counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/9) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/9) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/9) - Powered by Cherī up

Και ναι, είναι Παρασκευή με ένα -επιτέλους- καλοκαιρινό από άποψη θερμοκρασίας Σαββατοκύριακο να είναι προ των πυλών. 

Πριν το υποδεχτούμε πάμε να δούμε τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η συναυλία που πραγματοποίησαν οι Melisses στο Ηρώδειο με τα έσοδα να πηγαίνουν στο "Μαζί για το παιδί" ήταν ό,τι καλύτερο! Η φωνή του Χρήστου Μάστορα εκπληκτική, τα τραγούδια τους επίσης. Με guests τον Πασχάλη, τον Κώστα Τουρνά, τον Μπάμπη Στόκα αλλά και την Παυλίνα Βουλγαράκη, περάσαμε τρεις φανταστικές ώρες. Οι λίγοι που... λυσσάξατε που τραγούδησε το συγκρότημα εκεί, να ξέρετε ότι όπως σε όλη τους τη διαδρομή έτσι και εκεί έδειξαν τον ανάλογο σεβασμό. Γιατί στο Ηρώδειο να ακούμε μόνο άριες; 2023 ας βγουν οι παρωπίδες.

  • Χαίρομαι και εκτιμώ απεριόριστα για τον τόσο ανοιχτό γάμο του Ντάνου. Όταν έχεις τεράστια προβολή, βρίσκεσαι σε αυτό τον χώρο με τον κόσμο να ενδιαφέρεται για εσένα, είναι καλύτερο να κάνεις τέτοιο γάμο από το να κρύβεσαι, να εξοργίζεσαι αν μαθευτούν λεπτομέρειες για το μυστήριο και να καλείς τους δημοσιογράφους και τις κάμερες επιλεκτικά όποτε και όταν θέλεις να προωθήσεις κάποια δουλειά σου. Η ώρα η καλή να πούμε στο ζευγάρι και ανυπομονούμε για το γάμο της χρονιάς.
  • Like στα σκουλαρίκια που φορούσε σήμερα στο "Πρωινό" η Άρια Καλύβα γιατί δεν θέλουμε ούτε εμείς να μας πιάσει το μάτι.

  • Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα προσφέρει την αμοιβή του από τη συναυλία του στο Ηράκλειο στην κρατική αρωγή για την βοήθεια των πληγέντων της Θεσσαλίας. Επίσης να αναφέρουμε ότι με την πράξη αυτή συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο καθώς ένα μήνα νωρίτερα τα έσοδα της συναυλίας του στην Κατερίνη τα προσέφερε για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης! 
  • Ο Σάββας Πούμπουρας ταξίδεψε στη Θεσσαλία και οργώνει την περιοχή με ένα βανάκι γεμάτο νερά και καθαριστικά προϊόντα για να τα προσφέρει στους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Το ίδιο έκανε και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Καλά τα reposts και οι αναρτήσεις από τον καναπέ μας, αλλά αυτού του είδους η βοήθεια, ας παραδεχτούμε ότι είναι πιο ουσιαστική.
  • Αν έχετε διάθεση για αυθεντική διασκέδαση την Πέμπτη ο Γιώργος Τσαλίκης (λίγες ημέρες πριν τραγουδήσει στο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου) σας περιμένει στο Άλσος Περιστερίου σε μία special συναυλία με ελεύθερη είσοδο και guest stars τον Γιώργο Γιαννιά, την Κέλλυ Κελεκίδου, τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Τριαντάφυλλο, τον Greg, τον Mc Daddy και τους Kings.

 

Dislikes

  • Γιάννης Βαρδής κατά Φιλοθέης Μωβ και Χριστίνας Μαραγκόζη. Η σιωπή θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερη. Σεβασμός στον άνθρωπο που αγαπήσατε και δεν είναι πια στη ζωή.
  • Ομοφοβική επίθεση του γνωστού ποινικολόγου στον Στέφανο Κασσελάκη. Γιατί;;;
  • I am a celebrity get me out of here. Ακούστηκε ότι ήθελαν να αλλάξουν τον τίτλο. Δεν το έκαναν όμως και θα πρέπει να λέμε και να γράφουμε όλη αυτή την πρόταση όταν θέλουμε να το σχολιάζουμε. Επίσης, αξιόλογοι οι άνθρωποι που ακούγονται ότι θα συμμετέχουν ως παίκτες αλλά, συγγνώμη κιόλας, είναι μια απ΄ τα ίδια...
  • Ο κλέψας του κλέψαντος γίνεται φέτος ανάμεσα σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Και τα πουλάνε όλες οι πλευρές, τα ίδια θέματα ως αποκλειστικά με διαφορά λίγων ωρών. Θα μου πείτε αυτά μόνο εσάς τους δημοσιογράφους αφορούν και θα έχετε τα δίκια σας, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου.
  • Δεν μπορώ να συνηθίσω τη Σοφία Χατζηπαντελή στο "My Style Rocks". Και πιστεύω ότι συμφωνούμε και σε αυτό...
  • «Ο πατέρας μου δυσκολευόταν να κατανοήσει ότι το μόντελινγκ θα μπορούσε να είναι ένα νόμιμο επάγγελμα... Πίστευε λανθασμένα ότι το μόντελινγκ ήταν συνώνυμο με κάτι τόσο στιγματισμένο όσο η πορνεία» δήλωσε η Σίντι Κρόφορντ στο ντοκιμαντέρ "The Super Models". Οι κλασικές παλιακές αντιλήψεις...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου. Να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο και να προσέχετε.

Τα λέμε την Τρίτη με τα επόμενα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR