counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/5) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/5) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/5) - Powered by Cherī up

Τι εβδομάδα κι αυτή ε! Debate, eurovision, τηλεοπτικές διαφωνίες, συνέντευξη Μαραντίνη, ανακοινώσεις Σίσσυς Χρηστίδου και πολλά πολλά ακόμα, που επηρέασαν τα ολόφρεσκα Likes & Dislikes των ημέρων - Powered by Cherī up cosmetics.

Likes

  • "Υποχρέωσε κάποιος την Ελένη Μενεγάκη να ασχοληθεί με το θέμα του Μαραντίνη; Την πήραν τηλέφωνο από τη διοίκηση του Mega και της είπαν “ασχολήσου με το θέμα;" ... Το να βγαίνω μισή ώρα και να κρίνω πόσο λάθος είναι να παίξω το θέμα, αλλά να μιλάω για το θέμα, συγγνώμη, αλλά με τη μικρή μου λογική, παίζω το θέμα". Δίκιο έχει ο Λιάγκας με αυτά που είπε. Κατακρίνουν το θέμα, όχι μόνο η Ελένη, αλλά παρόλα αυτά το παίζουν στην εκπομπή τους με απόσπασμα από όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Αν δεν σου αρέσει, το "πνίγεις", το προσπερνάς και δεν αναπαράγεις αυτά που λες ότι δεν έπρεπε να έχουν ειπωθεί δημόσια.
  • Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τη συνέντευξη που όλοι θα ήθελαν να έχουν πάρει. Όλα τα άλλα είναι υποκρισία και καθωσπρεπισμοί.
  • Η Ράνια Τζίμα έκανε τη διαφορά στο debate με τη συνολική της παρουσία. Δεν είναι τυχαίο ότι τελευταία όλοι ασχολούνται μαζί της.
  • Από τη βραδιά του Debate γέλασα με το ακόλουθο συμβάν όπου έξω από το Ραδιομέγαρο ο Πρωθυπουργός διέκοψε, άθελά του, τον Γιώργο Παπαδάκη και δήλωσε με χιούμορ ότι του έκανε... photobomb.
  • Ο Μάρκος Σεφερλής ξύρισε τα μαλλιά του για να συμπαρασταθεί στη μακιγιέζ του που έχει καρκίνο. Συγκηνητική κίνηση για να δείξει σε δικό του άνθρωπο ότι στέκεται στο πλευρό του.
  • Το "Πάμε Δανάη" έκανε αναπαράσταση του S.A.G.A.P.O. Μπάρκα, Καβατζίκης, Καμπούρη και Κρικοριάν έδωσαν πόνο.

Dislikes

  • Περίμενε κανείς ότι θα περάσουμε στον τελικό της Eurovision; Δεν το νομίζω... Όπως φαίνονται τα φαβορί, βγάζουν μάτι και οι συμμετοχές που δεν έχουν καμία τύχη. Φυσικά δεν φταίει ο 16χρονος Victor Vernicos, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, ειδικά όταν αγαπάμε κάτι τόσο πολύ όπως ο ίδιος της μουσική. Απλά πρέπει όπως η ΕΡΤ μας έχει εντυπωσιάσει τα τελευταία χρόνια με τη μυθοπλασία και τις εκπομπές της, να κάνει κάτι και με τη Eurovision ώστε να επιλέγουμε έμπειρους καλλιτέχνες, όπως παλαιότερα που ψηφίζαμε ανάμεσα σε τραγουδιστές που είχαν μία πορεία και όχι πρωτοεμφανιζόμενους. Μα είναι δυνατόν να αφήσουν το παιδί να ανεβεί μόνο του on stage χωρίς κάποιο εύρημα χορευτικό - σκηνοθετικό για να του δώσεις πόντους;
  • Ότι δεν έπρεπε να ξέρουμε λεπτομέρειες για το διαζύγιο και για τα ποσά που έχει λάβει η Σίσσυ ως διατροφή, σε αυτό πιστεύω ότι συμφωνούμε.
  • Ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε ότι έχει πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν το μετάνιωσε γιατί είχε ασκήσει, λέει, μεγάλη πίεση σε σύντροφο του κι έφτασε σημείο να κλαίει. Δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω πόσο πιεστικός μπορεί να ήταν ο παπαράτσι αλλά και πάλι...
  • Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου δήλωσε ότι θα έγραφε τραγούδι για την Φουρέιρα και την Eurovision μόνο αν τον μαστίγωναν. Όχι παιδιά μην γίνετε βίαιοι δίχως λόγο. Μια χαρά πορεύτηκε και πορεύεται με τραγούδια άλλων συνθετών η Φουρέιρα.
  • Όπως διάβασα στο protothema.gr ο Άρειος Πάγος αποφάσισε πως το τραγούδι "Εσένα μόνο", του συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου που ερμήνευσε η Καίτη Γαρμπή και κυκλοφόρησε το 2003 έχει «την ίδια κλίμακα» και την «ίδια μελωδική ιδέα» με το αζέρικο «Μπαγιατί» του Ελνταρ Μανσούροφ που κυκλοφόρησε το 1990, κάτι που σημαίνει ότι «είναι αντιγραφή αζέρικου τραγουδιού»... Τόσο σε πρώτο βαθμό όσο και στο Εφετείο ο Ελντάρ Μανσούροφ που έστειλε σχετικό εξώδικο το 2008 δικαιώθηκε. Το τραγούδι είναι το ακόλουθο.

  • Θαυμαστής της Taylor Swift πουλάει στην τιμή των 10.000$ τους φακούς επαφής τους οποίους φορούσε όταν παρακολούθησε τη συναυλία της star. Ε, θέλω να πιστεύω ότι δε θα βρεθεί κάποιος που να... καίγεται να τους αγοράσει δίνοντας τόσα χρήματα.

Αυτά αγαπητοί μου για σήμερα! Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κύπρο που διαγωνίζεται στον αυριανό τελικό και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τρίτη εδώ στα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics , ενώ την Κυριακή θα τα πούμε στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR