counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/2) - Powered by Cherī up

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, κάποιοι χαίρεστε και γιορτάζετε την ημέρα, άλλοι... "ανακατεύεστε" με τις καρδιές, τα κόκκινα τριαντάφυλλα και τα je t'aime. Σε ό,τι κατάσταση και να είστε, ας το δούμε ως μια αφορμή να ανταλλάξουμε λόγια αγάπης, να κάνουμε θετικές σκέψεις και γιατί όχι να φάμε και λίγη ζάχαρη παραπάνω... Με γλυκό σε σχήμα καρδιάς στο χέρι ή όχι, πάμε να δούμε τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by  by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Ο Γιώργος Μανίκας ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δεν περίμενα να δω τη συνέντευξή του για να μάθω πόσο καλός μπαμπάς είναι. Μιλάμε για πρότυπο νέου πατέρα που ασχολείται όσο κανείς άλλος με το γιο του και απ' όσο γνωρίζω προσπαθεί κάθε μέρα να του δημιουργεί νέες καταστάσεις, ώστε όταν μεγαλώσει να έχει όμορφες αναμνήσεις. Ωραίο παράδειγμα προς μίμηση.
  • Στη ίδια εκπομπή βρέθηκε και η Ελένη Βουλγαράκη. Για την περίπτωσή της έχω να πω ότι η Ελένη του σήμερα, που βρίσκεται χρόνια στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και μάλιστα σε επιτυχημένες εκπομπές, είναι ο ίδιος ταπεινός άνθρωπος που είχα γνωρίσει στο ξεκίνημά της το 2015 που ασχολούνταν με τα social media του Ρυθμού 94,9.

  • "Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα να ακούει ότι συζήτησα για το Πρωινό" είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Mega Καλημέρα. Ε ναι, άλλο να λέει ότι δεν απορρίπτει την πρωινή ζώνη κι άλλο να ακούγονται σενάρια που φέρνουν σε δύσκολη θέση όλες τις πλευρές.
  • Ο οποίος Γιώργος Λιάγκας σχολίασε σήμερα ότι οι επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί ως τώρα δεν έχουν διαρρεύσει και πάντα μαθαίναμε τα επαγγελματικά του από τις ανακοινώσεις τον καναλιών όπως τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΙ, αλλά και την επιστροφή του στον ΑΝΤ1 που πράγματι είχε σκάσει σαν βόμβα ένα βράδυ γύρω στις 22:00 που είχαμε μείνει όλοι ...παγωτό και τρέχαμε να αναπαράγουμε την είδηση.
  • Έτσι και η Ριάνα κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της όχι μόνο από τους θαυμαστές της ανα τον κόσμο, αλλά και από τους 280 χορευτές της. Αν θέλουμε να μείνει κρυφό κάτι λοιπόν, μπορούμε.

  • Like στην Ελένη Φουρέιρα και στην ευτυχία που βιώνει αυτές τις μέρες με τον Μποτία και το γιο τους. Και σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, οι αναρτήσεις της, ελάχιστες ως τώρα, με το σταγονόμετρο. Like.
  • Like μεγαλύτερο απ' όλα τα άλλα στην ελληνική αποστολή διάσωσης της ΕΜΑΚ που είχε μεταβεί στην Τουρκία, με κίνδυνο της ζωής τους, μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ και τους μετασεισμούς.

Dislikes

  • Να βγαίνεις την Κυριακή να λες ότι δεν έχει παντρευτεί η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία κάνοντας μάλιστα αρκετά τηλέφωνα για να το διασταυρώσεις και την επομένη να το πουλάνε εκπομπές ως "αποκλειστικό" τους.
  • «Εμένα μου έχει τύχει, όταν ήμουν παιδάκι και ξεκινήσαμε με τις φίλες μου να βγαίνουμε στα club, πάρα πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδούσε ακριβώς δίπλα, να ‘ρθει και επί τούτου, παρ’ όλο που ήμουν πλάτη, να με χουφτώσει απροκάλυπτα… θεωρώντας ότι “θα ‘πρεπε και να χαίρεσαι που σε χουφτώνω εγώ μέσα σε όλες τις κοπέλες”. Το αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά στο "Ποιος είναι πρωινιάτικα". Τι ακούμε; Ευτυχώς με το me too αυτοί οι... μερακλήδες κύριοι μαζεύονται.
  • Τι θα γίνει μόλις η Ελευθερία Ελευθερίου κοιτάξει τον Μάριο Πριάμο τώρα που θα μπει και η ίδια στο Survivor All Star; Φαντάζομαι τι κατάσταση θα προετοιμάζει η παραγωγή για την ώρα της συνάντησης.
  • "Το παραδέχομαι, είμαι μαριονέτα. Η αλήθεια είναι ότι πάω με την κοπέλα μου για ψώνια και μου τα διαλέγει εκείνη" ΄δήλωσε ο Πικέ και παίρνει το dislike μου γιατί πρώτον είμαι team Σακίρα κι επίσης δεν μπορώ να μου διαλέγει κανείς άλλος ρούχα.

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα. Οι ερωτευμένοι να περάσετε όμορφα και οι single θα ευχηθώ να κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία που να σας φέρει όσα έχετε ανάγκη.

Ραντεβού την Παρασκευή με τα νεά Likes & Dislikes από την Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR