counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/9) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/9) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/9) - Powered by Cherī up

Γεια σας! Άλλη μια Τρίτη εδώ για να δούμε μαζί τα νέα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Βλέποντας τον Νίκο Μουτσινά στην Ελένη συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι είχε απόλυτο δίκιο γι΄αυτή την άνω τελεία στην τηλεοπτική του καριέρα, για όσο κι αν κρατήσει. Δεν θα έκανε την εκπομπή με το ίδιο κέφι και σίγουρα χρειάζεται ξεκούραση, να απολαύσει την καθημερινότητά του σε πιο ήπιους ρυθμούς να γυρίσει όποτε και όπως το θέλει. Αυτό είναι ευλογία και τυχεροί όσοι κατάφεραν και μπορούν να το κάνουν. Όποτε το πάρει απόφαση σίγουρα οι πόρτες των καναλιών θα είναι και πάλι ανοιχτές, κάτι που κέρδισε με την αξία του.
  • "Η ΕΡΤ έχει 7.000 υπαλλήλους και πόσες χιλιάδες δημοσιογράφους… δε μπορεί να βρει έναν άνθρωπο να παίρνει συνεντεύξεις από τους Μπαμπά-δες;" Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη Παπανώτα. Προφανώς όμως μέσα στους 7.000 δεν υπάρχουν ηθοποιοί, γιατί πλέον είναι ξεκάθαρο πως μόνο αν έχεις βγάλει δραματική σχολή παίρνεις εκπομπή στην κρατική τηλεόραση.
  • Οι "Πανθέοι" ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Καλογυρισμένη σειρά, ωραίες ερμηνείες και απολαυστικοί Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο ανταγωνισμός βέβαια και φέτος είναι μεγάλος...

  • Είναι η χρονική συγκυρία, είναι το επικοινωνιακό του χάρισμα, η φρεσκάδα και η γοητεία του "καινούριου" ή όλα τα παραπάνω; Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο του μήνα και όχι μόνο. Ότι τον αφορά κάνει αμέτρητα κλικαρίσματα και φέρνει νούμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που όπου κι αν κάνεις ζάπινγκ, σε δελτίο, ψυχαγωγική ή ενημερωτική εκπομπή θα δεις θέματα για τον υποψήφιο πρόεδρο του Σύριζα.
  • Η Κέιτι Πέρι κέρδισε 225 εκατ. δολάρια πουλώντας τα δικαιώματα για ολόκληρο το μουσικό της κατάλογο, ο οποίος περιλαμβάνει τα πέντε άλμπουμ που κυκλοφόρησε μεταξύ 2008 - 2020. Αυτή η συμφωνία θεωρείται μία από τις πιο προσοδοφόρες στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας. 
  • Like στον Νίκο Ευαγγελάτο που συνέχισε ψύχραιμα το Live News με την παρουσία εξωγήινων στο στούντιο.

  • Η Λίτσα Πατέρα, οι προβλέψεις της και τα ίδια τα άστρα μάς... ώθησαν να φάμε γλυκό (και) σήμερα στο γραφείο του FTHIS.

 

Dislikes

  • Τι καημό έχει ο Γιώργος Μουκίδης και άρχισε πάλι να "στολίζει" καλλιτέχνες; Τελευταίος του στόχος ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ τα σκάγια πήραν και τη Δέσποινα Βανδή. "Κάτι τραγουδιστάκια σαν τον Αργυρό δεν είναι καλλιτέχνες". Εγώ ξέρω ότι ο Αργυρός γεμίζει νυχτερινά κέντρα, στάδια, προχτές το θέατρο Λυκαβηττού και χτες το Ηρώδειο και ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ τη φωνή του και εξελίσσεται συνεχώς. Γενικά λίγο "τακτ" όταν κρίνουμε ανθρώπους πρέπει να το έχουμε. 
  • Καταλάβατε ότι η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα; Η ίδια υπέροχη, λαμπερή, διαχρονικά αγαπημένη, αλλά δεν θύμιζε σε τίποτα πρώτη εκπομπή της σεζόν, όχι μόνο της παρουσιάστριας, αλλά γενικά τηλεοπτική πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση. Σίγουρα λόγω της επικαιρότητας ήθελε ήπιους ρυθμούς, δεν λέω να βγει με... ακροβατικά. Από την Ελένη, όμως, θέλω να ξεχνιέμαι, να χαλαρώνω και με την ανεβασμένη της διάθεση να με παρασύρει σε αισιόδοξα μονοπάτια, όσο μαύρο κι αν υπάρχει εκεί έξω...
  • Από την άλλη η Φαίη βγήκε χτες με τραγούδι, μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της (ίσως να το είχε προετοιμάσει για τότε και κρατήθηκε). Αυτή η είσοδος, όπως ήταν στημένη μου θύμισε τηλεόραση μιας άλλης, περασμένης εποχής. Μαρίνα Κουντουράτου των "Δύο Ξένων" μου είπαν κάποιοι.
  • Τι θα γίνει τελικά με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη; Πότε επιτέλους θα ξεκινήσει;
  • Δεν έχω τις αντοχές να δω "My style rocks" για πάνω από 5 λεπτά. Πονοκέφαλος. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στην παρουσιάστρια, στους κριτές, στον σκηνοθέτη και σε όσους ανθρώπους δουλεύουν για το project. Βαραία και ανθυγιεινά.

Αυτά λοιπόν για σήμερα.

Ραντεβού την Παρασκευή με τα νέα Likes και Dislikes των ημερών -  Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR