counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/10) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/10) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (17/10) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Τρίτη σήμερα, με το φθινώπορο να μας κλείνει το μάτι. Ο καιρός άλλαξε, η θερμοκρασία πέφτει, μόνο στην τηλεόραση όλα είναι... ζεστά και στα κόκκινα. 

Τι λέτε; Έτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cometics;

Likes

  • Μου άρεσε η Φαίη έτσι όπως μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και ο τρόπος που την στήριξε ξεκαθαρίζοντας ότι όποια και αν είναι τα νούμερα τηλεθέασής της είναι το πιο δυνατό τηλεοπτικό brand κι έχει κερδίσει με την αξία της να πηγαίνουν στην εκπομπή της οι καλεσμένοι επειδή νιώθουν ασφάλεια. Και η ίδια εκεί θα πήγαινε, όπως ανέφερε, αν αποφάσιζε να μιλήσει. Σκεφτείτε τι ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνάντηση θα ήταν αυτή.
  • Παρακολούθησα χτες βράδυ την παράσταση που πρωταγωνιστούν ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Σωτήρης Σκάντζικας και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, "Κάποιος να με προσέχει". Τρεις εξαιρετικοί ηθοποιοί που οι ερμηνείες τους σε μια "δύσκολη" παράσταση μας συνεπήραν. Τρέξτε να τους δείτε.

  • Η παρουσία της Angelina Jolie στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή της Κάλλας μόνο καλό κάνει στη χώρα μας. Μακάρι να γυριστούν και άλλες τόσο μεγάλες παραγωγές εδώ.
  • Λένε και γράφουν πολλά για το YFSF, όπως ότι δεν έχει συζητηθεί ποτέ για να βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Εγώ ξέρω πάντως ότι αυτές τις ημέρες γίνονται ραντεβού με υποψήφιους παίκτες…
  • Δοκιμαστικά γίνονται, επίσης, σε κοπέλες - ραδιοφωνικούς παραγωγούς για το Night out του Θεοχάρη Ιωαννίδη. Στην ουσία ψάχνουν dj και άνθρωπο να συμμετέχει στα παιχνίδια με τον καλεσμένο. Επίσης εξετάζεται το γεγονός να βγάζει και έξτρα θεματολογία η εκπομπή και να μην είναι ολόκληρη βασισμένη επάνω στον καλεσμένο.
  • Η Πέμη Ζούνη και ο Σταύρος Ζαλμάς, βιώνουν ακόμα μία επιτυχία στην καριέρα τους, αυτή τη φορά μέσα από τον «Έρωτα Φυγά». Την Κυριακή βρέθηκαν στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και αν είστε fan της σειράς και τη χάσατε αναζητήστε την.
  • Η Μπέττυ Μαγγίρα κατάφερε να με κάνει να πάω να αγοράσω κάτι από τα προϊόντα που διαφήμιζε το Σάββατο στην εκπομπή της. Έχει μπρίο, έχει πειθώ έχει χάρισμα να σε κάνει να παρακολουθείς ακόμα και τα εμπορικά του “I love Σου Κου”. Και τι μας δείχνει το γεγονός ότι πάει τόσο καλά και σε νούμερα η εκπομπή της; Ότι ο κόσμος δεν θέλει μόνο ενημέρωση, κοινωνικά θέματα και μαυρίλα στα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Dislikes

  • Φρέσκο και απόλυτο dislike το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι.

 

  • Ο Σταμάτης Γαρδέλης σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση δημιουργεί και μία μανούρα. Κουράστηκα όμως.
  • Μου λέγανε για εφαρμογή, όμοια με το tik tok, όπου αναρτούν τις ερωτικές τους στιγμές. Βρε που πάμε;;;
  • Εντελώς άδικος όλος αυτός ο "πόλεμος" στη Σία Κοσιώνη μέσα από τα social media. Ήταν σίγουρα δύσκολη η θέση της και ακόμα πιο σίγουρα ανεπίτρεπτο να βγάζουμε τέτοιο μένος σε μία γυναίκα που με αξιοπρέπεια παρουσιάζει την εκλογική βραδιά, ενώ παράλληλα έχει να διαχειριστεί και την ήττα του συζύγου της.
  • Τα έλεγα εγώ ότι δε μου αρέσει η Angelina ως Κάλλας; Το Twitter (X) παρατήρησε ότι μοιάζει περισσότερο με την… Σωτηρία Μπέλλου λόγω των γυαλιών. Το πρόσωπό της περισσότερο θα μου έκανε για Jackie.
  • "Μια μάνα δεν μπορεί να χτυπιέται, αυτό το κάνει μόνο η Μπιγιονσέ" είπε ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζοντας την Ελένη Φουρέιρα. Ε όχι Λάκη μου, εδώ θα τα χαλάσουμε.
  • Σοκαριστικά τα όσα άκουσα στην "Ελένη". Θηλυκή συμμορία ξυλοκοπούσε ανήλικα κορίτσια στην Κηφισιά και μετά τους άρπαζαν το χαρτζιλίκι τους. Παιδιά που πάμε;;;
  • Δύο θάνατοι που με στεναχώρησαν πολύ, του Αίαντα Μανθόπουλου και της θρυλικής Ματούλας. Τον Αίαντα τον γνώριζα μόνο μέσα από τη δουλειά του. Τη Ματούλα την είχα γνωρίσει πριν κάποια χρόνια στο Κολωνάκι και μου διηγήθηκε ιστορίες από το παρελθόν της. Καλό ταξίδι στο φως.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο εβδομάδας και να προσέχετε πολύ.

Ραντεβού την Παρασκευή στα ολόφρεσκα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cometics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR