counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/5) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/5) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (19/5) - Powered by Cherī up

Γεια σας! Αυτές τις μέρες έμαθα πολλούς υποψήφιους βουλευτές γιατί πετάγονται από παντού! Στο internet, στα social, στους δρόμους, στην τηλεόραση, διαφημίσεις παντού! Ας εκλεγούν αυτοί που θα βοηθήσουν πραγματικά τον πολύπαθο τόπο μας...

Λίγες ώρες πριν τις κάλπες, λοιπόν, πάμε να δούμε τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ανακοινώθηκαν τέσσερις από τους συμμετέχοντες στο νέο παιχνίδι στρατηγικής & μυστηρίου "Προδότες" που έρχεται στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Ριζόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μιραλλάης, η Μαρίνα Καρατζόγλου και η Μαριάννα Γιαλλούση. Την Μαριάννα τη γνωρίζω προσωπικά, είναι life coach και ενεργειακή θεραπεύτρια και έχει βοηθήσει πολύ, όχι μόνο εμένα, αλλά και πολλούς καλλιτέχνες και άλλους αναγνωρίσιμους που γνωρίζετε κι αγαπάτε. Από αυτούς που βλέπετε και λέτε πόσο ισορροπημένοι είναι, πως έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους κλπ κλπ... Είναι από τους πιο φωτεινούς και χαρισματικούς ανθρώπους που ξέρω και ανυπομονώ να τη γνωρίσετε κι εσείς στις 7 Ιουνίου που είναι η πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.
  • Στο #ΑΝΤ1 FLASHBACK με παρουσιαστές την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη θα κάνουμε ένα ταξίδι στον τηλεοπτικό χρόνο μέσα από το πιο ιστορικές τηλεοπτικές στιγμές που έχουμε ζήσει στον ΑΝΤ1. Χιούμορ, αναμνήσεις, αστείες και συγκινητικές στιγμές, εκπλήξεις και αποκαλύψεις από το Σάββατο 27 Μαΐου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
  • Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ως σκηνοθέτης και παραγωγός ετοιμάζει μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ταινία γυρισμένη στο Τσεπέλοβο στα Ζαγοροχώρια. Όπως είχαμε πει και πριν μήνες στην εκπομπή, βασικοί πρωταγωνιστές είναι ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Κατερίνα Γερονικολού και τέσσερα 8χρονα ταλέντα. Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο ότι ο Γιάννης και η Κατερίνα είναι το τέλειο ζευγάρι, τους βλέπεις και αν δεν ξέρεις το love story τους λες ότι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μόλις χτες! 
  • 18.000.000 ευρώ για διαμέρισμα δίπλα σε Μέγαρο Μαξίμου και Προεδρικό Μέγαρο έδωσε ο Τόμας Φλορ κι εγώ θα δώσω ένα extra large Like στον... large πεθερό του Φίλιππου Γλύξμπουργκ που έκανε μια τέτοια επένδυση στη χώρα μας αλλά και στην ομάδα της Τατιάνας που εξασφάλισαν και φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματος.
  • Η Βίκυ Καγιά και η Δούκισσα Νομικού έλαμψαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών με το στυλ, τον αέρα και τη λάμψη τους.
  • Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι από τις πιο άξιες γυναίκες της ενημέρωσης κι αυτό επιβραβεύεται με ακόμα μία εκπομπή. Εκτός από το "Καλημέρα Ελλάδα" που βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, από την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:00 θα την βλέπουμε στην "Αρένα".
  • Κατερίνα Κούκα μαζί με Χριστίνα Σάττι θα τραγουδήσουν το "Σπίρτο" στα φετινά MAD AWARDS! Τέλειο!

Dislikes

  • Ότι θα πέσουν να φάνε τον Διονύση Σαββόπουλο επειδή στηρίζει άλλο κόμμα από τους ίδιους με ξεπερνά! Ξεχνάμε τι έχει προσφέρει στον πολιτισμό λόγω μιας ανάρτησης, όπου απλά έγραψε τι πιστεύει;
  • Ο Τάσος Χαλκιάς υποστηρίζει ότι είναι "γελοίο και βλακώδες" να γιορτάζει μία γυναίκα μετά τα 55 τα γενέθλιά της κι ένας άντρας μετά τα 60". Υπερβολικό τον βρίσκω... Αν κάνουμε μια λίστα με το τι είναι γελοίο και τι όχι, ας αφήσουμε τέτοιου είδους χαρμόσυνα γεγονότα απέξω.
  • Με το που είπε η Εύα Αντωνοπούλου ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, την έβγαλαν από το τρέιλερ για την ημέρα των εκλογών. Αστείο!
  • Επάγγελμα διαρρήκτης! 50 φορές τον είχαν πιάσει, 50 φορές τον άφησαν και το ξανάκανε... Κανονικός "Ρεκορντμαν" όπως τον είπαν στο Live news!
  • Και το έλεγαν ότι μετά τους ανάδρομους, τις εκλείψεις και τις πανσελήνους θα έχουμε σεισμούς...
  • Η Ριάνα ενώ περιμένει το δεύτερο παιδί της, θυμάται στιγμιότυπα από την πρώτη της εγκυμοσύνη! Πολύ γυμνό ρε παιδί μου...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Ραντεβού την Κυριακή, ναι αυτή των εκλογών, στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού. Να προσέχετε τις μετακινήσεις εσείς που θα ταξιδέψετε και... καλή ψήφο σε όλους!

Τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics, θα σας περιμένουν την Τρίτη!

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR