counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/1) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/1) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (13/1) - Powered by Cherī up

Παρασκευή και 13 σήμερα, αλλά δεν πτοούμαστε με τις ξενόφερτες δεισιδαιμονίες εμείς. Σκεφτόμαστε ότι όλα θα είναι τέλεια, ότι το Σαββατοκύριακο πλησιάζει, θα περάσουμε όμορφα, ίσως ξεκουραστούμε και ότι η ελληνική τηλεόραση τις επόμενες ημέρες θα είναι στα καλύτερά της με φουλ πρόγραμμα από το πρωί ως το βράδυ.

Προς το παρόν όμως... συνδεθείτε και πάμε για τα Likes & τα Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • Μεγάλη αλήθεια είπε η Μπέττυ Μαγγίρα εκεί που περιέγραφε παλιά της επίσκεψη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. "Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: “ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση;” Πώς δεν του είπα: “γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα ριάλιτι. Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι”. Τα έλεγα χρόνια εγώ για τους "απόφοιτους ριάλιτι". Θα θυμάστε ότι μετά το πρώτο Survivor όλες οι εκπομπές είχαν στο πάνελ πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας στην απ΄ έξω δημοσιογράφους. Φαντάζομαι δεν έχετε ξεχάσει κιόλας ότι δεν τους βγήκε και το σκηνικό ανατράπηκε. Και πέρασαν τα χρόνια και μεταξύ άλλων, η Μπέττυ πήρε τελικά εκπομπή, που άσχετα με την τηλεθέαση, η ίδια είναι υπέροχη.
  • Like στον Νίκο Ευαγγελάτο και σε όσους κάνουν τα γραφικά στην εκπομπή του, έπρεπε να δώσω εδώ και πολύ καιρό. Και στην περίπτωση του τέως βασιλιά με την κηδεία και την ταφή δίνουν πόνο.

  • Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το My Style Rocks κι απ΄ ότι μου είπαν άνθρωποι που τα παρακολούθησαν, περιμένουν ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές (και τσακωμούς) με τις εννιά παίκτριες που ανακοινώθηκαν. Στη συνέχεια εννοείται ότι θα μπουν κι άλλες. Επίσης, οι κριτές έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους, η Κατερίνα Καραβάτου τους έχει εντυπωσιάσει, ενώ οι εγγραφές ολοκληρώνονται πολύ πιο γρήγορα και εύκολα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
  • Τη Δευτέρα επιτέλους επιστρέφουν με νέα επεισόδια αγαπημένες σειρές όπως οι Παγιδευμένοι (το κόλλημά μου αυτή τη σεζόν), ο Σασμός, η Γη της ελιάς κλπ... Κάνει πρεμιέρα και το Master Chef. Ο τηλεθεατής θα έχει και πάλι πολλές επιλογές με ωραία προγράματα. 
  • Τη Δευτέρα επιστρέφουν και οι "Ράδιο Αρβύλα", ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το "The 2Night Show" μια εβδομάδα μετά, στις 23 Ιανουαρίου.

  • Το τρέιλερ των "Παγιδευμένων" ...κόβει την ανάσα και φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα δούμε άμεσα και δολοφονία και αυτοκτονία όπως σας είπα την προηγούμενη εβδομάδα.

Dislikes

  • Η Πρισίλα Πρίσλει ανακοίνωσε ότι η κόρη της Λίζα Μαρί και μοναδικό παιδί του Έλβις, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. Τι να λέμε τώρα... Ό,τι χειρότερο για μία μάνα. 

  • Ο Στέλιος Χανταμπάκης όταν αποχώρησε από το πρώτο Survivor είδε εξώφυλλα με το πρόσωπό του και τίτλους όπως "Ο πιο μισητός άνθρωπος στην Ελλάδα". Τότε με την σαρωτική επιτυχία του ριάλιτι όλα ήταν στην υπερβολή τους. Αυτά θυμάται και δεν την ξαναπατάει... Γι΄αυτό και είναι άφαντος από πλάνα με τσακωμούς και ίντριγκες. Κρατάει χαμηλούς τόνους. Σκέφτομαι πόσο μπορεί να πιέζεται αφού ξέρουμε όλοι ότι έχει έντονη προσωπικότητα. Για πόσο ακόμα;
  • Πάμε να το κλείνουμε σωστά. Η εξόδιος ακολουθία, την εξόδιο ακολουθία... όχι "την εξόδιος ακολουθία" αγαπητοί ρεπόρτερς.
  • Ο θεσμός της βασιλείας αποτελεί εδώ και μισό αιώνα παρελθόν για την Ελλάδα. Ξεκάθαρο αυτό. Αλλά δεν θα ήταν ωραίο να μην είναι παρατημένα τα παλάτια και να γίνουν μουσεία, ώστε να τα εκμεταλλευτούμε κι εμείς για τουριστικούς λόγους όπως σε όλα τα κράτη;
  • Να είσαι ο Κέβιν Κόστνερ να κερδίζεις Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερος Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά και να μην μπορείς να παραστείς να το παραλάβεις λόγω κακοκαιρίας.

Αυτά αγαπητοί μου. Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Εμείς θα τα πούμε την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού, ενώ την Τρίτη ραντεβού εδώ, με τα Likes & τα Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR