counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/5) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/5) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (15/5) - Powered by Cherī up

Καλή εβδομάδα! Προεκλογική, χωρίς ανάδρομο πλέον, που απ' ότι φαίνεται έδωσε πόνο και στη Eurovision... Λόγω της επικαιρότητας, λοιπόν, αλλά και μιας αποστολής για το FTHIS.GR που θα με οδηγήσει εκτός Αθηνών, τα λέμε σήμερα κι όχι αύριο Τρίτη, με τα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Η εμφάνιση της Σοφίας Βόσσου και του Ανδρέα Μικρούτσικου στο J2US για την αναβίωση της θρυλικής πλέον "Άνοιξης", 32 χρόνια μετά, ήταν ό,τι πιο όμορφο, νοσταλγικό και συγκινητικό. Η έμπνευση απ' ότι έμαθα ήταν του Γιάννη Πουλόπουλου, που αγαπάει τη Eurovision όσο λίγοι.
  • Ποιος δεν ταυτίστηκε με όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στον παρουσιαστή του Ρικ για τη βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής στο τραγούδι της Κύπρου και του Andrew Lambrou;
  • Η Κατερίνα Στανίση δήλωσε πως αν πάει Eurovision θα πάρει μαζί της λουλουδούδες και πιάτα και θα κάνει... πάταγο! Αυτό μάλιστα. Θέλουμε όλοι να το ζήσουμε.
  • Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου με τους γιους της, την Κυριακή, με αφορμή την γιορτή της μητέρας σχολιάστηκε και αναπαράχθηκε σε sites και social media όσο καμία άλλη. Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Νικήτα και του Άρη Αργυρόπουλου, που τυχαίνει να τους βλέπω από παιδάκια επειδή η γιαγιά τους είναι γειτόνισσά μου, δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν. Το μόνο από τα ευφάνταστα σχόλια που μπορώ να αναπαράγω είναι ότι η Μαρία Μπακοδήμου έχει... πρακτορείο μοντέλων. Την ίδια ημέρα, επίσης, η Μαρία Μπακοδήμου και η εκπομπή της έκαναν το υψηλότερο ποσοστό τους ως τώρα με την τηλεθέασή του "Γεια σου" στα νεανικά κοινά να είναι 14,2%.
  • Στη νέα δραματική σειρά του MEGA "Famagusta" θα δούμε τον Χρήστο Λούλη όπως ανακοινώθηκε σήμερα.
  • Ο θεατρικός μονόλογος "Η πόρνη από πάνω" του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου το ξέρετε ότι παίζεται 12 ολόκληρα χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό; Την έχω δει 2-3 φορές την παράσταση. Να επιδιώξετε να την παρακολουθήσετε και θα με θυμηθείτε.
  • Στα νέα επεισόδια των "Παγιδευμένων" που θα παρακολουθήσουμε σήμερα και αύριο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο αδερφός του και ο πατέρας του έχουν εμπλοκή στο φόνο του Κοσμά, ενώ παράλληλα η Άννα περιμένει να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή στο καινούριο τους σπίτι... Κάθε φορά λες "τι άλλο να συμβεί" στους πολύπαθους πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1. Κι όμως όλο κάτι γίνεται και ανατρέπει τις ισορροπίες.

Dislikes

  • Έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χέρι του σε κοπέλες από το περίπτερο του "Μέρα 25" στην Κυψέλη και η μία του απάντησε "Να μου κοπεί το χέρι". Είτε τον εκτιμάς ή όχι, είτε ανήκεις στους οπαδούς του κόμματός του είτε όχι, είναι ο πρωθυπουργός της χώρας μας.
  • Η κριτική επιτροπή που έδωσε 4 βαθμούς στην Κύπρο, όσο κι αν τους εκτιμώ έναν έναν επαγγελματικά, επάξια παίρνει το μεγαλύτερο dislike των ημερών. Δεν είναι μόνο οι δεσμοί που έχουμε με το νησί της Αφροδίτης, είναι και το ίδιο το τραγούδι πραγματικά ωραίο.

  • Γιατί την πέσατε στον Φώτη; Ο Σεργουλόπουλος ανακοίνωσε απλά την ψηφοφορία, δεν είχε καμία ανάμειξη, ούτε ψήφισε.
  • Γιατί να "πυροβολούμε" και την Τζένη Μελιτά με την Μαρία Κοζάκου; Ξεκαθαρίστηκε ότι ως σχολιάστριες στους ημιτελικούς και τον τελικό δεν αμείφθηκαν. Ειδικά με την Τζένη λυσσάξατε.
  • Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι από την ΕΡΤ δεν τον έχουν καλέσει ποτέ σε εκπομπή ή σε εκδήλωση που σχετίζεται με τη Eurovision και όπως είναι λογικό εξέφρασε την απογοήτευσή του.
  • Η Λίτσα Πατέρα σε δηλώσεις της στο "Mega Καλημέρα" είπε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου καλό. Είναι τότε και οι εκλογές, δεν νομίζω να το ξεχνάτε.
  • Έφυγε ο Γιάννης Βογιατζής, ένας σπουδαίος τραγουδιστής που εμείς οι νεότεροι αγαπήσαμε και μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο. Καλό ταξίδι.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου. Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! Ραντεβού την Παρασκευή με τα Likes & Dislikes των ημερώνPowered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR