counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/12) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/12) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (12/12) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα, πέρα ως πέρα!

Τρίτη σήμερα, είμαστε στα μέσα του Δεκέμβρη κι ετοιμάζομαι να τρέξω σε ένα ακόμα "Πέφτει η νύχτα με Ρυθμό" αυτή τη φορά με την super star Δέσποινα Βανδή. Προτεραιότητα όμως έχει φυσικά το σταθερό μας ραντεβού με τα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics .

Likes

  • Βρέθηκα στα Village Cinemas του The Mall Athens για την πρεμιέρα της πρώτης ελληνικής χριστουγεννιάτικης ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων όπως έχουμε ξαναπεί πραγματοποιήθηκαν στα Ζαγοροχώρια και συγκεκριμένα στο Τσεπέλοβο, όπου είχα ταξιδέψει τον περασμένο Μάιο μαζί με δημοσιογράφους από διάφορα Μέσα για να τα παρακολουθήσουμε. Πρόκειται για μια ταινία για όλη την οικογένεια που στο τέλος σου αφήνει μία «γλύκα». Στην πρεμιέρα είδαμε επίσης ηθοποιούς, παρουσιαστές και δημοσιογράφους και έφυγαν όλοι με ένα χαμόγελο στα χείλη.

 

  • Εκεί ήταν και η Βάσω Λασκαράκη (η πιο καλοντυμένη για την περίσταση και το χώρο κατά την ταπεινή μου άποψη) μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα Τσιμιτσέλη. Λίγο πριν την προβολή και συγκεκριμένα τη στιγμή που ο Γιάννης ανέφερε ότι «αφετηρία» για να γίνει η ταινία ήταν η κόρη του, είδαμε την έντονη συγκίνηση της Βάσως. Αυτοί οι δυο υπέροχοι ηθοποιοί και άνθρωποι μπορεί να έχουν χωρίσει, να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, αλλά είναι πάνω απ’ όλα γονείς. 

  • Τον Γιώργο Σαμπάνη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, μία συνέντευξη είχαμε κάνει πριν πάρα πολλά χρόνια κι αυτό μέσα από email. Καλλιτεχνικά σαφώς και τον ξέρω, τον έχω δει σε μαγαζιά που εμφανίζεται και μου αρέσει πολύ. Η χτεσινή του εμφάνιση στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου μού τον έκανε πολύ συμπαθή. Σπάνια πηγαίνει ως καλεσμένος σε εκπομπές και είδα έναν άνθρωπο να μιλάει ανοιχτά και με ειλικρίνεια.
  • Η Φαίη Σκορδά όταν δίνει συνεντεύξεις με "κρατάει" και την παρακολουθώ. Ωραία όσα είπε στο "Καλύτερα δε γίνεται" και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.  Μεταξύ άλλων ακούσαμε την παρουσιάστρια να δηλώνει ότι "Για τα νούμερα τηλεθέασης δε θα θυσίαζα αυτό που είμαι... Στην τοξικότητα δεν απαντάς, φεύγεις, αυτό δε σημαίνει ότι δε στεναχωριέσαι"...

 

  • «Δεν μπορώ αυτή την καραμέλα του ότι κάποιος έχει παιδιά και ότι αν δεν έχεις παιδιά έχουν το δικαίωμα ας πούμε να πούμε ό,τι θέλουνε… Αυτός που δεν έχει παιδιά έχει γονείς οικογένεια». Ο Κώστας Τσουρός είπε το λογικό που κανονικά πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά και σχολιάζουμε δημόσια.

 

  • “Θα έχουμε σαν κατάκτηση το Political correct κι όχι σαν λογοκρισία” είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μια συζήτηση που έγινε για πολοστή φορά σχετικά με τον στίχο του "Άδωνη" που αναφέρει τη λέξη «χοντρή». Αυτός ο Ανδρέας πάντα σωστός, πάντα to the point. Σόλαρε και σήμερα που επέστρεψε, σε όλη τη διάρκεια της "Super Κατερίνα".
  • 9.000 ευρώ την εβδομάδα σε παίκτες για το Survivor; Μπορείτε παρακαλώ να δώσετε το τηλέφωνό μου στην γαλαντόμα Acun Medya;
  • Στη συνέντευξη που είδα στο «Πρωινό Σου Σου» έχω να δώσω διπλό “Like”. Ένα στην Ελένη Τσολάκη γιατί δεν θα σταματήσω να λέω ότι ως τηλεθεατής γουστάρω πολύ να βλέπω την παρουσιάστρια μιας εκπομπής να σηκώνεται από τον καναπέ και κάνει συνέντευξη εκτός πλατό. Το δεύτερο στον Κώστα Χαρδαβέλα για την ψυχική του δύναμη και τη δήλωση "Ο καρκίνος μου έκανε καλό, πλέον βλέπω τα πράγματα από άλλη... πίστα".

 

Dislikes

  • Αμήχανη στιγμή στην «Ελένη» σήμερα όταν σε ερώτηση της παρουσιάστριας στους καλεσμένους της Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη αν θα κάτσουν λίγο στις γιορτές ο δημοσιογράφος απάντησε «Δυο μέρες τα Χριστούγεννα επειδή φέτος πέφτουν Δευτέρα – Τρίτη, μία ημέρα την Πρωτοχρονιά, δεν είμαστε και η Μενεγάκη…». Το προσέξατε κι εσείς ότι άλλαξε το κλίμα αυτόματα; Ο άνθρωπος χιούμορ πήγε να κάνει γι΄αυτό προσπάθησε να το σώσει μετά λέγοντας πως πάντα θαύμαζε την Ελένη κλπ κλπ…
  • Η Κατερίνα Καινούργιου, την οποία γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και είναι καλό παιδί, θεωρώ ότι με τα τόσα δημόσια ξεσπάσματα αδικεί πολύ τον εαυτό της.
  • Για ποιον ακριβώς λόγο ρωτήσαμε τη Μαρίνα Λαμπροπούλου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια; Τα ρωτάμε όλα σε όλους και μετά εκτίθενται… Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψή του αλλά γιατί να ενδιαφερόμαστε για την άποψη του καθενός; Καλύτερα  να κάνουμε γκάλοπ στο δρόμο σε πολίτες για να έχουμε ένα σχετικά αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας και όχι μόνο απόψεις από celebrities  - πυροτεχνήματα.
  • Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι του χώρου βλέπουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαν εύκολο στόχο γι’ αυτό λένε σκληρές ατάκες για την ίδια που δεν θα έλεγαν για άλλους ανθρώπους. Και είναι αυτοί οι άνθρωποι που αν ακούσουν για παράδειγμα στο μέλλον ότι θα πάρει εκπομπή όπως το «Pop up» με συνεργάτες και πάνελ, θα τρέξουν πρώτοι πρώτοι για να πιάσουν στασίδι δίπλα της, κάνοντας "κωλοτούμπα" αρκεί να υπάρχουν τηλεοπτικά…
  • Το «Αναστασία» που είναι το όνομα που προέρχεται από το ελληνικό «Αναστάσιος» σύμφωνα με την Daily Mail βρίσκεται στο top 10 της λίστας με τα πιο δημοφιλή ονόματα για τα μωρά στη Μεγάλη Βρετανία.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου!

Ραντεβού στα επόμενα Likes & Dislikes - Powered by Cherī up cosmetics .

Φιλιά πολλά.

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR