counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/3) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/3) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/3) - Powered by Cherī up

Τρίτη σήμερα και σκέφτομαι ότι αυτές τις ημέρες δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι καθόλου. Θέλω συνεχώς να βρίσκομαι με φίλους και να κυκλοφορώ στο αγαπημένο μου κέντρο κι όχι μόνο. Παρόλα αυτά, δεν έχασα τίποτα απ' όσα συμβαίνουν γύρω μου κι έτσι προέκυψαν και αυτή τη φορά τα Likes & Dislikes των ημερών, Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Οι "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν μία τηλεοπτική όαση. Αισθητική και ψύχραιμη ματιά με απόλυτο σεβασμό στους καλεσμένους και στο ίδιο το τραγικό γεγονός. Συγκλονιστική και η Ευδοκία Τσαγκλή που βλέποντας την εκπομπή του ALPHA θυμήθηκα ότι το 2008, τη φώναζαν "Εύη" και μαζί είχαμε φτάσει στους τελικούς διαγωνισμού ραδιοφωνικών παραγωγών μεγάλου σταθμού της Θεσσαλονίκης.
  • Ο Νίκος Βέρτης γέμισε με 20.000 άτομα το επιβλητικό Arena Armeec στην Σόφια της Βουλγαρίας για τρίτη φορά!

  • Όπως είπαμε και την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται", ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με άνθρωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Πάολα, η τραγουδίστρια έδωσε, από την προηγούμενη εβδομάδα, σε 6 οικογένειες τα χρήματα από τη βραδιά του Σαββάτου, μετά την τραγωδία. Το ίδιο έπραξε και ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου. Μάλιστα απ΄ όσο ξέρω, θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά τις συγκεκριμένες οικογένειες των ανθρώπων που βρίσκονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Λάρισας και δε θα μείνει στο ποσό που συγκέντρωσε εκείνη τη βραδιά.
  • Η Lady Gaga έδειξε το ήθος της τρέχοντας προς τον φωτογράφο που σκόνταψε δίπλα της, για να τον βοηθήσει, κατά την είσοδό της στο Dolby Theater για τα Oscars 2023. 
  • Ο Βασίλης Μπισμπίκης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στη Λουίζα Αρκουμανέα και στη Lifo κάνοντας αναφορά στην έντονη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει και στο πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο στη σκηνή του "Έναστρον". "Η δημοσιότητα μου δημιουργεί πρόβλημα. Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα. Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Απ’ την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή. Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου".
  • Μία από τις αγαπημένες μου νικήτριες Eurovision, η Loreen πήρε τελικά το εισιτήριο και θα εκπροσωπήσει τη χώρα της με το τραγούδι της Tattoo.

  • Like στη σχέση απόλυτης ειλικρίνειας που έχει ο Απόστολος Γκλέτσος με την κόρη του Βαλίσια.
  • Η Γιώτα Τσιμπρικίδου μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες φωνές του ελληνικού ραδιοφώνου, ανήκει πλέον στην ομάδα του Ρυθμού 949 και την ακούμε κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 ως 14:00.

Dislikes

  • Είναι δυνατόν να μην έχουν πάρει ποτέ Όσκαρ εμβληματικοί ηθοποιοί όπως είναι η Γκλεν Γλόουζ, η Έιμι Άνταμς, ο Τζόνι Ντεπ, αλλά και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και ο Κάρι Γκραντ;
  • Σοκαριστική η επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια. Σήμερα τον είδαμε στο "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου και αποκάλυψε ότι η μύτη του είναι σπασμένη σε έξι σημεία και έχει κάταγμα και στα ζυγωματικά.
  • Εύχομαι όλες αυτές οι απεργίες στα ΜΜΜ να έχουν τουλάχιστον κάποιο αποτέλεσμα.
  • Ο καιρός θα μας τρελάνει. Τη μία μέρα άνοιξη, την άλλη χειμώνας. Θα το γυρίσει πάλι σε βροχές λέει...

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή.

Ραντεβού την Παρασκευή με τα Likes & τα Dislikes μας, Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR