counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/2) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/2) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/2) - Powered by Cherī up

Είστε έτοιμοι για τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics ;

Likes

  • Ο Ντάνος αγκαλιά με την κόρη και δεν έχει υπάρξει φίλη, γνωστή ή συνάδελφος που να μην έχει "λιώσει" με αυτή την εικόνα.
  • Συνεχίζει ο Μονομάχος με τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΣΚΑΙ, αφού πρόσφατα το κανάλι του Φαλήρου ανανέωσε τα δικαιώματα με την εταιρεία παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού. Μου είπαν μάλιστα ότι στα προσεχή επεισόδια θα δούμε να δίνονται ακόμη περισσότερα χρήματα, για παράδειγμα παίκτης φεύγει με 45.000 ευρώ, ενώ έχουν δώσει συνολικά πάνω από 500.000 ευρώ!
  • Βέβαια θα μου πείτε τι είναι αυτά τα λεφτά μπροστά στα 5.000.000 δολάρια που ακούγεται ότι πήρε η JLo για την εμφάνισή της στο Ντουμπάι. Όχι μπράβο της! Άξια!
  • Θα δούμε ωραία πράγματα για άλλη μια φορά, από τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο. Τον Μάρτιο στο Vault στο έργο «Ζαν και Βεατρίκη» και στη συνέχεια σε κάτι πολύ δυνατό που όμως ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο αλλά μόλις μαθευτεί θα σας ενθουσιάσει κι εσάς.
  • «Όταν γέννησα τον γιο μου, ο άντρας μου μού πήρε ένα υπέροχο μπριγιαντένιο δαχτυλίδι, στην κόρη μού έκανε έκπτωση και πήρε ένα πλυντήριο ρούχων», τέτοια λέει η Μπέσσυ Αργυράκη και μας κάνει να την αγαπάμε όλο και περισσότερο, όπως κάθε άνθρωπο που μας κάνει να χαμογελάμε.

 

  • Χτες βράδυ μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο των "Παγιδευμένων" που με γέμισε με αγωνία και πολλά ερωτηματικά ένιωσα τυχερός που έχω ANT1+ και είδα back to back το επόμενο επεισόδιο πριν βγει στην τηλεόραση, αυτό δηλαδή που θα προβληθεί απόψε!

Dislikes

  • Να είσαι τόσο ταλαντούχος καλλιτέχνης όπως είναι ο Πάνος Βλάχος και το τελευταίο διάστημα να απασχολείς την κοινή γνώμη για τους λάθος λόγους. Δεν είναι φίλος μου, αλλά αν ήταν θα του πρότεινα λίγο να το πάρει πιο χαλαρά. Ας μιλήσει και πάλι το εκτόπισμά που έχει ως ηθοποιός (και τραγουδιστής) και ας μην προκαλεί με δηλώσεις και στιχάκια.
  • Για λάθος λόγο ακούσαμε και το όνομα του Θάνου Τζάνη. Ο καθένας έχει την άποψή του και είναι βεβαίως σεβαστή, αλλά έχουμε 2024 και πρέπει να είμαι πιο open minded.
  • Ο Νίκος Μουρατίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για το χιούμορ και το καυστικό του σχόλιο. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με θέματα υγείας ή απώλειας όπως σωστά είπε και η Κατερίνα Καινούργιου, εκεί δεν χωράει χιούμορ. Ας σχολιάσουμε όλα τα άλλα, όχι αυτά.

 

  • Αναμενόμενο και πολύ λογικό το ξέσπασμα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, αφού θεατής της παράστασης "Closer" διέρρευσε βίντεο με την σκηνή του στριπτίζ με αποτέλεσμα να φαίνεται στο απόσπασμα ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα συναδέλφου του. Απορώ πως συνέβη. Σχετικά πρόσφατα σε αντίστοιχη παράσταση με τον Αντίνοο Αλμπάνη, βγήκε η ανακοίνωση στην αρχή ότι απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση κλπ, αλλά και οι ταξιθέτριες ήταν alert την ώρα της επίμαχης σκηνής.
  • Λίγες ώρες μετά είδαμε και ανάρτηση του Σπύρου Σταμούλη τον οποίο βλέπουμε στην ίδια παράσταση. Μία κυρία «μπούκαρε» στο καμαρίνι του δίχως να χτυπήσει την πόρτα και όπως η ίδια έγραψε στο μήνυμα που του απέστειλε στα social, τον «τσάκωσε γυμνό». Μωρέ πάτε καλά;
  • Σχολίασαν σε καθημερινή πρωινή εκπομπή, κουίζ «απέναντι» εκπομπής λέγοντας μάλιστα ότι γενικά τα κουίζ είναι… κουτσομπολιό. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι και σε αυτή την εκπομπή έχουμε ακούσει κατά καιρούς κουιζάκια. Μάλλον μπερδεύτηκαν. Ok άνθρωποι είμαστε.
  • Για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα ίσως δεν πρέπει να πούμε κάτι παραπάνω. Μόνο σιωπή και γενικά προσοχή.
  • Πριν λίγο μου θύμισαν συνεργάτες ότι σήμερα είναι Τρίτη και 13 και η αλήθεια είναι δεν άκουσα πολλές χαρούμενες ειδήσεις ως τώρα. Διπλή προσοχή σε όλα.
  • Και για το τέλος, σίγουρα δεν ανακάλυψα την πυρίτιδα όταν ονομάτισα αυτή την στήλη πριν 1,5 χρόνο, αλλά πρόσφατα είδα σε άλλο site να ξεκινούν στήλη με τίτλο... Likes & Dislikes!!!

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR