της που είναι ακριβό γιατί δεν θα ξαναδούν κάτι τέτοιο στη ζωή τους. Ήμαρτον...
  • Βασίλης Νομικός (από το πάνελ της Φαίης Σκορδά) αγνοείται!

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα!

Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την επόμενη εβδομάδα εδώ, με τα Likes και τα Dislikes, Powered by Cherī up Cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR