counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/11) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/11) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (14/11) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Τρίτη και τα νέα Likes και Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up είναι εδώ ολόφρεσκα και σας περιμένουν να τα μελετήσετε... 

Likes

  • Μια όαση μέσα στην τηλεοπτική ένταση των ημερών ήταν το "The Secret Song". Ενδιαφέρουσες ιστορίες, γρήγορο μοντάζ και μία εκπομπή που σέβεται τον καλεσμένο και τον τηλεθεατή. Με τη Ναταλία Γερμανού στο "τιμόνι" άλλωστε δε θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Για την ιστορία να σας πω ότι η Ναταλία είναι η μοναδική γυναίκα παρουσιάστρια αυτού του τηλεοπτικού event, αφού ως τώρα, ανα τον κόσμο το παρουσιάζουν μόνο άντρες! Επίσης, θα συμφωνήσω με την άποψη όλων των συναδέλφων, αλλά και των τουιτεράδων ότι τέτοιο τηλεοπτικό διαμάντι αξίζουμε να το δούμε σε αρκετά επεισόδια κι όχι μόνο σε δύο.
  • Αγαπημένη μου στιγμή η έκπληξη στον Νίνο, με το reunion του Fame Story 1 του ΑΝΤ1 που όπως φαίνεται έχει γράψει ιστορία.

 

  • Το "Like" πανέξυπνης ατάκας των τελευταίων ημερών δικαιωματικά πηγαίνει στον Κωνσταντίνο Βασάλο αφού δήλωσε ότι τον πήραν στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου "με Black Friday, σε προσφορά". Δεν ξέρω τι συμφωνία έκλεισε ούτε και με νοιάζει, το σίγουρο είναι ότι θα δώσει στην εκπομπή πόντους με το χιούμορ, τη φρεσκάδα, τη θετική του ενέργεια και τον αυθορμητισμό του.

 

  • Ευχάριστη είδηση της εβδομάδας, το βίντεο που έβγαλε στην εκπομπή του ο Νάσος Γουμενίδης με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Μακάρι ο άνθρωπος να είναι καλά. Χαθήκαμε με τα χρόνια, αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου τις εποχές που δούλευε στον "Όμορφο Κόσμο" κι ερχόταν τις Πέμπτες στη Θεσσαλονίκη για να παίξει μουσική σε μαγαζί ως DJ και μετά νυχτοπερπατούσαμε στα μαγαζιά της πόλης, μέχρι να πάρει την πρώτη πρωινή πτήση για Αθήνα.
  • Χτες βράδυ παρακολούθησα την παράσταση "Μάρτυρας Κατηγορίας". Δεν έχω να σας πω πολλά, απλά τρέξτε να τη δείτε. Φανταστικοί ηθοποιοί και ανατρεπτική πλοκή. Μονάδα μέτρησης επιτυχίας της παράστασης... το γεγονός ότι δεν κοίταξα το ρολόι και το κινητό μου ούτε μια στιγμή!

  • "Το θέμα είναι πως θέλει ο καθένας να τον θυμούνται όταν φύγει από την τηλεόραση". Τάδε έφη Ελένη στο πλαίσιο μιας γενικότερης συζήτησης για την τηλεόραση και τις τηλεθεάσεις. Εντάξει δεν περιμέναμε να πει κάτι παραπάνω ή πιο συγκεκριμένο η Μενεγάκη, αλλά το πιάσαμε το υπονοούμενο. 
  • Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει στο "Ενώπιος Ενωπίω" την Πέμπτη στις 24:00 τον καλεσμένο που όλοι θα ήθελαν να έχουν τους τελευταίους μήνες στην εκπομπή τους. Για να δούμε τι θα ακούσουμε από τον Στέφανο Κασσελάκη.
  • Έγινε της... μαρινιέρας μέσα σε ένα 24ωρο και σκάνε κι άλλες εμφανίσεις σιγά σιγά.

 

Dislikes

  • Έχω κουραστεί να βλέπω την Μαριάντα Πιερίδη να μιλάει για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου που ΘΑ ξεκινήσει στο Open. 
  • Το άνευ λόγου story του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είναι κάτι που πραγματικά με εκνεύρισε. Είχε δίκιο ο Λιάγκας. Αν το έκανε ο ίδιος θα είχε ξεσηκωθεί το άπαν σύμπαν να τον σταυρώσει για ακόμα μία φορά.

 

  • Αυτό το ακούσατε; 16χρονος τρόφιμος της "Κιβωτού του κόσμου" με επιστολή του καταγγέλλει ότι δέχτηκε πιέσεις και απειλές για να στραφεί σε βάρος του πατέρα Αντωνίου. Σκέφτεστε κι εσείς όσα σκέφτομαι άραγε;
  • Απορώ πως έχετε διάθεση να στολίζετε χριστουγεννιάτικα δέντρα από τώρα και μάλιστα με τέτοιο καιρό. Καραβάκι θα το καταλάβαινα κάπως περισσότερο.
  • Εκεί που όλες οι celebrities βγάζανε συλλογές με ρούχα, τώρα ξεκίνησαν τα καλλυντικά. Αυτό θα κάνει και η Adele, αλλά έχω ακούσει και για γνωστές παίκτριες ελληνικού ριάλιτι που ετοιμάζονται...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο εβδομάδας κι εμείς θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή στα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR