counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (11/4) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (11/4) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (11/4) - Powered by Cherī up

Αισίως φτάσαμε στην Μ. Τρίτη! Κάποιοι είστε ήδη σε διακοπές και κάποιοι... ετοιμαζόμαστε!

Το ραντεβού μας όμως είναι σταθερό και γι' αυτό τα καινούρια, τα φρέσκα, τα Likes & Dislikes μας - Powered by Cherī up cosmetics είναι όλα δικά σας...

Likes 

  • Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει επιτέλους στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια και μάλιστα στον ΑΝΤ1 με καθημερινή εκπομπή. Ως παρουσιάστρια την γνωρίσαμε με το "Αυτό μας έλειπε", το "Fame Story 4", το "Καλομελέτα κι έρχεται", το τηλεπαιχνίδι "Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρόνο;". Πλέον θα μας λέει "Ζήσε αλλιώς" Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00 έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο.

  • Βίκυ Καγιά for President! Αυτό σκέφτηκα μόλις είδα την παρουσιάστρια και super model της καρδιάς μας να κάνει δηλώσεις σε live μετάδοση, ταυτόχρονα, σε όλες τις εκπομπές που προβαλλόταν εκείνη την ώρα και διέκοψαν την ροή του προγράμματός τους, κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε για πολιτικούς όταν συμβαίνει κάτι έκτακτο και σημαντικό για τις ζωές μας. Ότι αν δεν το θέλει, δε θα μείνει εκτός τηλεόρασης είναι δεδομένο. Το θέμα είναι ποιος τυχερός σταθμός θα την αποκτήσει.
  • Η Rita Wilson στην καθιερωμένη γιορτή των Ελλήνων, Greek Independence Day, στον Λευκό Οίκο, τραγούδησε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κόκοτα και αποθεώθηκε. Κάτω από την ανάρτησή της μάλιστα είχε και συνομιλία με τον γιο του αείμνηστου Σταμάτη, τον Δημήτρη.

  • Η συνέντευξη που πήραν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Εβελίνα Νικόλιζα από τη Δέσποινα Βανδή ήταν απολαυστική όχι μόνο επειδή η τραγουδίστρια απασχολεί πολύ, αλλά κι επειδή οι δυο συμπαρουσιαστές της Ναταλίας στο "Καλύτερα δε γίνεται" την έκαναν να αισθανθεί άνετα και να απαντήσει μπροστά σε μια κάμερα, όπως θα μιλούσε στους δικούς της ανθρώπους.
  • Η Λένα Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, παρόλο που χώρισαν φεύγουν και μαζί από το θέατρο που παίζουν. Μωρέ μπράβο Σουηδία! Δεν τους το είχα... Τουλάχιστον στην αρχή του χωρισμού, που είναι φρέσκο όλο αυτό με κάνει και απορώ αλλά, το θαυμάζω.
  • Μου εμφανίστηκε στο Instagram η ακόλουθη φωτογραφία της Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Παύλο Γαλακτερό. Αυτή είναι μία υπέροχη ανθρώπινη σχέση, με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ να έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή τον γιο του συζύγου της Νάσου, από τον πρώτο του γάμο. Τους είδα μαζί σε νυχτερινή έξοδο την περασμένη εβδομάδα και τώρα με αφορμή την ανάρτηση θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας.
  • Απόψε θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη "Γη της ελιάς". Πείτε ότι είχε άγιο, προστασία, ή ότι άλλο θέλετε, πάντως σώθηκε σίγουρα που δεν συμμετείχε στο Survivor All Star. Κάνει αυτό που θέλει η ψυχή του που είναι η υποκριτική και διατηρεί και τον μύθο του.

  • 25.000 ευρώ πουλήθηκαν τα γυαλιά οράσεως του Ανδρέα Παπανδρέου στην έκθεση που οργάνωσε η Μαρίνα Βερνίκου για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα". Στη συγκεκριμένη έκθεση είδαμε διάφορα αντικείμενα από πολλές προσωπικότητες της πολιτικής, του αθλητισμού και της showbiz.

Dislikes

  • Είδαμε και βίντεο με τον 87χρονο Δαλάι Λάμα να φιλά στο στόμα αγοράκι και να του ζητά να του... ρουφήξει τη γλώσσα. Τελικά δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει!

  • Πόσο λυπηρό να περιμένεις να έρθει το μωράκι σου, να κάνεις όνειρα για τη ζωή σου μαζί με αυτό και ξαφνικά να το χάνεις. Ήταν από τις δυσάρεστες ειδήσεις των ημερών. Ιλάειρα και Μαυρίκιε να είστε γεροί και θα έρθει με το καλό αυτό που θέλετε.
  • Η ευθανασία στο λευκό τιγράκι είναι επίσης κάτι που μας συγκίνησε όλους.
  • Τον Χρήστο Μπίρο δεν τον γνώριζα προσωπικά αλλά μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής μέσα από τις σειρές και τις ταινίες που συμμετείχε. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.

Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου. Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρετε αυτές τις ημέρες να ξεκουραστείτε, να περάσετε όπως ακριβώς θέλετε και να είστε με τους ανθρώπους που νιώθετε όμορφα, σας αγαπούν και σας προσέχουν.

Εμείς θα τα ξαναπούμε την Τετάρτη του Πάσχα με τα νέα Likes & Dislikes των ημερών, Powered by Cherī up cosmetics.

Φιλιά πολλά, Καλή Ανάσταση & καλό Πάσχα!

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR